Iphone'da Kaybolan Notları Geri Getirme..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

arkadaşın hocam ben veremem onu :) zaten kendi telimde denedim  olmadı notlar görülmüyor, hatta resimde vermiştim boş görünüyor notlar.. 

icloud kapalıydı... ama notlar vardı.. bi anda kayboldu notlar.. onu anlamadım..

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

icloud kapaliysa senkranizasyon nasil yapti sorusuna cevap ariyoruz yani ilginc bir sonuc bu ozaman notlarda accounts var ordan telefonda seceneginde mi acaba baktin mi ona

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

ilginç bir sorun var gerçektende.. bir senkron olma durumu da yok.. sadece iki tane email adresini sildim.. hotmail i eklerken zaten notlar diye bi bölümü yokmuş.. o yüzden hotmail ile senkronize olmasa da bir önemi yok.. 

gmailde de not yoktu sanırm.. şuan 8 tane not görünüyor, telefonda olanlar onlar.. ama kalanları yok.. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

I have Gmail as well, and found a way to show my notes on my iPhone again without having to copy them back over manually.

Go to Settings > Mail, Contacts, Calendars > Gmail > turn on Notes

Go back to home screen and check your notes. They should be there (hopefully).

What had happened to me is this: I had accidentally turned on Notes in the Gmail settings and then turned them off again, so ios7 transported my notes into Gmail. But when I turned off Gmail notes, they disappeared from my phone.  When I turned Gmail notes back on, my notes came back automatically.

So now my notes get updated in Gmail when I update them on my iPhone. Nice backup plan to have them connected to Gmail...

Hope this helps.  Thanks.

demis bir sahsiyet denedin mi hic?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

yok hocam onla ilgisi yok, notlar açık zaten.. arkadaş da söyledi, ben kendi telime ekleyip de denedim notlar boş görünüyor eklenenlerde.. 

Toplam Hit: 6012 Toplam Mesaj: 26