İphone Dan Fotoğrafları Pc Ye Atma Sıkıntı
-
apple konusu görmüşken sorayım.
eski sürümlerin (9.3.3 mesela) dijital imzalarını silmiş apple. downgrade yapamıyorum. var mı bi yolu yordamı bu işin?
-
amele_2 bunu yazdı
eski sürümlerin (9.3.3 mesela) dijital imzalarını silmiş apple. downgrade yapamıyorum. var mı bi yolu yordamı bu işin?
aynen telefon şişti iyice hata ettik güncelledik hafıza kalmıyor foto sildim bi dünya
-
amele_2 bunu yazdı
hocam shsh kayıtlarını alman lazım, ne yazıkki şu an için tss serverleri aşıp imza çekebilen olmadı,prometheus isimli grup shsh kaydı olanlar için geri dönüşlerin yapılacağı bir tools üzerinde çalışıyor 64 bit işlemciler için.
-
ben aldım bir adet ixpand sandiskin. hiiç sıkıntım yok hepsini tarih tarih yedekliyor film muzik rehber...
-
DevilKingtr bunu yazdıamele_2 bunu yazdı
hocam shsh kayıtlarını alman lazım, ne yazıkki şu an için tss serverleri aşıp imza çekebilen olmadı,prometheus isimli grup shsh kaydı olanlar için geri dönüşlerin yapılacağı bir tools üzerinde çalışıyor 64 bit işlemciler için.
daha önce jb yapılmadı cihaza, kaldı ki iphone5 32 bit sanırım. bizim iş olmaz gibi duruyor