İphonelara Rekor Zam Geldi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek
    Austen bunu yazdı

5000 lira da olsa tüketici kredisi ve taksit imkanı olduktan sonra sıkıntı yok. Millet fiyatına bakmıyor artık. 3 yıl taksit var mı, var. Yeni çıkan sürüm mü? Evet. Al gitsin gerisini düşünme. 

Bu işin sonunu merak ediyorum. Bir cep telefonu sırf IOS'a sahip ve Apple amblemi var diye 3000 liraya satılıyor. 3000 liraya canavar gibi bir sistem toplanır, 2015 oyunları oynanır, her türlü program sorunsuzca kullanılır. WhatsApp ve 1-2 kıytırık oyun ve ego tatmini uğruna verilen paralara akıl sır ermiyor.

Ayrıca ben belirli meblalarda nakit para taşımaya çekiniyorum. 3000 liralık telefonu cebinde tutmak insanı huzursuz etmiyor mu merak ediyorum. Düşme, çarpma vs. oldu mu sıçtın. Ya da bir yerde düşürüp kaybettin mi, çaldırdın mı yine sıçtın. Tabi aynı telefonu 2 ay sonra alacak maddi durum varsa o zaman sıkıntı yok.

sonuna kadar haklısında herkeste aynı kefeye koymamak lazım adam beyaz yakalıdır lazımdır bilemezsin benim ev arkadaşım örnek vereyim adamda on numara laptop var içinde oyun yok adam sadece fm oynuyo 1 ay sınavlardan önce siliyo gereksiz görüyo laptopı bile. böyle insanlarda var artık telefondan bilgisayarda yaptığın çoğu şeyi fazlasıyla yapabiliyorsun (tabi burda günlük programlarından bahsediyor yazar) 

apartman görevlisi arkadaşımda var asgari ücrete çalışıyo ve şuan ip6+ kullanıyor. bu adamında ne ihtiyacı var diyeceksin yok ama evinde bilgisayarı vsde yok sosyal ağlarını takip ediyo fanatik fotomaç takip ediyo işini görüyo he bunu daha düşük bir cihazla da yapabilirdi kendi tercihi bankaya çömelmek insanlara kalmış bir şey. 

geçenlerle de inci sözlükte telefonla ilgili bir hikaye vardı sanayi işçisi bir çocuk işten sonra kafeye biraz dinleniyim diye gidiyor nargilesini çayını söyleyip keyif yapmaya başladıktan 10 15 dk sonra telefonu çalıyo çıkarıyo cebinden nokianın tuşlu olanlarından konuşuyo. yan masada da 6-8 kişilik orospu çocuğu tayfası var çocuğun telefonuna bak hala bunlardan kaldı mı diye aşağılayıp alay ediyolar. bizim insanımız bu kadar da orospu çocuğu işte. ben bugüne kadar hayatımda kimseye ooo şusu varmış amınakoyayım bu adam kraldır demedim dememde. insan önce kendini bilmeli gerisini siktir etmeli. bu yüzden apple bence az bile yapıyor bunlara.

ulan telefondan konuşuyoduk nerelere geldik.

sonuç : kimisi şöyle telefon kullanır kimisi böyle telefon kullanır lakin velakin o işler böyle değildir.

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Şunu ekleyip ben gidiyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=voFd4kI1fwo

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

Daha kutusunu açmadım app store dan aldıgınızdan hiçbir farkı yok garanti fatura herşey mevcut güzel bi teklife çok çabuk tav olabilirim :D

http://i.hizliresim.com/94d233.png

edit:ha bu arada ürün kliksa.com'dan alınmıştır. 

GUS tarafından 20/May/15 23:09 tarihinde düzenlenmiştir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

ben iphone 5 kullanıyorum seri nosu da batarya değişim programına giren ürünler arasında değildi (amerikadan gelen geçen konusu açtığım bord hatası aldığım ürünü elden çıkardım ondan bahsetmiyorum) geçen randevu aldım gittim bi kere %50 de kapandı dedim açıldığında %48 le açıldı dedim. aldı bataryaya kendi ipadinden baktı sarı kırmızı yeşil renkli bişey vardı çizgi kırmızıya yakındı 1,5 saat sonra sıfır batarya ile cihazını gelin alın dedi 3 ay garantisi kalan telefona. (batarya 211 TL yazıyordu bana verdikleri kağıt da) Açma kapama düğmesi için değişim programına giriyor ürün ama tuş çalıştığı için telefonu değişmedi onun içinde daha vaktiniz var bu sene agustosta bitiyor garantiniz normalde ama o program da garantiniz 3 sene yani 2016 agustosa kadar bişey olursa getirin direk cihazınızı değiştirelim hem daha iyi olur sizin için yeni telefona daha geç kavuşmuş olursunuz dedi tamam dedim teşekkür ettim çıktım :) hatta ben sizin yeriniz de olsam çok sıkıntı çıkarana kadar da getirmem dedi son anlarda getiririm diye de ekledi :))  

+ çalındığında geri gelme ihitimali olduğu için 

iphone... 

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
Toplam Hit: 4980 Toplam Mesaj: 45