İphone (İos) Jailbreak
-
garga bunu yazdıwahseth bunu yazdısaku bunu yazdıwahseth bunu yazdı
A17 Pro işlemci üzerine jailbreak yapılamadığı şuan için ipa dosyalarımı sideloadly üzerinden yüklüyorum o uygulamanında 3 tane dışarıdan ipa yüklenmesine izin veriyor ama yeterince iş görüyor tabi farklı ipalar yükleyerek en fazla 3 ipa yükleme modelinide ortadan kaldırarak sınırsız bir şekilde yüklenebilir tabi yüklenen bu ipa dosyaları 7 gün içerisinden bilgisayar ve telefonunuz aynı wifi ağı üzerinden veya telefon kablo ile bilgisayara bağlanarak sertifika güncellemesi yapılması gerekiyor (sertifikaların iptal olup yüklenen uygulamaların kapanmamasu için) ben bu şekilde kullanıyorum tavsiye ederim.
En fazla 3 ipa yükleme olayını nasıl aşabiliyoruz anlatabilir misin?
bir de 10 app id çok çabuk doluuor bınu aşmanın yolu var mı acaba
Pc üzerinden iloader uygulamasından livecontainer + sidestore tek bir uygulama olarak yükleyince ve localdevvpn çalıştırıldığında sınırsız şekilde ipa dosyası yüklenebiliyor.
Öldür beni, yaşamayı istemiyorum...
Bende jailbreak işlemlerine başladığımda aynı duygular içindeydim :D ilk developer kullanıcısı tanımında sağolsun @Freak hocam yardımcı oldu sağolsun 1 senelik kullanım sonrasında ipalarım kapanmaya başladı modlu uygulamaların tadını aldıktan sonra merak ve araştırmayla yeni yöntemler keşfetmeye başladım.
-
pokemon go için dışardan yüklüyorum uygulamayı bu şekilde, hem lokasyon fake ve oto yakalama vs editlenmiş şekilde kullanıyorum.
-
bende iphone 6s var, icloud şifresi yok atlatma yada kırma yapılabiliyor mu, temiz telefon kullanmak istiyorum..
-
biri bilale anlatır gibi bir rehber yapsa da jailbreak olayını bizler de denesek.
-
android alın kullanın :)) hem kral olup hem maraba olunmaz
yada almayın iphone ..
cybermole tarafından 28/Tem/26 00:20 tarihinde düzenlenmiştir