İphone XR & Samsung S20FE

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek

Hali hazırda İphone XR kullanan birisi için Samsung S20 FE cihazına geçmesi mantıklı olur mu ? 

İkinci el XR verip FE alacak nedir yorumunuz

Her yarın geriye kalan hayatımızın ilk günü....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Exynos işlemci ise mantıksız. Snapdragon ise mantıklı. Yalnız belirteyim S20 FE'nin iç tasarımından dolayı genel bir ısınma sorunu var. İşlemci farketmiyor bu konuda. 

XR'ın sahibi hep iPhone kullandıysa Android'te zorluk yaşayacaktır. Android'te Samsung S3 dönemlerindeki gibi gereksiz sistem kasmaları kalmadı ama hala uygulamalarda bir salaklık mevcut. iPhonelardaki gibi pürüssüz, yağ gibi akıyor izlenimi vermiyor uygulamalar.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek
    SHaDeWRoX bunu yazdı

Hali hazırda İphone XR kullanan birisi için Samsung S20 FE cihazına geçmesi mantıklı olur mu ? 

İkinci el XR verip FE alacak nedir yorumunuz

Şahsen ben olsam değişmezdim uzun süre Samsung S8 plus kullandım ios geçtim şuan donma kasma vs. gibi durumlar yok. Çevrende yakın bi arkadaşında olsa değiştirip bi kaç gün test edip kullansan daha güzel olur diyordum.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xcorpix
    xcorpix's avatar
    Erkek

uzun yıllardır xiaomi kullanıyorum cin telefonlar kullanıyorum  ve hep android i savundum  şimdi bazen  instagrama video atıyorum amk  hesap makinesi gibi cıkıyor bu instagram ibinesi yüzünden  ios kullanmayı dusunuyorum

Oluruna bıraktıkça olmazlara düştü hep yolumuz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek

EN iyisi gidip yine iOS almak sanırım :) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Halihazırda XR varsa yenilemek gereksiz bence. Rahat 2 seneden fazla gideri var XR'ın. Millet hala 6 senelik 6S'i kullanıyor düşün gerisini.

Bu kadar uzun kullanım süresini Nokia'nın Nokia olduğu dönemlerde tuşlu telefonlarda görebiliyorduk.

mkyb tarafından 28/Eyl/21 18:48 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    SHaDeWRoX bunu yazdı

EN iyisi gidip yine iOS almak sanırım :) 

Saglam android kullanicisi olarak iPhone devam et diyorum. Android kotu degil ama alismak zaman alir. Tabi android daha özgur ama bilmedigin icin karisik gelebilir sana. 

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Halihazırda XR varsa yenilemek gereksiz bence. Rahat 2 seneden fazla gideri var XR'ın. Millet hala 6 senelik 6S'i kullanıyor düşün gerisini.

Bu kadar uzun kullanım süresini Nokia'nın Nokia olduğu dönemlerde tuşlu telefonlarda görebiliyorduk.

Çok geç hocam XR vermiş bulunuyorum :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hayırlı olsun hep güzel haberler alırsın inşallah o telefondan. 👍🏻

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek

S21 al. Geçen kullandım müthiş kibar bir telefon. Kalitesi, Ekranı fln iPhone bok yemiş. 

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek
    aksata bunu yazdı

S21 al. Geçen kullandım müthiş kibar bir telefon. Kalitesi, Ekranı fln iPhone bok yemiş. 

12 parası o parayı verdim mi 12 alır geçerim :)

Toplam Hit: 1373 Toplam Mesaj: 14
s