İphonumda Mistik Bir Biçimde Ortaya Çıkan Resimler
-
vukuat bunu yazdı:
-----------------------------
gaza gelip bunları paylaştıktan sonra ceza evinde ziyaretime de gelirmisiniz :D
-----------------------------:D :D bu da güzeldi :)
-
vukuat bunu yazdı:
kayseri gold pc den sıfır foto makinası aldım 2gb sd kart takttılar hediye eve geldim birde ne göreyim kayseri goldu bilenler varsa oradaki müşteri temsilcisi ayşeyide bilir onun birbirinden sexi fotoları karta atılmış dosya gizlenmiş ama benim pc de gizli dosyalar görünsün diye ayarlı olunca bütün resimler pat diye ortaya çıktı sıfır ürün lerde bile böyle şeyler oluyor hacım
-----------------------------Hocam koy belki tanıyoruzdur :D
Bişey olursa da geliriz topluca ziyarete merak etme sen :D
-
hocam. sen paylaş hele. gerekirse ayşe'yle ziyaretlerine geliriz. ama taksi pahalı tutar. bang bus'la geliriz.
-
vukuat bunu yazdı:
-----------------------------fazla açık olmayanından koy en azından merakımız dinsin. takipteyim. :)
-
vukuat bunu yazdı:
kayseri gold pc den sıfır foto makinası aldım 2gb sd kart takttılar hediye eve geldim birde ne göreyim kayseri goldu bilenler varsa oradaki müşteri temsilcisi ayşeyide bilir onun birbirinden sexi fotoları karta atılmış dosya gizlenmiş ama benim pc de gizli dosyalar görünsün diye ayarlı olunca bütün resimler pat diye ortaya çıktı sıfır ürün lerde bile böyle şeyler oluyor hacım
-----------------------------fileserve'e at. hotfile pre yok.
-
Triumph bunu yazdı:
şu kayserili meşhur ayşe'nin seksi fotolarından bikaç tane koysan da gözümüz şenlense.
-----------------------------:)))
-
vukuat bunu yazdı:
-----------------------------:D:D:D:D:D:D:D:D
Kimse gelmez haci emin olbilirsin...
-
bu olayın bana anlattığı tek şey,
itunes in kendi çektiğiniz resimleri, kendi serverına da yedeklediğidir. ama bizim bundan haberimiz var yada yok.
başkasının makinasından yedenklenen dosyalar, bir karışıklık yada programdaki yanlış bir kod parçası
yüzünden, resimlerin senin makinana gelmesine sebep olmuştur.
olay bu şekilde ise, senin kendi makinan ile çektiğin resimlerde başkasına gidebilir demek oluyor bu.
onedenle ne çektiğine dikkat et hacı. bunu ispatlayabilecek olsam var yaaaa. iphone u ver mahkemeye. paranın a.na korsun.
-
hayaletkurt bunu yazdı:
itunes in kendi çektiğiniz resimleri, kendi serverına da yedeklediğidir. ama bizim bundan haberimiz var yada yok.
başkasının makinasından yedenklenen dosyalar, bir karışıklık yada programdaki yanlış bir kod parçası
olay bu şekilde ise, senin kendi makinan ile çektiğin resimlerde başkasına gidebilir demek oluyor bu.
onedenle ne çektiğine dikkat et hacı. bunu ispatlayabilecek olsam var yaaaa. iphone u ver mahkemeye. paranın a.na korsun.
-----------------------------Alakası yok,itunes resimleri filan yedeklemiyor internete.Adamlar alsa senin resmini napacak zaten,apple tehdit mi edecek fotoğrafın elimizde diye?
O kadar çok resminde iphone'a yüklenmesinin bir mantığı vardır,1000 tane foto durduk yerde çıkmaz.
Birde İstanbul'da Ege diye birisinin fotoları olduğunu nereden biliyorsun???
-
thanatosus bunu yazdı:
hayaletkurt bunu yazdı:
-----------------------------Alakası yok,itunes resimleri filan yedeklemiyor internete.Adamlar alsa senin resmini napacak zaten,apple tehdit mi edecek fotoğrafın elimizde diye?
O kadar çok resminde iphone'a yüklenmesinin bir mantığı vardır,1000 tane foto durduk yerde çıkmaz.
Birde İstanbul'da Ege diye birisinin fotoları olduğunu nereden biliyorsun???
-----------------------------ege adamın cocugu:D gs formasında ege yazıyor :D ama bunu ispatlarsak bi dava açsan adamların ümüğünü kurutursun birde kimse artık apple almaz..mahremiyetim kalmıo die :D