İphone XR & Samsung S20FE
-
Hali hazırda İphone XR kullanan birisi için Samsung S20 FE cihazına geçmesi mantıklı olur mu ?
İkinci el XR verip FE alacak nedir yorumunuz
-
Exynos işlemci ise mantıksız. Snapdragon ise mantıklı. Yalnız belirteyim S20 FE'nin iç tasarımından dolayı genel bir ısınma sorunu var. İşlemci farketmiyor bu konuda.
XR'ın sahibi hep iPhone kullandıysa Android'te zorluk yaşayacaktır. Android'te Samsung S3 dönemlerindeki gibi gereksiz sistem kasmaları kalmadı ama hala uygulamalarda bir salaklık mevcut. iPhonelardaki gibi pürüssüz, yağ gibi akıyor izlenimi vermiyor uygulamalar.
-
SHaDeWRoX bunu yazdı
Hali hazırda İphone XR kullanan birisi için Samsung S20 FE cihazına geçmesi mantıklı olur mu ?
İkinci el XR verip FE alacak nedir yorumunuz
Şahsen ben olsam değişmezdim uzun süre Samsung S8 plus kullandım ios geçtim şuan donma kasma vs. gibi durumlar yok. Çevrende yakın bi arkadaşında olsa değiştirip bi kaç gün test edip kullansan daha güzel olur diyordum.
-
uzun yıllardır xiaomi kullanıyorum cin telefonlar kullanıyorum ve hep android i savundum şimdi bazen instagrama video atıyorum amk hesap makinesi gibi cıkıyor bu instagram ibinesi yüzünden ios kullanmayı dusunuyorum
-
EN iyisi gidip yine iOS almak sanırım :)
-
-
SHaDeWRoX bunu yazdı
EN iyisi gidip yine iOS almak sanırım :)
Saglam android kullanicisi olarak iPhone devam et diyorum. Android kotu degil ama alismak zaman alir. Tabi android daha özgur ama bilmedigin icin karisik gelebilir sana.
-
mkyb bunu yazdı
Halihazırda XR varsa yenilemek gereksiz bence. Rahat 2 seneden fazla gideri var XR'ın. Millet hala 6 senelik 6S'i kullanıyor düşün gerisini.
Bu kadar uzun kullanım süresini Nokia'nın Nokia olduğu dönemlerde tuşlu telefonlarda görebiliyorduk.
Çok geç hocam XR vermiş bulunuyorum :)
-
Hayırlı olsun hep güzel haberler alırsın inşallah o telefondan. 👍🏻
-
S21 al. Geçen kullandım müthiş kibar bir telefon. Kalitesi, Ekranı fln iPhone bok yemiş.
-
aksata bunu yazdı
S21 al. Geçen kullandım müthiş kibar bir telefon. Kalitesi, Ekranı fln iPhone bok yemiş.
12 parası o parayı verdim mi 12 alır geçerim :)