folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder İphonumda Mistik Bir Biçimde Ortaya Çıkan Resimler

İphonumda Mistik Bir Biçimde Ortaya Çıkan Resimler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

vukuat bunu yazdı:
    -----------------------------

gaza gelip bunları paylaştıktan sonra ceza evinde ziyaretime de gelirmisiniz :D

:D :D bu da güzeldi :)

Hoop.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maxxis39
    maxxis39's avatar
    Erkek

vukuat bunu yazdı:

kayseri gold pc den sıfır foto makinası aldım 2gb sd kart takttılar hediye eve geldim birde ne göreyim kayseri goldu bilenler varsa oradaki müşteri temsilcisi ayşeyide bilir onun birbirinden sexi fotoları karta atılmış dosya gizlenmiş ama benim pc de gizli dosyalar görünsün diye ayarlı olunca bütün resimler pat diye ortaya çıktı sıfır ürün lerde bile böyle şeyler oluyor hacım

Hocam koy belki tanıyoruzdur :D

Bişey olursa da geliriz topluca ziyarete merak etme sen :D

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

hocam. sen paylaş hele. gerekirse ayşe'yle ziyaretlerine geliriz. ama taksi pahalı tutar. bang bus'la geliriz. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

vukuat bunu yazdı:

fazla açık olmayanından koy en azından merakımız dinsin. takipteyim. :)

. . .. . ... .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

vukuat bunu yazdı:

kayseri gold pc den sıfır foto makinası aldım 2gb sd kart takttılar hediye eve geldim birde ne göreyim kayseri goldu bilenler varsa oradaki müşteri temsilcisi ayşeyide bilir onun birbirinden sexi fotoları karta atılmış dosya gizlenmiş ama benim pc de gizli dosyalar görünsün diye ayarlı olunca bütün resimler pat diye ortaya çıktı sıfır ürün lerde bile böyle şeyler oluyor hacım

fileserve'e at. hotfile pre yok.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    West
    West's avatar
    Erkek

Triumph bunu yazdı:

şu kayserili meşhur ayşe'nin seksi fotolarından bikaç tane koysan da gözümüz şenlense.

:)))

west[at]tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

vukuat bunu yazdı:

:D:D:D:D:D:D:D:D

Kimse gelmez haci  emin olbilirsin...

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

bu olayın bana anlattığı tek şey,

itunes in kendi çektiğiniz resimleri, kendi serverına da yedeklediğidir. ama bizim bundan haberimiz var yada yok.

başkasının makinasından yedenklenen dosyalar, bir karışıklık yada programdaki yanlış bir kod parçası

yüzünden, resimlerin senin makinana gelmesine sebep olmuştur.

olay bu şekilde ise, senin kendi makinan ile çektiğin resimlerde başkasına gidebilir demek oluyor bu.

onedenle ne çektiğine dikkat et hacı. bunu ispatlayabilecek olsam var yaaaa. iphone u ver mahkemeye. paranın a.na korsun.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek

hayaletkurt bunu yazdı:

itunes in kendi çektiğiniz resimleri, kendi serverına da yedeklediğidir. ama bizim bundan haberimiz var yada yok.

başkasının makinasından yedenklenen dosyalar, bir karışıklık yada programdaki yanlış bir kod parçası

olay bu şekilde ise, senin kendi makinan ile çektiğin resimlerde başkasına gidebilir demek oluyor bu.

onedenle ne çektiğine dikkat et hacı. bunu ispatlayabilecek olsam var yaaaa. iphone u ver mahkemeye. paranın a.na korsun.

Alakası yok,itunes resimleri filan yedeklemiyor internete.Adamlar alsa senin resmini napacak zaten,apple tehdit mi edecek fotoğrafın elimizde diye?

O kadar çok resminde iphone'a yüklenmesinin bir mantığı vardır,1000 tane foto durduk yerde çıkmaz.

Birde İstanbul'da Ege diye birisinin fotoları olduğunu nereden biliyorsun???

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

thanatosus bunu yazdı:

hayaletkurt bunu yazdı:

Alakası yok,itunes resimleri filan yedeklemiyor internete.Adamlar alsa senin resmini napacak zaten,apple tehdit mi edecek fotoğrafın elimizde diye?

O kadar çok resminde iphone'a yüklenmesinin bir mantığı vardır,1000 tane foto durduk yerde çıkmaz.

Birde İstanbul'da Ege diye birisinin fotoları olduğunu nereden biliyorsun???

ege adamın cocugu:D gs formasında ege yazıyor :D ama bunu ispatlarsak bi dava açsan adamların ümüğünü kurutursun birde kimse artık apple almaz..mahremiyetim kalmıo die :D

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
Toplam Hit: 5252 Toplam Mesaj: 40