Iphone Sadece Buzlukta Çalışıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek
    XanTos bunu yazdı

@end bunu ilk fırsatta deneyeceğim.

Telefon kullanımında gerçekten bambaşka bir boyuta geçiş yaptım. Bugün önemli telefon görüşmelerim vardı, önce buzlukta 5 dakika, sonra normal buzdolabı bölümüne indirdim. Bluetooth kulaklıkla bağlandım, telefon buzdolabındayken görüştüm, iki saatten uzun süre böyle kullandım telefonu :D 

Medeniyete ulaşıp yeni telefon alana kadar bu şekilde idare edeceğim bakalım... 

Nano Teknoloji :/

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    tereke34 bunu yazdı

Başka konu açmamak adına konuyu açan muridin izniyle ben de bir soru sormak istiyorum; @yalinyalniz 

Elimde iphone x var. Suya düştü, iş başta pirince felan koyduk, dokunmatik bozuldu. Neyse dokunmatiği değiştik, 2-3 ay tıkır tıkır çalıştı. Son 1 aydır ise telefon sadece kapalıyken şarz alıyor. Şarz aldıktan sonra herhangi bir sıkıntı çıkarmıyor. Telefon açıkken kabloyla pcye taktığımda iTunes görmüyor. Telefoncu arkadaş anakart problemi var, 1000 tl dedi. Sizce sorun nedir? 1000 tl eder mi?

Pirinç olayı hikaye hocam. Suya düşen telefonun mutlaka sökülüp izopropil alkol ya da selülozik tiner ile temizlenmesi lazım. Telefon bir süre çalışsa bile uzun vadede oksitlenme olacağından daha büyük hasar alacaktır. 

Naber la?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    XanTos bunu yazdı

Günaydın arkadaşlar,

Sabah oda sıcaklığında açmayı denedim yine resetlemeye devam etti. Ben de mucize buzluğuma attım, banka işlerini rahat rahat hallettim, kapattım...

Fakat burada yazdığınız yorumlar beni çok saçma bir olaya yönlendiriyor :D

Akşam telefonu hafifçe tavada ısıtayım mı? Ne dersiniz? Belki bir şeyler erir, düzelir... Şaka yapmıyorum, ciddiyim. Olabilecek her şeye açığım. 

Hocam döküm tavayı iyice kızdır, bir tarafı 1 dk bir tarafı 1 dk kızart :)))

Yapma tavaya falan atma :) 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Deleted001
    Deleted001's avatar
    Erkek
    sanane bunu yazdı
    tereke34 bunu yazdı

Başka konu açmamak adına konuyu açan muridin izniyle ben de bir soru sormak istiyorum; @yalinyalniz 

Elimde iphone x var. Suya düştü, iş başta pirince felan koyduk, dokunmatik bozuldu. Neyse dokunmatiği değiştik, 2-3 ay tıkır tıkır çalıştı. Son 1 aydır ise telefon sadece kapalıyken şarz alıyor. Şarz aldıktan sonra herhangi bir sıkıntı çıkarmıyor. Telefon açıkken kabloyla pcye taktığımda iTunes görmüyor. Telefoncu arkadaş anakart problemi var, 1000 tl dedi. Sizce sorun nedir? 1000 tl eder mi?

Pirinç olayı hikaye hocam. Suya düşen telefonun mutlaka sökülüp izopropil alkol ya da selülozik tiner ile temizlenmesi lazım. Telefon bir süre çalışsa bile uzun vadede oksitlenme olacağından daha büyük hasar alacaktır. 

dokunmatiği yapan art niyetil değilse hayrına yapmıştır zaten olayı görüp bence

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

Madem iphone konusu açıldı bende yazayım.

Elimde kozmetik olarak 10/10 iphone 7 rose gold var. Telefon şarj almıyor ve fişten çekince kapanıyor. şarja takılıyken hard reset ile açmaya çalıştığımda yada dgu mod da açmaya çalıştığımda beyaz ekranda elma logosunda kalıyor. Telefonun arızası ne olabilir?

Anakart arızası yada şarj entegresi arızası aklıma ilk gelenler.

Onarım yapabilecek olan yada yapabilecek birisini tanıyan var mı?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XanTos
    XanTos's avatar
    Erkek
    qoqo bunu yazdı

Elimde kozmetik olarak 10/10 iphone 7 rose gold var. Telefon şarj almıyor ve fişten çekince kapanıyor. şarja takılıyken hard reset ile açmaya çalıştığımda yada dgu mod da açmaya çalıştığımda beyaz ekranda elma logosunda kalıyor. Telefonun arızası ne olabilir?

Buzluk dene hocam :D :D :D :D 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek
    XanTos bunu yazdı
    qoqo bunu yazdı

Buzluk dene hocam :D :D :D :D 

:) Denemekten zarar çıkmaz

Toplam Hit: 5513 Toplam Mesaj: 58
iphone 6 plus