İpod Kullananlar
-
gharghamel bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar ipod nano yada ipod video (classic) almayı düşünüyorum ancak bikac sorum olacak
-alt yazılı bi video attıgımızda ekranda alt yazı nasıl gorunuyor okunabiliyormu?
-bide hangi video formatlarını destekliyor sadece mp4 mü
yoksa sen videoyu atıosun o kendisi belirli bir formata dönüştürüyomu
teşekkürler şimdiden
-----------------------------hayırdır lan senin sony e noldu memnun degl misn ondan.. sırf lost için amk :D..
-
Odysseus bunu yazdı:
-----------------------------nakamura2 bunu yazdı:
-----------------------------
Bence ipod a o kadar para verirsen yazık edersin,ama diyosan benim param çok alırım hiç sorun olmaz(ki ben bunun doğru olduğunu biliyorum) o zaman al...Sorduğun sorulara gelirsem; alt yazı olayı arkadşaınkine baktım gayet okunaklıydı ama bi numarası yoktu...
-----------------------------yapma abi ya
ipod var dandik çalarlar var
aynı şeymi?
Abi şimdi tabii zevklere karışamam ama ipod a verilecek para bence çok daha sağlam aletlere verilebilir,Ama ipod'unda çok ayrı bi karizması ve çizgisi olduğunu bende kabul ediyorum. -
1 buçuk senedir ipod kullanıyorum tek bir sorun vermedi 10 numara sesi var orj. kulaklığını bulana kadar eb. ağlamıştı :) sadece kulaklığı 80 ytl vermiştim.
Forever ipod başka mp3 çalar tanımam üstüne
-
Odysseus hocam nerde bende o para:) ama olsa almazdım,çok daha sağlam aletlere verirdim o parayı...Ama çok kullandım ipod,sağdan soldan çok otladım:C
-
nakamura2 bunu yazdı:
Odysseus hocam nerde bende o para:) ama olsa almazdım,çok daha sağlam aletlere verirdim o parayı...Ama çok kullandım ipod,sağdan soldan çok otladım:C
-----------------------------bende ipod var demek için o kadar para bayılmam veririm 60 lira Zen e 10 ytl yede kulağa sokmalı kulaklık mis gibi
bu arada piyasada bütün mp3 çalarlara ipod diyo millet margarine sana yağı dedikleri gibi :d
-
kaliteli sarkı dinlemek istemiosanız almayın apple kısaca:)ipod shuffle+philips kulaklık tek gecerim twini beynmde hissettirio hayatının en ii secimi olur ipod a laf yok:)
-
benim param var,müziğimi en kral şekilde dinleyecem ses aralıklarını kaçırmaya asla tahammülüm yok diyorsanız cowon veya iriver'ı tavsiye ederim,mp3 player ların tabi tutulduğu belirli aşamaları geçebilen aletlere verilen bir başarı belgesi var bunuda alabilen tek marka cowon gerçekten kusursuz olduğu söyleniyor..ardındanda iriver geliyor..o kadar parayı gözden çıkardıysan bunlarıda araştır..hoşuna gidrrse e-bay den filan getirtebilirsin..Tr'de satışları yok
-
Lemuria bunu yazdı:
benim param var,müziğimi en kral şekilde dinleyecem ses aralıklarını kaçırmaya asla tahammülüm yok diyorsanız cowon veya iriver'ı tavsiye ederim,mp3 player ların tabi tutulduğu belirli aşamaları geçebilen aletlere verilen bir başarı belgesi var bunuda alabilen tek marka cowon gerçekten kusursuz olduğu söyleniyor..ardındanda iriver geliyor..o kadar parayı gözden çıkardıysan bunlarıda araştır..hoşuna gidrrse e-bay den filan getirtebilirsin..Tr'de satışları yok
-----------------------------cowonun var
http://www.estore.com.tr/EStore/Browse.aspx?catalog=Elektronik&category=43099050(43000000)&pageIndex=1&gclid=CJLlmfH4vZMCFQ9pQgodzyF7CQ
-
nakamura2 bunu yazdı:
Bence ipod a o kadar para verirsen yazık edersin,ama diyosan benim param çok alırım hiç sorun olmaz(ki ben bunun doğru olduğunu biliyorum) o zaman al...Sorduğun sorulara gelirsem; alt yazı olayı arkadşaınkine baktım gayet okunaklıydı ama bi numarası yoktu...
-----------------------------yok olum :d ucuza buldum onu alacam
bide bende para olsada almam diyo :D
bunun parasıda war ipoduda war:) niye boyle şeyler yapıosun anlamıyorum :D
-
gharghamel bunu yazdı:
-----------------------------nakamura2 bunu yazdı:
-----------------------------yok olum :d ucuza buldum onu alacam
bide bende para olsada almam diyo :D
bunun parasıda war ipoduda war:) niye boyle şeyler yapıosun anlamıyorum :D
Benim ipod'um fln olmadı ciddi ciddi diyorum parana yazık etme eğer param çok ben alırım 1 ay sonra sıkılır daha pahalısını alırım diyosan al ama eminim ki sıkılacaksın,ben sana Zune öneririm kesinlikle yada iriver...Ama zaman geçmeden al yani öyle küçük paraların seni pek etkilemeyeceğiini bildiğim için sorun yok,senin için ucuza(700 milyonluk yaklaşık,senin için ucuza) tecrübe olur.