Iphone İçin Servis
-
MGT bunu yazdı
Merhaba dostlar iPhone 6s ekranı kırıldı istanbuldayım güvenilir servis değişim için nereyi önerirsiniz formda bu işi yapan var mı? Bir sorum daha olacak ekran koruyucu için buff dufiian ve spinglen olmak üzere bazı markaları öneriyorlar sizin bu konuda tavsiyeniz var mı herkese şimdiden teşekkür ederim cevap ve yardımlar için
merhaba, ön cam mı kırık ekran mı kırık?
-
Hocam kadıköyde gsm iletişim var, 10 a yakın iphone ekranı değiştirdim burada. ürün kalitesi son derece iyi.
-
perpada mac servisi var istersen numarasını vereyim tanıdım temiz bir insandır her türlü kefil olurum
-
osmansan bunu yazdıMGT bunu yazdı
Merhaba dostlar iPhone 6s ekranı kırıldı istanbuldayım güvenilir servis değişim için nereyi önerirsiniz formda bu işi yapan var mı? Bir sorum daha olacak ekran koruyucu için buff dufiian ve spinglen olmak üzere bazı markaları öneriyorlar sizin bu konuda tavsiyeniz var mı herkese şimdiden teşekkür ederim cevap ve yardımlar için
Ekran kırık hocam ekranın üst kısmında görüntü var altında yok
-
NighT_JudGe bunu yazdı
perpada mac servisi var istersen numarasını vereyim tanıdım temiz bir insandır her türlü kefil olurum
Çok iyi olur hocam
-
Bu ekranlar kalite kalite ona görede fiyatları var orjinal ekran orjinal serviste olur gerisi her aynı bazı çok dandiklari var onlar harici standart
yan sanayi ekranlarda 7 lerde ilk zamanlar sıkıntı vardı şimdi yok
-
bir arkadaş vardı servise yollamadan bana sorun diyordu kimdi o ?
-
rapidhacker550 bunu yazdı
bir arkadaş vardı servise yollamadan bana sorun diyordu kimdi o ?
o arkdaşı bende aradım ama bulamadım :) bulan olursa çok iyi olur :)
-
konu sahibinin affına.
Yeni konu açmak istemedim. elimde ekranı içeriden kırık Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9000Q) var.
Ekranı değiştirmek istiyorum sağlam güvenilir yer varmıdır.
-
osmansan bunu yazdıMGT bunu yazdı
ben yazacaktım osmansan yapar diye