folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İptal Olsun Bu Sınav Hocalar

İptal Olsun Bu Sınav Hocalar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

Abizittin bunu yazdı:
    -----------------------------

bende sınava girenlerden birisiyim.

olanları yakından takip ediyorum herkes gibi.

sınavın iptal olması başlı başına bi felaket olur.

onca sorunun tekrar hazırlanması, basılması, sınav yerlerinin yeniden belirlenmesi, sonuçların açıklanması ve lys ye gireceklerin belirlenmesi..

kısa bi iş değil. uzun süreçte yapılan şeyler bunlar.

ki biz lys ye ne zaman çalışacaz? iptal edilen ygs yi yapıp ertesi hafta lys sınavına mı girecez?

bu konuda makul düşünmek lazım. lys işini ygs nin ertesine bırakan onca insan var.

bu sınavda olan oldu, sakal bıyık meselesi. yapacak bişey yok.

bu kadar kişinin bu vakte kadar sarfettiği emeği düşünüyoruz ancak bundan sonrasının vebalini kim boynuna alabilir?

haklısın bende sınava girdim ve iptal edilirse öss sistemi gibi olacak art arda olacak sınavlar. ama yine de iptal edilmeli. haksızlık son yıllarda sürekli olsa da bu sefer boku çıktı

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ülkemizin iyice bokunu çıkardılar. Bundan sonra sınav yapılsa nolur. Kim güvenebilir ki bu kurumlara artık. Ki bir de bu tarafsız olması gereken bir kurum. Diğer kurularda ne oluyordur kim bilir. Okul bitsin direkt isveçe gidiyom aq. Yaşanabilecek bir yer değil burası.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

Sınava girmedim fakat iptal edilmesi yerinde olur. Girenler için her 2 durumda kötü oldugundan, Şifreyle sınavı iyi geçenlerin ayrılması kötünün arasından iyi seçenek olarak biraz agır basıyor.

Emineyte girdiler, askeriyeye girdiler, trtyi aldılar yetmedi şimdi üniversitelerde agır basacaklar :S Böyle bir baskınlık dahi olsa ögrencilerin tavrı net olduktan sonra istenen olur diye düşünüyorum.

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek

iptal edilmesinden yanayım ben de, hem de hemen.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

YGS-Mod Medyan Çıkıyor Dostlar

Kişisel blogumu takip eden takipçilerime bir süprizim var.

Mod Medyan

Öncelikle ben ışıkçı-fetocu-zirveci-sungurcu vb. değilim bunu bildirmek istiyorum.

Ama Sağlam rütbede birinden çok önemli bir bilgi aldım. Şansımızı deneyeceğiz bakalım doğru mu :)

Not: Eğer ilk seri de çakışan cevaplar olmaz sa 5. seriye kadar inin.

Bu iyiliğimi de unutmayın sakın...

LYS de görüşmek üzere...

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

üniversiteler kendileri sınav yapmali bence. kalitene göre zeki ögrenci alacaksin. o zaman kimse torpil geçiremez üniversiteye.

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

iptal edilsin edilmesine de yine olan size olacak. yazınız gider hocalar, o sıcakta nasıl ders çalışırsınız bilmiyorum.

. . .. . ... .
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Arkadaşlar sınava girmedim gecenin bu saatinde dgs testi çözüodum şıklara baktım hep büyükten küçüğe yazarlardı. össde öleydi geçmiş yıllardaki sorulara baktım öss nin  kitapçıklarda şıklar  

A) 1  B) 3 C) 6 D) 8 E)13  hep bu şekilde olur   nedense bu kitapçıkta  şıklar karışık böyle olmamalı ters hangi test kitabını açarsanız açın  hep yazdığım şiklde olmalı.  Sırası karışık olmamalı 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek

mehmetcan bunu yazdı:

üniversiteler kendileri sınav yapmali bence. kalitene göre zeki ögrenci alacaksin. o zaman kimse torpil geçiremez üniversiteye.

O zamanda üniversite yetkilileri torpil yapar daha beter olur :)

The king is bleeding.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

27 Mart 2011 günkü YGS sınavı sınav düzeni sorular ve soru kitapçık paketinin bir başka yerde isme hazırlanıp sınav salonuna geldiği ile ilgili bütün yorum

düşünce ve sitemleri okurken çok üzülüp özellikle bir sitede yazan şu yoruma takılı kaldım.

"Nefret ediyorum sizden.Hazırlayacağınız sorular da kazandıracağınız Üniversite de alın sizin olsun..Lanet olsun Siz Biz Onlar kimler bunlar nereye gidiyoruz."

Birileri bir başka yerde öğrenciler adına soru kitapçık paketi hazırlıyor bekleyen öğrenci topluluğundaki o kişiye veriliyor

Artık buna şaibe karışmıştır.Kesinlikle iptal ve yeni düzenleme ile adil bir hazırlık ve adıl ortam ile sınavın yenilenmesi. İlgisizlik ve takipsizliğin bariz örneği

dağıtılan silgilerdir. Hiç kimse öğrencim adına paket hazırlamasın.İşte çözüm:

Soru kitapçık paketleri isme değil tümü sınav solonuna girip karışık şekilde dağıtım yapılması ile yeniden 2011 YGS sınavının yapılmasını istiyoruz.

Bunca eleştirilebilinecek şaibeden sonra hala çıkıp konuşabilenlere cesaretlerini sormak isterim.

Toplam Hit: 4805 Toplam Mesaj: 40