İpod Kullananlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

Yaklaşık  3 aydır yeni nesil nano kullanıyorum. Herhangi bir problem yaşamadım. Gayet memnunum. Görüntü ve ses kalitesi mükemmel. Format konusunda endişen olmasın. i tunes üstesinden geliyor. Altyazılar okunabiliyor. Ayrıca yüklersen şarkı sözlerini de görebiliyorsun. Ama film izleme amaçlı bişi istiyorsan nano yerine ekranı büyük bişi alsan iyi edersin. Philips in go gear serisinde bi modeli var ekranı baya hayvani. Görüntü kalitesi nano kadar iyi değil ama ekran büyüklüğü güzel.

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek

Lemuria bunu yazdı:
    -----------------------------
    benim param var,müziğimi en kral şekilde dinleyecem ses aralıklarını kaçırmaya asla tahammülüm yok diyorsanız cowon veya iriver'ı tavsiye ederim,mp3 player ların tabi tutulduğu belirli aşamaları geçebilen aletlere verilen bir başarı belgesi var bunuda alabilen tek marka cowon gerçekten kusursuz olduğu söyleniyor..ardındanda iriver geliyor..o kadar parayı gözden çıkardıysan bunlarıda araştır..hoşuna gidrrse e-bay den filan getirtebilirsin..Tr'de satışları yok

lemuriaya sonuna kadar katılıyorum ipod alacağına cowon al karizma yapcam diyorsan da cowon al çünkü artık sosyetede cowon yayılıyor havan olur :d ama cowon satışları var türkiyide daha geçen gün bizim hoca oğluna almış cowon 250 gb video gösteren birşey ama fiyat uçuk tabi :D

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek
    Chaoser bunu yazdı:

Lemuria bunu yazdı:
    benim param var,müziğimi en kral şekilde dinleyecem ses aralıklarını kaçırmaya asla tahammülüm yok diyorsanız cowon veya iriver'ı tavsiye ederim,mp3 player ların tabi tutulduğu belirli aşamaları geçebilen aletlere verilen bir başarı belgesi var bunuda alabilen tek marka cowon gerçekten kusursuz olduğu söyleniyor..ardındanda iriver geliyor..o kadar parayı gözden çıkardıysan bunlarıda araştır..hoşuna gidrrse e-bay den filan getirtebilirsin..Tr'de satışları yok

lemuriaya sonuna kadar katılıyorum ipod alacağına cowon al karizma yapcam diyorsan da cowon al çünkü artık sosyetede cowon yayılıyor havan olur :d ama cowon satışları var türkiyide daha geçen gün bizim hoca oğluna almış cowon 250 gb video gösteren birşey ama fiyat uçuk tabi :D

kesinlikle cowon arkadaşta vardı bende düşündüm ama pahalıydı biraz

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
Toplam Hit: 3402 Toplam Mesaj: 24