Iraklı Askerler Yavru Eşeğe İşkence Yaptı
-
http://www.youtube.com/watch?v=sdwfGC3lDxQ
Arkadaşlar bu görüntülere ne diyorsunuz?
-
Anasını avradını sıkıgımın çocugu nerelı kımmış neymış zerre umrumda değil insan olmadıgı kesin şerefsizin evladı 40.sanıyede kapattım bu ne yaa
Küfürü ettim bare şu şero için ban yemiyik affola dayanamıyor insan şuna bak insan mı abi bu yaaa bu nasıl kişilik bu nasıl insalık yaa içim cız etti
EricNorthman tarafından 20/Ara/14 00:54 tarihinde düzenlenmiştir -
-
Olm gece gece beni günaha sokup bide üstüne banlattırmayın amk. Çok pis söverim 1 saat 45 dakika durmadan küfür ederim.
-
ya ne diyeceğiz amına koyayım 3 tane rahatsız orospu çocuğu hayvana eziyet etmiş, şuraya şunu attın bir merak açıp bakan herkesin içi burkuldu, sonunada bu duruma ne diyorsunuz yazmışsın ne demesini bekliyorsun abi milletin, amacın ne millet ıraklı askerlere küfür edince mutlu mu oluyorsun, atacağınız videoları bi süzgeçten geçirin ya
-
hangisi eşek?
-
o eşşeğen zkini alıcan......
elcondor tarafından 20/Ara/14 01:04 tarihinde düzenlenmiştir -
Umarım işid kellelerini keser,
-
Hata şu,
Siz bu adamlara yani asker olan herkese acımamayı öldürmeyi öğretiyorsunuz.
Adam kimbilir kaç tane deşik baş gördü kaç kurşun sıyırdı çığlık yakarış duydu ama öldürmek zorundaydı öldürdü.
Sen istiyorsun ki,
Karşındaki düşman bir insan ama sen onu boşver sen onu acı çektire çektire öldür.
Mermin biterse çıkar bıçağı kes boğazını.
Ama eşeğe acı ?
İnsana acımayan hayvana nasıl acısın ?
-
zeybekustasi bunu yazdı
Hata şu,
Siz bu adamlara yani asker olan herkese acımamayı öldürmeyi öğretiyorsunuz.
Adam kimbilir kaç tane deşik baş gördü kaç kurşun sıyırdı çığlık yakarış duydu ama öldürmek zorundaydı öldürdü.
Sen istiyorsun ki,
Karşındaki düşman bir insan ama sen onu boşver sen onu acı çektire çektire öldür.
Mermin biterse çıkar bıçağı kes boğazını.
Ama eşeğe acı ?
İnsana acımayan hayvana nasıl acısın ?
Hayatta kalmak için ya da değerlerini savunmak için savaşmak ve öldürmek makul bir davranıştır insan için. Harbin doğasıdır. Bir hayvana eziyet edip bundan keyif almak ise ar,namus ve vicdan fukaralığının belirtisidir hocam.
-
insanevladı nasıl olunur bazen şaşırıyom mk