Iphone,Ipad İçin Bedava Turkey Navigation - İgo Primo App
-
tüh lan 10 dolar olmuş kaçırdık.
-
android için benzeri çıkarsa paylaşalım beyler
-
suan 21 dolar aq kacirdik jailbreak olmamis telefona nasil yukleriz bunu bilen varmi
-
ameros bunu yazdı:
-----------------------------
suan 21 dolar aq kacirdik jailbreak olmamis telefona nasil yukleriz bunu bilen varmi
-----------------------------aynen yaa... indirmişlerden biri programı paylaşırsa biz burdan yükleyebilir miyiz acaba??? yoksa illa kurmak için kendimizin indirmesi şart mı????
-
beyler öğrendiğime göre 1 hesaptan 5 ayrı cihaza yüklenebiliyormuş. yani eğer siz uygulamayı yüklediyseniz 4 kişiyle daha paylaşabiliyormuşsunuz. acaba bunlardan biri ben olabilir miyim? çok lazım yola çkıcam rica ediyorum.
-
up arkadaşlar hadiyin bea :( paylaşın artık
-
ipa dosyası nete düşmüş, google arayınca farklı sitelerde geliyor ama daha indirip yüklemedim.
http://www.freeiphoneipa.com/navigation/40396-turkey-navigation-igo-primo-app-version-2-1.html
-
th317 bunu yazdı:
ameros bunu yazdı:
-----------------------------aynen yaa... indirmişlerden biri programı paylaşırsa biz burdan yükleyebilir miyiz acaba??? yoksa illa kurmak için kendimizin indirmesi şart mı????
indirilen hesabın maili ve şifresiyle telefondan log in olup app store'da igo turkeyi install edersen hallolur.orada yazan fiyattan korkma.indirirken "bunu önceden almıştınız o yüzden bedava indiriceksiniz" gibi bi notification gelicek.bu şekilde bedavaya halletmiş olursun.sign out olup kendi accountunla log in olduktan sonra da programı kullanabilirsin ama update'leri indirebilmek için programın alındığı accountla login olman gerekir.