İphone Dondu Uyarısı
-
Mustafa bunu yazdıBandito bunu yazdı
bende samsung ace var -12 derecede sikinti cikarmiyor donma felan olmuyo yani
O telefon, o donanımla kasmaktan donamaz zaten.
askere gidince bu tarz bir telefona bi dunya para verince beni hatirla sekerim :D kapakli polifpnik dandik bir tele istenen fiyat 150tl burda s3 mini icin istenen fiyat 700tl Bandito tarafından 08/Oca/15 19:34 tarihinde düzenlenmiştir -
Askere gidersem (kaldı ki daha 4-5 seneden önce gitmeyi düşünmüyorum). Kullanacağım telefon bu olur :
-
Her telefonun belli sicakliklarda calisma suresi var malesef
-
Konuyu baltaliyacagim icin once ozur dilerim..
Life:) gorunce aklima geldi bi kac sene evvel kiz arkadasim ukraynadan geldi bende telefonu kurcalarken mesajlarda life:) baslikli bir kac mesaj gormustum oyle dengesiz bir operatorki bazen sevgilinmis gibi mesaj atiyor..
Lan dedim kim bu life:) esseoluessek bide hayat diye eklemissin seninde hayatininda ,.........! Kiz saskin saskin ne sacmaliyorsun diyip duruyor.. Gosterip kim lan bu life:) dedim sim karti cikartip uzerindeki life:) amblemi gosterince sakinlesmistim a.k dumun operatoru baska salak bisey bulamamis :)) life:)
-
hocam bu ekranlar kapasitif. Yani ısıya duyarlı. belli bir soğuklukta ekranların çalışmadığını duymuştum. ıphone için -10 androidler için -15 C diye duymuştum.
-
bendede tablette çok sıcak diye uyarı vermişti
-
mfatihbodur bunu yazdı
hocam bu ekranlar kapasitif. Yani ısıya duyarlı. belli bir soğuklukta ekranların çalışmadığını duymuştum. ıphone için -10 androidler için -15 C diye duymuştum.
Isıyla değil vücüdumuzdaki statik elektrik ile çalışıyorlar. Ekran üstünde elektrostatik bir alan oluşuyor parmağı değdirince o alan bozuluyor ve telefonda bozulan alanın koordinat bilgilerini işliyor.
mkyb tarafından 08/Oca/15 20:13 tarihinde düzenlenmiştir -
telefon baya ilginç.
bugün karın içine düştü telefon. bildiğiniz kar yani içine girdi ayıkladım çıkarttım telefonu.
öğlene doğru baktım telefon kendi kendi müzik açmış ama ses yok.
sonradan birisi aradı ses yok.
benim seste karşıya gitmiyor.
hoparlörden ses çıkmıyor.
şimdi eve geldim. telefonu yedekledim - sıfırladım - yedeği yeniden yükledim.
şu an herşeyi eskisi gibi oldu :D
-
mfatihbodur bunu yazdı
ısıya duyarsız bir şey olmadığı için çalışma aralıklarının olması çok normal
-
evin elektriğinde kaçak var diye şarja takıldığında söylemişti ip4 ekranında fi tarihinde eniştemlerde