Iphone,Ipad İçin Bedava Turkey Navigation - İgo Primo App
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------
Yeni zellanda acountu acmis deca ordan cektim saolsun bakalim kullanabilicezmi ordan
-----------------------------hocam buraya kodsana ipa dosyasını :D
-
artar zamanla freeden yakaladık valla bakalım ne olacak. kurcalamadım daha eve gidince kurcalıycam
telefonu kasıyormu bu arada ?
-
hay mk. ipade indirdim iphonea tıklamayı unutmuşum 3.99$ diyo şimdi
-
Sanırım geç kaldık, bendede $2.99 görünüyodu ama aldım çok fazla kurcalamadım ama şimdilik TR karakter sorunu var bi tek güel uygulamaya benziyo, teşekkürler haber verdiğin için şeyhm bayramın mübarek ola ellerinden öpmüşüm..
-
bedavA indirenler dosyayı upload ederse bizde jailbreak olmadan yükleyebilir miyiz????
-
th317 bunu yazdı:
bedavA indirenler dosyayı upload ederse bizde jailbreak olmadan yükleyebilir miyiz????
-----------------------------appstoredan indirilen ipalara nasıl ulaşabiliyoruz?
-
Noneyim bunu yazdı:
hay mk. ipade indirdim iphonea tıklamayı unutmuşum 3.99$ diyo şimdi
-----------------------------zaten indirdiğin app hem iphone hemde ipad için iki kez indirmene gerek yok bikere indirdiysen ikisinede kurabilirsin.
-
Yeni zelanda accountuyla dun gece aytek bana cekti,oldugum yerde pc wifi falan yok 3g den de 20 mb ustu cekilmiyomus.sabah turkiye acc icin olani gordum ama cekemedim malesef. Simdi bu yeni zelanda accountuyla cekileni kendi ayfonuma nasi alabilirim bilen var mi?
-
Valira bunu yazdı:
Yeni zelanda accountuyla dun gece aytek bana cekti,oldugum yerde pc wifi falan yok 3g den de 20 mb ustu cekilmiyomus.sabah turkiye acc icin olani gordum ama cekemedim malesef. Simdi bu yeni zelanda accountuyla cekileni kendi ayfonuma nasi alabilirim bilen var mi?
-----------------------------kendi iphone atarsın fakat dikkat et iki farklı hesap kullanıpta içindeikleri silme telefonun uygulamlarını filan
-
ZaaRqoZ bunu yazdı:
iphone 4 için nerden cekicez dosyanı bulamadım .
-----------------------------burdan hocam fakat paralı oldu her saat 1 dolar artıyor.
http://itunes.apple.com/tr/app/turkey-navigation-igo-primo/id455207560?mt=8