Iphone Vs Brick(Bildiğimiz Tuğla:))
-
AKSU92 bunu yazdı:
-----------------------------
iphone un gereksiz oldugunu düşünenlerde varmış ilginç.
-----------------------------mesela ben senin en yakın arkadaşın. benden haberin yok amq:D
-
iphone almak gerçekten mantıksız.hem dünya para vericem, hem de bir çok eksiklik barındıracak.
örneğin kamerasının 2.mp olması.örneğin bir programı lisans ücretini vererek bile kursanız, apple'ın istediği an onu yok edebilmesi.vs.vs.
bunun yerine sizlere samsung i900 omnia öneririm.ben 1 hafta içinde bu aleti alıcam.iphone'dan eksiği yok fazlası var. -
fatihack bunu yazdı:
-----------------------------
iphone almak gerçekten mantıksız.hem dünya para vericem, hem de bir çok eksiklik barındıracak.
örneğin kamerasının 2.mp olması.örneğin bir programı lisans ücretini vererek bile kursanız, apple'ın istediği an onu yok edebilmesi.vs.vs.
bunun yerine sizlere samsung i900 omnia öneririm.ben 1 hafta içinde bu aleti alıcam.iphone'dan eksiği yok fazlası var.
-----------------------------bende onu düşündüm ama iphone ekranın zevkini vermez iphone ekran daha büyük eşek kadar
-
bence telefonun en önemli özelliği TELEFON olmasıdır.
pratikliktir,işini görmektir vs vs
bu kadar geniş ve iri bir alette dokunmatik ekran adı altında telefon kullanmak işkence.Toshiba g900 pda'm vardı oda dokunmatik ekran,kampusteyiz ders baslayacak sınıfı bilmiom elde kitap kosuyorum lan ders nerde diye mesaj atacam elemanlara telefonu cebinden cıkar kitapları koltugunun altına koy bir elle telefonu tut diğer elle dokunmatik ekrana bas sonra telefonu yan cevir ekran dönsün alttan klavyeyi aç abooo işkence
valla insan dandik samsung e250 leri özlüyor bir saatten sonra,cıkar cebinden alet tak tak yaz mesajını menülerde dolan diğer elinle istersen 31cek.hele yagmurlu havalarda bi elde şemsiye tutuyosanız sıctınız aleti tek elle kullanmak işkence resmen sağ elinizle tuttuğunuz alette sol üstten bir menüye girmek için esnemeniz gerekiyor resmen hele q klavyede tek elle yazmayı siz düşünün :)
özellik falan var eyvallah ama mantık olarak telefona 1.5milyar para verecek insanın zaten laptopu vardır simdi film izlemek istiyosan 3 inçlik göt kadar ekrandamı izlersin yoksa 15 inçtemi?
wireless iyi bişey tabi ama bu tip telefonlarda 2 saat bağlı kal aksamı zor cıkarıyor telefon e evde olduğum sürece zaten laptoptan girerim dısardada arkadas ortamının yanında 2 saat nete giren adam ölsün zaten.
birde temel özellikler cok eksik basta kamera cok kötü flaş yok video kaydı için ayrı yazılım mms için ayrı yazılım bluetoothla dosya alısverisi hepimizin yaptıgı şey bi şarkı dinlersiniz veya biri resminizi ceker la at bana dersin ama bu alette oda yok.
sırf kullanışlı olmamasından dolayı g900ümü n95 le takas ettim.aslında bu bile cok özellik olarak ama almamdaki başlıca sebep nokianın rahat kullanımı ve tuş takımı.bide eş dost cok sık biraraya gelir gezer tozarız cok resim ceken adamım masallah alette carl zeiss optik koymus adamlar
ha bide müzik önemli benim için.iphone de bu cok iyi ama n95te gayet işimi görmekte memnunum yani.
wireless sadece anlık lazım olan bişey oturupta telefonda sörf yapan biri değilim okulun cafesinde wifi var mesela notlar falan acıklanır orada girer bakarım yada anlık bi mail bekliosam falan o kadar.kısacası telefonu telefon amaçlı kullanan biriyseniz almadan önce iyi araştırın derim ben zira pişman olabilirsiniz.
cıkıpta bana marka fanatizmi yapmayın kendi görüşlerimi söyledim.ben bana lazım olacak,işime yarayacak seyi kullanırım ister nokia olsun ister apple farketmez. =)
-
fenerist çok düzgün ve net cvplamış:D
-
telefon 3g ön yüzünde kamera yok :/
-
iPhone kadar büyük ekranim olsun diyenlen varsa sadece HTC Touch HD beklemelerini tavsiye ederim.
iPhone'da aküyü bile degistiremiyorsun. O yüzden neresini begeniyorsunuz bilmiyorum.Ama demedi demeyin, i900'da o kadar fazla müthis degil, biraz kullandim. Menüsü basit. Ama özellikleri güzel.
http://www.youtube.com/watch?v=Aiw5PsQ50Uc&feature=related
-
gereksiz bi alet var mı bunun üstüne 1 hafta şarzım gidio

-
www.iphonealma.com burada güzel anlatmışlar umarım alacaklara almayacaklara yararlı olur
-
Herkes telefonu özelliklerine göre alır bende SAR değerlerine göre alıyorum. Sar değerlerinde 0,8 ile 1,2 arası telefonlar tavsiye edilmez. 1,2 üstü ile aşırı derecede zararlıdır. İphone 0.974. W/kg sar değerine ait. SAR değerlerini düşük tutmaya çalışan 2 firma samsung ve nokia. Ama nokia nında samsung unda yüksek sar değerli telefonlarıda var ama ikisininde %70 i 0,8 den düşük değerlere sahip. Ayrıca telefonun sadece telefon olma özelliğine tamamiyle katılmıyorum. Kamera lı bir telefon daima avantajlı oluyor. Ama dokunmatik ekrar özelliğine kesinlikle katılıyorum çok gereksiz bence. 3G vs. gibi özellikler tamamiyle gereksiz normal bir kullanıcı için ki ülkemizde 3G fiyatlarını düşünemiyorum. Hatta 3G hala lisansı dağıtılmadı ülkemizde diye biliyorum. Sözün bittiği yerlerde alttaki telefonlar telefon tarihinde çığır açmış telefonlardır. Hatta 5110 ile ilgili bir anım var. İnsaatımızda çalışan bir amelenin çekicinin demiri fırlamıştı bırakıp 5110 ile çiviyi çakmaya devam etmişti. Hatta o gün " Oha ulan teknoloji her halta yarıyor he demiştim :)".
http://hem.bredband.net/b108776/pic/gh688.gif
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/58/Nokia_5110.jpg/450px-Nokia_5110.jpg
Eski telefonlarında ayrı bir güzelliği var o zamanlar telefonun ekranında kendi isminin yazması bile çok hoş bir duyguydu. Hele o siyah noktalarla oluşturulmuş resimli mesajlar...
NOT: Ülkemiz lüksüne düşkün insanlarla dolu ayrani yok icmeye tahteravanla gider sicmaya hesabı millet havasını düşünüp cebindeki paraya bakmadan taksitle krediyle alışveriş yapıyor. (iphone alacam diye mesaj atan arkadaşlara yazmıyorum bu mesajı parası olana sözüm yok tartışma çıkmasın) Ama maalesef sırf hava için yiyeceği yemek yokken taksitle kredi ile onu bunu alan insanlarla kaynıyor bu ülke. Biraz akıllanmamız lazım.