folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Iraklı Askerler Yavru Eşeğe İşkence Yaptı

Iraklı Askerler Yavru Eşeğe İşkence Yaptı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek
    Homer bunu yazdı

tabağınıza gelen bir çok et zaten bu türlü işkenceler görüyor.

Yani bir çok hayvanı önce güzelce dövüyorlar, stres atıyorlar ondan sonra kesiyorlar öyle mi? O zaman problem yokmuş, gayet meşru bir davranışta bulunmuşlar. Demek ki her önümüze gelen hayvana tekme tokat dalıp yere fırlatma hakkımız var nasılsa bu hayvanlar kesim esnasında da şiddetle karşılaşıyorlar.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

Allah başımızdan işidi eksik etmesin severim sayarım desteklerim.

Break Dance Bboy MaxeL
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek
    Slothere bunu yazdı
    Homer bunu yazdı

Yani bir çok hayvanı önce güzelce dövüyorlar, stres atıyorlar ondan sonra kesiyorlar öyle mi? O zaman problem yokmuş, gayet meşru bir davranışta bulunmuşlar. Demek ki her önümüze gelen hayvana tekme tokat dalıp yere fırlatma hakkımız var nasılsa bu hayvanlar kesim esnasında da şiddetle karşılaşıyorlar.

kesilen bir çok hayvan şiddete maruz kalıyor ve daha sonra öldürülüyor.Öldürmenin humanist yolu olmaz.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek
    Homer bunu yazdı
    Slothere bunu yazdı
    Homer bunu yazdı

kesilen bir çok hayvan şiddete maruz kalıyor ve daha sonra öldürülüyor.Öldürmenin humanist yolu olmaz.

Yani sence bu hayvana yapılanlar yenilmesi için kesilen hayvana yapılanlardan ötürü doğru öyle mi? Esas noktanı kestiremedim, daha açık olursan sevinirim.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

Bu şereften yoksunlar aslında EZİYETİN ne oldugunu en iyi bilenlerde. 

İşte ALLAH büyük...

İçimden çok güzel hakettikleri sözler geliyorda,bizde günaha girmeyelim.

ALLAH herşeyi görür,bilir,hakedene hakkettiğini verir.

Allah büyüktür vesselam...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek
    Slothere bunu yazdı
    Homer bunu yazdı
    Slothere bunu yazdı
    Homer bunu yazdı

Yani sence bu hayvana yapılanlar yenilmesi için kesilen hayvana yapılanlardan ötürü doğru öyle mi? Esas noktanı kestiremedim, daha açık olursan sevinirim.

Yenilmesi için kesilen hayvanlarla nasıl davranıldığını gözlerimle şahit oldum.Her gün 100lerle hayvan eti imal eden bir yer hayvanların nazıyla oynamaz.

https://www.youtube.com/watch?v=ehoOyG7PdaE

https://www.youtube.com/watch?v=u60sVaZDYzY   (türkiye)

biraz araştırırsan ne demek istediğimi görürsün yalnız burda bir konu daha var.Benim için koyun ve eşek,köpek arasında bir fark yok,eğer birisi için bu fark var yukardakı videolar gayet doğal gele bilir.Artık bu mövzularda tartışma yapacak enerjim kalmadığında bu son mesajım.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek
    Homer bunu yazdı
    Slothere bunu yazdı
    Homer bunu yazdı
    Slothere bunu yazdı
    Homer bunu yazdı

Yenilmesi için kesilen hayvanlarla nasıl davranıldığını gözlerimle şahit oldum.Her gün 100lerle hayvan eti imal eden bir yer hayvanların nazıyla oynamaz.

https://www.youtube.com/watch?v=ehoOyG7PdaE

https://www.youtube.com/watch?v=u60sVaZDYzY   (türkiye)

biraz araştırırsan ne demek istediğimi görürsün yalnız burda bir konu daha var.Benim için koyun ve eşek,köpek arasında bir fark yok,eğer birisi için bu fark var yukardakı videolar gayet doğal gele bilir.Artık bu mövzularda tartışma yapacak enerjim kalmadığında bu son mesajım.

Ortada bir tartışma olmadan üçüncü mesajda  gitmene de akıl sır erdiremedim ama daha da fazla üstelemeyeceğim. Çünkü söylediklerindeki esas amacın ne bilmiyorum, başlıkla da bağlayamadım. Vejetaryen olduğunu göze mi sokmak istiyorsun yoksa aydınlanmış birisi olarak başkalarına yukarıdan mı bakmaya çalışıyorsun bu noktada karanlıktayım. Tavırlarından vejetaryenliğe yeni geçmiş, okuduklarından/gördüklerinden fazla etkilenmiş ve bunu çevreye göstermek isteyen insan psikolojisinde olduğun şeklinde bir görüş belirtebilirim.

-- Başlıkla alakasız vejetaryenlik görüşüm--

Facebook sayfası vejetaryenlerindensen o videonun tanımlarındaki bilgiler sana aydınlanma yaşatabilir. Bu tip videolar sana başka bir açıdan görünür. Olaya birde bilimsel açıdan yaklaşmakta fayda var. Antropolojik araştırma yapmak lazım. İnsanın et yeme davranışının kökenine inmek, hangi türden itibaren, hangi sebeplerle bu alışkanlığın yerleştiğini irdelemekte fayda var. Yoksa internette çok yazı var, dünyada yüz binlerce farklı görüş var ve bu görüşlerin uzun uzuna savunmaları var. Herkes elbette istediğine inanmakta özgür ama tek bir şey okuyup, tek bir düşüncenin ardına saklanıp ilerlemek daha da kötüsü bunu propaganda aracı olarak kullanmak hiç doğru değil. Zamanında bunu yapan toplumların ve görüşlerin başına neler geldiğini görmek için birazda tarih okumakta fayda var. 

http://www.science20.com/news_articles/vegetarians_found_to_have_more_cancer_allergies_and_mental_health_disorders-133332

--

Konu çok farklı yere kayıyor, olayın özüne dönersek burada bu hayvana yapılan hayvanlığın kötü olduğu konusunda hem fikiriz değil mi? 

Austen tarafından 20/Ara/14 17:45 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek
    opusdei bunu yazdı
    nevorapat bunu yazdı

arap değilmi hepsi orospu cocugu

Irak askeri demiş videoda. Iraklılar arap değildir kürttür. 

Araplarda bu tarz adamlar olmaz.

Yahu bunlar ayınıu bokun pembesi , neyini savunuyorsunuz mk 

ZalımMadam.10.07.24
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tereke34
    tereke34's avatar
    Erkek
    nevorapat bunu yazdı

arap değilmi hepsi orospu cocugu

Nova Vida !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arabaci88
    arabaci88's avatar
    Erkek
    manhyak bunu yazdı

Köpeğin kafasına sopayla vurarak öldürmek ne demek. Vay alçak çinliler. Resmen eziyet. Bunları öldürmenin daha makul bir yolu yok mudur? Hiç mi düşünememişler?

Bundan sonra yolumuz düz olacak. Bizi kimse durduramayacak. İnsan büyüdükçe daha da büyümek istiyor. Birgün gelecek hiçbir yere sığmayacağım. Yeni işler düzenledim. Dünyaya ün salacağım. Ben işimde kral olmak istiyorum. Ben kralım evet kral yeraltı dünyasının kralı. Siz dostlarım benimle büyüyecek benimle zenginleşeceksiniz. Dünyaya hakim olacağım ve ben buna layığım. https://t.me/+E1ahtStRTvo1N2Q0
Toplam Hit: 4535 Toplam Mesaj: 41