folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder İphone Dan Fotoğrafları Pc Ye Atma Sıkıntı

İphone Dan Fotoğrafları Pc Ye Atma Sıkıntı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

apple konusu görmüşken sorayım.

eski sürümlerin (9.3.3 mesela) dijital imzalarını silmiş apple. downgrade yapamıyorum. var mı bi yolu yordamı bu işin?

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek
    amele_2 bunu yazdı

eski sürümlerin (9.3.3 mesela) dijital imzalarını silmiş apple. downgrade yapamıyorum. var mı bi yolu yordamı bu işin?

aynen telefon şişti iyice hata ettik güncelledik hafıza kalmıyor foto sildim bi dünya 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    amele_2 bunu yazdı

hocam shsh kayıtlarını alman lazım, ne yazıkki şu an için tss serverleri aşıp imza çekebilen olmadı,prometheus isimli grup shsh kaydı olanlar için geri dönüşlerin yapılacağı bir tools üzerinde çalışıyor 64 bit işlemciler için.

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

ben aldım bir adet ixpand sandiskin. hiiç sıkıntım yok hepsini tarih tarih yedekliyor film muzik rehber...

SYL 184
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı
    amele_2 bunu yazdı

hocam shsh kayıtlarını alman lazım, ne yazıkki şu an için tss serverleri aşıp imza çekebilen olmadı,prometheus isimli grup shsh kaydı olanlar için geri dönüşlerin yapılacağı bir tools üzerinde çalışıyor 64 bit işlemciler için.

daha önce jb yapılmadı cihaza, kaldı ki iphone5 32 bit sanırım. bizim iş olmaz gibi duruyor

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
Toplam Hit: 2146 Toplam Mesaj: 16
iphone fotoğraf