İphone Dondu Uyarısı
-
COURAGE_x bunu yazdı
Konuyu baltaliyacagim icin once ozur dilerim..
Life:) gorunce aklima geldi bi kac sene evvel kiz arkadasim ukraynadan geldi bende telefonu kurcalarken mesajlarda life:) baslikli bir kac mesaj gormustum oyle dengesiz bir operatorki bazen sevgilinmis gibi mesaj atiyor..
Lan dedim kim bu life:) esseoluessek bide hayat diye eklemissin seninde hayatininda ,.........! Kiz saskin saskin ne sacmaliyorsun diyip duruyor.. Gosterip kim lan bu life:) dedim sim karti cikartip uzerindeki life:) amblemi gosterince sakinlesmistim a.k dumun operatoru baska salak bisey bulamamis :)) life:)
Life:) ukrayna operatörü ve Turkcell'in yan şirketi hocam Türk olduğu belli yani :)
--
Biz kendimizi ısıtamıyoruz ulan donsak telefonda donup çalışmıcak yardımda çağıramayız gebeririz :D
-
leadertay bunu yazdı
evin elektriğinde kaçak var diye şarja takıldığında söylemişti ip4 ekranında fi tarihinde eniştemlerde
haha
-
her elektronik cihaz gibi bir calisma araligi var bu arkadasinda.
From the specs:
- Operating ambient temperature: 32° to 95° F (0° to 35° C)
- Nonoperating temperature: −4° to 113° F (−20° to 45° C)
- Relative humidity: 5% to 95% noncondensing
-
Hacı benim kuzenin iphone çatladı Stuttgartta sen ne diyon. Evden bir çıktık 5 dk geçmedi telefon kızın elinde çatladı :D
-
u235 bunu yazdıleadertay bunu yazdı
evin elektriğinde kaçak var diye şarja takıldığında söylemişti ip4 ekranında fi tarihinde eniştemlerde
haha
Neden güldüğünü bilmiyorum ama bizde gözümüzle gördüğümüzde bile şaşırmıştık. Prizi değiştirdi sonra enişte bi kere verdi garip bi hataydı zaten