Iphone Vs Brick(Bildiğimiz Tuğla:))
-
dargut bunu yazdı:
-----------------------------
benq p50 PDA kullanıyorum hem q klavyesi hem dokunmatik ekranı var.öncelikle şunu söleyim mesaj yazan adam tuşsuz telefon kullanamaz.yolda yürürken yada araçta o ekrandaki tuşlarla masaj filan yazılamıyor haberiniz olsun. zaten büyük aletler bunlar tek elle kullanılamıyolar o yuzden ben tuştakımı olanları tavsiye ederim.wifi çok pil harcar o yüzden genelde kullanılmaz.iphone'u bilmiyorum ama genelde bu aletler çok pil harcar ve hergün şarj etmeniz gerekir.müzik dinlemek keyiflidir.windows mobile 6 yüklü bir pda alırdanız 32GB a kadar SD kartları kullanabilirsiniz.bende diğer arkadaşlar gibi HTC öneririm bu piyasada öncüdür.
-----------------------------tüm windows mobile 6 olan pdalarde geçerlimi bu çin yapımı bişeler vardı tam hatırlayamadım şimdide
-
Alpn bunu yazdı:
-----------------------------dargut bunu yazdı:
benq p50 PDA kullanıyorum hem q klavyesi hem dokunmatik ekranı var.öncelikle şunu söleyim mesaj yazan adam tuşsuz telefon kullanamaz.yolda yürürken yada araçta o ekrandaki tuşlarla masaj filan yazılamıyor haberiniz olsun. zaten büyük aletler bunlar tek elle kullanılamıyolar o yuzden ben tuştakımı olanları tavsiye ederim.wifi çok pil harcar o yüzden genelde kullanılmaz.iphone'u bilmiyorum ama genelde bu aletler çok pil harcar ve hergün şarj etmeniz gerekir.müzik dinlemek keyiflidir.windows mobile 6 yüklü bir pda alırdanız 32GB a kadar SD kartları kullanabilirsiniz.bende diğer arkadaşlar gibi HTC öneririm bu piyasada öncüdür.
-----------------------------tüm windows mobile 6 olan pdalarde geçerlimi bu çin yapımı bişeler vardı tam hatırlayamadım şimdide
kusura bakma yeni gördüm sorunu. çin yapımı olanların sadece şekli PDA lara benziyor içinde windows yok diye biliyorum ben ama görmedim henüz öyle bir alet. windows mobile 6 da direkt SDHC katrlar kullanılabiliyor diye forumlarda gördüm ancak bende WM2003 yüklü olduğundan normal 2 GB lık SDkart kullanıyorum. WM5 yüklü cihazlarda da bazı driverlar var yükleyerek SDHC kartları kullanıyolar ancak GPS ve kamera programları sorun çıkartıyomuş sanırım. fakat yinede bu driverlar ile 8GB lik SDHC kartları kullananlar var.forumları araştır biraz derim. -
Bazıları nedense iphone'a ortakmış gibi sinirleniyor.Size ne oluyor burda sadece esprili bir resim var. O kadar savunuyorsanız düzgün konuşarak telefonun güzel yönlerini yazarsınız bakın arkadaşlar bu kadar kötü telefon değil şu özellikleri var bence alabilirsiniz dersiniz.
Ben de kimseye bu teli tavsiye etmem.Ne bataryası çıkartılabiliyor ne mms var,mp3ler melodi olmuyor vs vs.Olmazsa olmaz olan özellikleri kaldırmışlar.Sinirlenen arkadaşlar www.iphonealma.com adresinden baksınlar - yanlarına sonra tekrar konuşsunlar. Şimdi aynı kişiler yine atlayacak şu özellik kırılıyor falan diye.Neden daha ucuza aynı özelliklerin tamamı ve daha fazlası olan telefonlar varken bu kadar para verip bir de kırmaya uğraşalım. -
O paraya Dokunmatik ekran alın İlla birşeyler parmaklamak istiyorsanız .Diye düşünüyorum.=) Alan arkadaşlara lafım yok herkezin zevki farklıdır ama Alacak olan arkadaşlarıma hiç bir zaman önermedim.
-
karar veremedim alınır mı alınmaz mı?
-
seadog bunu yazdı:
karar veremedim alınır mı alınmaz mı?
-----------------------------Kullanan tanıdığın varsa incele biraz öyle al bence. Arkadaşım birinden geçici süre için aldı kullanıyor geri verecem beğenmedim dedi.
-
AKSU92 bunu yazdı:
iphone un gereksiz oldugunu düşünenlerde varmış ilginç.
-----------------------------iphone un gerekli oldunu düşünenler de varmış ilginç...
-
o ısırılmış elmaya para vermek nasıl bir mantıktır acaba? sanırım hiç öğrenemiycem :)
-
iphone güzel telefon. dayım turkcell'den aldı paketle birlikte.. fıstık gibi valla ben çok beğendim. mms çok mu lazım a.k bize :S
-
kullanması çok eğlenceli bir telefon gerçi özellikleri normal kullandıklarıma göre yetersiz kalıyor ama takoz makoz yinede güzel... samsung i900 daha hoşuma gitti ama onunda ekranı biraz dar gibi