İptal Olsun Bu Sınav Hocalar
-
Abizittin bunu yazdı:
-----------------------------
bende sınava girenlerden birisiyim.
olanları yakından takip ediyorum herkes gibi.
sınavın iptal olması başlı başına bi felaket olur.
onca sorunun tekrar hazırlanması, basılması, sınav yerlerinin yeniden belirlenmesi, sonuçların açıklanması ve lys ye gireceklerin belirlenmesi..
kısa bi iş değil. uzun süreçte yapılan şeyler bunlar.
ki biz lys ye ne zaman çalışacaz? iptal edilen ygs yi yapıp ertesi hafta lys sınavına mı girecez?
bu konuda makul düşünmek lazım. lys işini ygs nin ertesine bırakan onca insan var.
bu sınavda olan oldu, sakal bıyık meselesi. yapacak bişey yok.
bu kadar kişinin bu vakte kadar sarfettiği emeği düşünüyoruz ancak bundan sonrasının vebalini kim boynuna alabilir?
edit: eklemek istiyorum %40 değere sahip bizim üniversiteye girmemizi çokta etkilemeyecek olan sınav için bu kadar tantana yersiz diye düşünüyorum.
olanları tabiki tasvip etmiyorum. ancak ah hakkımı yediler vah allah belalarını versin gibi cümleleri banel bulumaya başladım artık.
-----------------------------Ya ygs den tercih yapıcaklar için ?
hem ygs de alanında yaptığın netler lys puanını bi hayli etkiliyo
üstelik meslek liseleri sadece ygs ye girip tercih yapıyo
hakkımın yenmesini istemiyorum ve bu sınavın iptal edilmesi taraftarıyım
-
OdiN bunu yazdı:
Abizittin bunu yazdı:
-----------------------------Ya ygs den tercih yapıcaklar için ?
hem ygs de alanında yaptığın netler lys puanını bi hayli etkiliyo
üstelik meslek liseleri sadece ygs ye girip tercih yapıyo
hakkımın yenmesini istemiyorum ve bu sınavın iptal edilmesi taraftarıyım
-----------------------------haklılık payın var. bunu yok saymıyorum. ancak benim gireceğim bölümde ygs değil lys önemli. genel olarak baktığımızda bu durum böyle.
ygs ile girebildiğin yerler sınırlı. tabi sen istediğin bölüme ygs ile girebiliyorsan çok fazla sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
çünkü adamların ygs ile girilebilecek bi yer için bu tarz şifreleme yöntemlerine başvurmaları gereksizdir. ortalama bir şakirt bile ygs ile kazanılabilecek bi bölümü kazanabilecek potansiyeldedir.
ancak nasıl ki sen kendini lys den muaf tutuyor ve sınavın tekrarlanmasını istiyorsan, biz lys ye girecek öğrenciler olarak ygs'nin özellikle benim puanımı pekte etkilemeyeceğini, benim için önemli olan lys nin ön planda tutulmasını istiyorum.
tabi herkes bu konuda bencil davranacaktır çünkü herkesin ortaya koyduğu bi emek var. bu durum doğaldır.
-
Buremba bunu yazdı:
iptal edilsin edilmesine de yine olan size olacak. yazınız gider hocalar, o sıcakta nasıl ders çalışırsınız bilmiyorum.
-----------------------------koskoca 1 yılları gideceğine yazları gitsin.
-
Abizittin bunu yazdı:
edit: eklemek istiyorum %40 değere sahip bizim üniversiteye girmemizi çokta etkilemeyecek olan sınav için bu kadar tantana yersiz diye düşünüyorum.
%40 çok da etkilemeyecek mi? :D
-
duyumlarıma göre 17 okulda sadece kız öğrenciler sınava girmiş ve bu tesadüf olarak gerçekleşmiş,aynı şekilde soru şıkları random atansa bile böyle bir algoritma oluşması da tesadüf olabilir arkadaşlar. Şifre iddaalarını çürüttüm..
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
Abizittin bunu yazdı:
-----------------------------evet. sanırım ygs denen kıytırıktan sınavı gözümde büyütmeyerek girdiğim için netlerim diğer insanlara göre iyi.
-
siyasi olarak akp tam seçim yaklaşmışken bu riski göze alamaz
akp nin değil akp karşıtı başka kişilerin komplosu bu
-
Abizittin bunu yazdı:
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
Abizittin bunu yazdı:
-----------------------------evet. sanırım ygs denen kıytırıktan sınavı gözümde büyütmeyerek girdiğim için netlerim diğer insanlara göre iyi.
-----------------------------%40 ın nasıl bi rakam olduğunun farkında değilsin herhalde.
YGS1: 400.000 ise (hepsinden 30'ar net. temel mat, sos. türkçe, fen bilm.);
LYS (mat 40, geo 20, fizik kimya biyoloji 20şer netten)
MF1: 393.800
MF2: 388.690
MF3: 386.790
MF4: 392.240oluyor.
YGS1: 300.000 ise (hepsinden 20 şer net);
LYS (mat 40, geo 20, fizik kimya biyoloji 20şer netten)
MF1: 355.540
MF2: 348.800
MF3: 347.720
MF4: 352.760oluyor. Bence hiçte az değil 40 puan..
-
bu şakirtler memleketin anasını babasını ceddini zkmek için fena örgütlenmişler bi kulağımızın arkası kaldıydı şimdi oraya da sarktılar maşala , daha siz oy verin bu oçlarına müstahak yemin billaa . ayrıca allahmallah yok varsa da ztn bunların adamıdır hiç kasmayın boşuna , şemsiye girmiş bari açmaya çalışmasınlar demekte fayda var . hukuk mu bıraktılar adamı nihilist etti bu götverenler , mahkemeye versen bide üstüne ceza alır örgüt üyeliğinden fln fln içeri bile girersin
halaaa akp karşıtlarının işi diyen bazı denyolar varda , ulan akp karşıtımı kaldı memlektte ? ztn akp nin var oluş amacı buydu , belinizi incitmemek yani