Iphone'da Kaybolan Notları Geri Getirme..
-
icloud a giriş yapabildik.. notlara tıkladım bu şekil bi uyarı verdi..

bunun anlamı notlar yok mu demek oluyor ?
-
maalesef olmadı.. bi mail hesabı oluşturdum icloud ile ilgili.. sonra giriş yapabildim.. ve notlar kısmı boş. contactlar görünüyor ama notlar yok..

tek yol hotmail i aşmak gibi görünüyor.. var mıdır bildiğiniz bir yol :) yani müşteri hizmetlerine formu doldurup göndermek gerek.. ama otomatik kontrolden geçemiyorum. 5 dk sonra mail geliyor, bilgileriniz çok eksik diye..
unbalanced tarafından 23/May/14 14:31 tarihinde düzenlenmiştir -
itunes da yedek yokmudu backup ? oradan denesenenize bi ? cihazı restore edin ve tekrar kurduktan sonra eski backup ı yükleyin. muhtemelen olacaktır. tabi backup aldıysa.
-
akşam ya da yarın uzaktan bilgisayarına bağlanıp itunes den bu yedeklemelere bakayım.. çok anlamıyor bu işlerden o yüzden sıkıntı çekiyoruz ya..
şimdi eski verileri yükleyince yeniler gidecek.. acaba bunları yedekleyip sonra eskisini yükleme şansımız olur mu? itunes de yedekle dersen sanırm son yedek değişiyor.. yani eski yedek gidiyor? seçenekler göremedim, mesela bende son yedekleme 15.03.2014 diyor..
atıyorum şimdi yedeklesem, bir daha 15.03.2014 e erişemem? yani eski yedekleri sunmuyor gördüğüm kadarıyla
-
hatırladığım kadarıyla tarih tarih yedekliyor. yani birden fazla backup oluyor.
ama sen yine de en temiz şeklini dediğim gibi yap. laptop falan varsa getirsin bakın uzaktan falan ile uğraşmayın mutlaka telefonu şarj ettiyse pc den ya da restore ettiyse orada bir yedek vardır. aldığın yedek tarihine bak. yakın vadeyse lazım olabilecek şeyleri ifunbox ile alın içinden ya da fotoları falan ne lazımsa kopyalayın sonra temiz bir restore ve backup yükle.
-
arkadaşın gelip gitmesi zor, başka bi yerde oturuyor o yüzden haftaya gelebilir.. ben bu akşam bilgisayarıan bağlanıp bakmaya çalışacağım ama bilgisayara takmamış uzun zamandır. telefonda yedekledim demişti ama nasıl yaptı bilmiyorum.. icloud kapalıyken nasıl yedekler telefona ?
-
arkadaşlar hotmail in de şifresini bulduk ama onda da yoktu.. icloud da da yoktu notlar.. nasıl silinmiş olabilir peki?
itunes den yedeklere baktık en son 2011 de yedeklenmiş görünüyor o da olmaz..
bu notlar nasıl silinir böyle ?? ve nasıl geri getireceğim
-
normalde telefonda hangi apple id sini kullanıyordu adres olarak tanımlı olan hangisiydi? Belki normalde kullandığı değildir ikinci bir id tanımlamıştır?
düzenleme: veya adres tanımlıyken bilgi ve verileri sıfırlama yaptıysanız oda olur.Birdaha geri gelmez
gokcan tarafından 25/May/14 00:38 tarihinde düzenlenmiştir -
tek bi tane vardı apple id si yine onu kullandık..
bi sıfırlama yapmadık ama hesabı sildim bi kaç mail hesabını.. ondan sonra gitti.. şimdi ekledi arkadaş hepsini ama yine yok
-
Mail hesaplarina kaydetmiyor zaten direk icloud a kaydediyor. mail adresi sadece apple kayitta verilen kullanici adi gibi dusun. istersen hesap id mail ve sifresini at ben telefonda deniyim