folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İphone (İos) Jailbreak

İphone (İos) Jailbreak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wahseth
    wahseth's avatar
    Erkek
    garga bunu yazdı
    wahseth bunu yazdı
    saku bunu yazdı
    wahseth bunu yazdı

A17 Pro işlemci üzerine jailbreak yapılamadığı şuan için ipa dosyalarımı sideloadly üzerinden yüklüyorum o uygulamanında 3 tane dışarıdan ipa yüklenmesine izin veriyor ama yeterince iş görüyor tabi farklı ipalar yükleyerek en fazla 3 ipa yükleme modelinide ortadan kaldırarak sınırsız bir şekilde yüklenebilir tabi yüklenen bu ipa dosyaları 7 gün içerisinden bilgisayar ve telefonunuz aynı wifi ağı üzerinden veya telefon kablo ile bilgisayara bağlanarak sertifika güncellemesi yapılması gerekiyor (sertifikaların iptal olup yüklenen uygulamaların kapanmamasu için) ben bu şekilde kullanıyorum tavsiye ederim.

En fazla 3 ipa yükleme olayını nasıl aşabiliyoruz anlatabilir misin?

bir de 10 app id çok çabuk doluuor bınu aşmanın yolu var mı acaba

Pc üzerinden iloader uygulamasından livecontainer + sidestore tek bir uygulama olarak yükleyince ve localdevvpn çalıştırıldığında sınırsız şekilde ipa dosyası yüklenebiliyor.

Öldür beni, yaşamayı istemiyorum...

Bende jailbreak işlemlerine başladığımda aynı duygular içindeydim :D ilk developer kullanıcısı tanımında sağolsun @Freak hocam yardımcı oldu sağolsun 1 senelik kullanım sonrasında ipalarım kapanmaya başladı modlu uygulamaların tadını aldıktan sonra merak ve araştırmayla yeni yöntemler keşfetmeye başladım.

İmpossible is nothing...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slayshot
    slayshot's avatar
    Erkek

pokemon go için dışardan yüklüyorum uygulamayı bu şekilde, hem lokasyon fake ve oto yakalama vs editlenmiş şekilde kullanıyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selox
    selox's avatar
    Erkek

bende iphone 6s var, icloud şifresi yok atlatma yada kırma yapılabiliyor mu, temiz telefon kullanmak istiyorum..

Her Zaman İyiler Kazanır..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

biri bilale anlatır gibi bir rehber yapsa da jailbreak olayını bizler de denesek.

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cybermole
    cybermole's avatar
    Erkek

android alın kullanın :)) hem kral olup hem maraba olunmaz

yada almayın iphone .. 

cybermole tarafından 28/Tem/26 00:20 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 1153 Toplam Mesaj: 26
ios jailbreak fucklimits