İphonelara Rekor Zam Geldi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    huseyink
    huseyink's avatar
    Erkek

pedere 5s aldırmaya çalışıyorum fiyat artarsa o iş zor ya

En İyi Savunma Suskunluktur Her Türlü Saldırıdan Korur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

5000 lira da olsa tüketici kredisi ve taksit imkanı olduktan sonra sıkıntı yok. Millet fiyatına bakmıyor artık. 3 yıl taksit var mı, var. Yeni çıkan sürüm mü? Evet. Al gitsin gerisini düşünme. 

Bu işin sonunu merak ediyorum. Bir cep telefonu sırf IOS'a sahip ve Apple amblemi var diye 3000 liraya satılıyor. 3000 liraya canavar gibi bir sistem toplanır, 2015 oyunları oynanır, her türlü program sorunsuzca kullanılır. WhatsApp ve 1-2 kıytırık oyun ve ego tatmini uğruna verilen paralara akıl sır ermiyor.

Ayrıca ben belirli meblalarda nakit para taşımaya çekiniyorum. 3000 liralık telefonu cebinde tutmak insanı huzursuz etmiyor mu merak ediyorum. Düşme, çarpma vs. oldu mu sıçtın. Ya da bir yerde düşürüp kaybettin mi, çaldırdın mı yine sıçtın. Tabi aynı telefonu 2 ay sonra alacak maddi durum varsa o zaman sıkıntı yok.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

fiyat düzenlemesi bu sabah yapıldı bizdede. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Apple'ın Türkiye'de şube açması fiyatlara olumlu yansıyacak deniyordu ancak aksine burdaki halkı daha doğru tanıyıp analizi yapmış oldular. Bu sebeple, "nasıl olsa bizden almaya devam edecekler ve eleştirenler çıkarsa da, 'Apple çok müthiş tamam mı fakirler almasın' diyerek savunup üzerlerine çullanacak dev bir kitle var" diyerek geçirdikçe geçireceklerdir.

Halk Apple'ı, Starbucks'ı statü göstergesi olarak görsün, ABD'de homeless'lar ve junky niggalar ellerinde bunlarla geziyorlar. Bu ülkenin TV'lerde çıkıp akıl veren profesörü bile "terörle mücadeleden geliyoruz" denilerek kandırılabiliyorken, üniversite öğretim üyelerinden "ben peygamberim" denilerek para toplanabiliyorken en namuslu ticari kurum bile yoldan çıkar. Halk resmen "abi beni s..." diyor. Hakkını arayan çıkarsa da "sen otur köşede gerizekalı" diyerek üzerine çullanıyor. Adamlar haklı. O gözlüklü totoş bile uçağa atlayıp ellerini ovuşturarak buraya geldi ve kitlenin yüzünü görünce gözleri kedi gözü gibi parladı. Bütün bunları görüp de yemezlerse, asıl keriz onlar olurdu zaten.

λ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Erkek

alan olduktan sonra zam yapılması normal

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    FireX bunu yazdı

Apple'ın Türkiye'de şube açması fiyatlara olumlu yansıyacak deniyordu ancak aksine burdaki halkı daha doğru tanıyıp analizi yapmış oldular. Bu sebeple, "nasıl olsa bizden almaya devam edecekler ve eleştirenler çıkarsa da, 'Apple çok müthiş tamam mı fakirler almasın' diyerek savunup üzerlerine çullanacak dev bir kitle var" diyerek geçirdikçe geçireceklerdir.

Halk Apple'ı, Starbucks'ı statü göstergesi olarak görsün, ABD'de homeless'lar ve junky niggalar ellerinde bunlarla geziyorlar. Bu ülkenin TV'lerde çıkıp akıl veren profesörü bile "terörle mücadeleden geliyoruz" denilerek kandırılabiliyorken, üniversite öğretim üyelerinden "ben peygamberim" denilerek para toplanabiliyorken en namuslu ticari kurum bile yoldan çıkar. Halk resmen "abi beni s..." diyor. Hakkını arayan çıkarsa da "sen otur köşede gerizekalı" diyerek üzerine çullanıyor. Adamlar haklı. O gözlüklü totoş bile uçağa atlayıp ellerini ovuşturarak buraya geldi ve kitlenin yüzünü görünce gözleri kedi gözü gibi parladı. Bütün bunları görüp de yemezlerse, asıl keriz onlar olurdu zaten.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

Dünya piyasalari bu yüzden Türkiye'ye yatirim yapmayin uyarisinda bulunuyo.

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    ValentinoRossi bunu yazdı

niye yapmasınlar abi :D adam orda 2bine satıyo burdan gözü kapalı en az 3bine kapış kapış gidiyor.

deveye diken bize ziken lazım.

akıl sır ermiyor lan. ip6 çıktı 3 gün sonra öğrencilerin elinde görmeye başladım. gördüğümün taksitlerine bakıyom en son 3 ay önce ödemiş.

bu benim gördüğüm sadece.

ulan ben ip5 alacam diye 1,5 sene düşündüm lan :))))

o da ikinci eli ha. sıfır da değil.

sıfır alsam 1 hafta uyuyamam zaten mk

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    Austen bunu yazdı

5000 lira da olsa tüketici kredisi ve taksit imkanı olduktan sonra sıkıntı yok. Millet fiyatına bakmıyor artık. 3 yıl taksit var mı, var. Yeni çıkan sürüm mü? Evet. Al gitsin gerisini düşünme. 

Bu işin sonunu merak ediyorum. Bir cep telefonu sırf IOS'a sahip ve Apple amblemi var diye 3000 liraya satılıyor. 3000 liraya canavar gibi bir sistem toplanır, 2015 oyunları oynanır, her türlü program sorunsuzca kullanılır. WhatsApp ve 1-2 kıytırık oyun ve ego tatmini uğruna verilen paralara akıl sır ermiyor.

Ayrıca ben belirli meblalarda nakit para taşımaya çekiniyorum. 3000 liralık telefonu cebinde tutmak insanı huzursuz etmiyor mu merak ediyorum. Düşme, çarpma vs. oldu mu sıçtın. Ya da bir yerde düşürüp kaybettin mi, çaldırdın mı yine sıçtın. Tabi aynı telefonu 2 ay sonra alacak maddi durum varsa o zaman sıkıntı yok.

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    ValentinoRossi bunu yazdı

niye yapmasınlar abi :D adam orda 2bine satıyo burdan gözü kapalı en az 3bine kapış kapış gidiyor.

deveye diken bize ziken lazım.

akıl sır ermiyor lan. ip6 çıktı 3 gün sonra öğrencilerin elinde görmeye başladım. gördüğümün taksitlerine bakıyom en son 3 ay önce ödemiş.

bu benim gördüğüm sadece.

ulan ben ip5 alacam diye 1,5 sene düşündüm lan :))))

o da ikinci eli ha. sıfır da değil.

sıfır alsam 1 hafta uyuyamam zaten mk

Valla sende haklisin joe_black :( :D

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
Toplam Hit: 5255 Toplam Mesaj: 45