İphone'da Değişen Parçaları Cihazın İçini Açmadan Görme
-
bboy_kaya bunu yazdı
Telefonun vodka enerji dolu bardağın içine oturması sonrası şarj soketi ve sağ alttaki hoparlörü aliexpressten aldığım ucuz parçalarla değiştirmiştim, program yakalamadı iyi bari (:
Açmışken güzelce temizleseydin. Oksitlenme yapar zamanla yürür gider. Bir gün tak diye mortu çeker telefon.
-
Apple, Amerikadaki eylemlerde Apple Store'dan yağmalanan iPhonelara mesaj atıp mağazaya getirin demiş. iPhoneları kilitlemişler.
Hırsızların çokta umrundaydı. Telefonu parça niyetine kullanır. Ekran, kasa ve bataryasını satar bu seferde.

-
Apple yeni üreteceği modellere bu seferde ekran ve batarya serisi anakart serisi ile eşleşmek zorunda diye bir seçenek koymasın :)
-
MustyKTE bunu yazdı
ben telefondaki fotoğrafları pc ye alamıyorum adamlar neler yapıyor.
fotoğrafları aktarırken yarıda kesiyor neden bilmiyorum.aynı durum bende de oldu. ama dikkat et video kopyalarken o sorunu yapıyor olması lazım. SYNCIOS diye google'da aratıp bu yaızlımı bul kur.. Bu yazılım ile alamadığın videoları alırsın.
-
engin01288 bunu yazdı
Apple yeni üreteceği modellere bu seferde ekran ve batarya serisi anakart serisi ile eşleşmek zorunda diye bir seçenek koymasın :)
Onun çözümü şimdiden var zaten. Eski ekran ve bataryanın seri numarası yenisine aktarılabiliyor.
-
telefonda değişmeyen kalmadı. ekran ön kamera ve batarya değişti diyor. mantıklı ve doğru zaten anakartla parmak izi aynı. bide arkakamerası aynı. diğer heryeri toplama.
bu uygulama ile sabahtan beri 6s için jailbreak dalgasını kurmaya çalışıyorum beceremedim.
13.5 var ve 13.5.1 güncellemesi yapmaya çalıştı .yüklemedim.
şimdi isteğim gerekirse downgrade yapıp jailbreak lemek.
bunun için en mantıklı çözümü bana link atacak var mı ?
edit: yaptım cihaz şuan jailbreak yükledim.
cyda diye birşey geldi
zalimadam tarafından 03/Haz/20 15:32 tarihinde düzenlenmiştir -
Programda nerden görüyoruz değişen parçaları
-
SHaDeWRoX bunu yazdı
Programda nerden görüyoruz değişen parçaları
?
-
belki yeri değil ama ben de birşey sorayım. 4 senedir kullandığım telefonumda ahizeden ve hoparlörden ses az geliyor. toz falan olmuş sanırım. bunu nasıl temizlerim ?
-
Müritler fikir bekliyorum. emektar 4s çıkardım çekmeceden. anakart cortlamış. yeni anakart aldım. çıkma.
adam kesin icloud vardır diye parasız verdi. taktım fişek gibi sıfırlanmış icloud yok. güzelce taktım temizledim falan.
iclouda girdim etkinleşti.simi taktım aranıyor diyor bir süre sonra servis yok diyor..
imei kayıtlı ithalat yoluyla diye.
seri noyu appledan sorgulayınca değiştirilmiş cihaz.bilgiler doğruysa bizimle iletişime geçin diyor.
napmak lazım şimdi bunu? benim bunu kurtarmam lazım.
youtube vs çoğu şeyleri denedim düzelmedi.
acaba şebeke entegresinden mi sorun? yoksa bu değiştirilmiş cihaz muhabbetinden dolayı mı?