folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Irakli Çocuğun Komutana Yazdiği Şiir

Irakli Çocuğun Komutana Yazdiği Şiir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

Bu şiir bana sunu olarak gelmişti. Buyrun dosyayı sizlerle paylaşıyorum.

http://uploaded.to/?id=m5bcjb

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    DecaMeroN bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hiç vicdanım sızlamadı beter olsun diyorum buradan... Kendi devlet başkanlarının heykellerini yıkarlarken düşüneceklerdi bunları... ABD askerleri şehire gelirken halay çekmeden önce düşüneceklerdi... Vatan bilincinden yoksun adamlarla dolu bir ülke... Saddam varken cesaret edilemeyen neverland kurdistanı kurdular parçalara ayırdılar güneyde hala araplar savaşıyor kuzeyde ülkelerini satan dönekler.. Abdyemi sayalım? Iraka mı? yoksa nadir üzülünecek halka mı... Beter olsunlar..
    Hoca sende buna inandın he provakatorler ,amerikan yandaşları vardı ırakta onlar kendi devlet başkanlarının heykelini yıktı,halaylar çekti.Amerikanın köpekleri yani.Sıkıyorsa türkiyede yapsınlar bakim.Bir salaklık edip amerikanın barış getireceğine inadılar belki amma şimdi savaşanlar ne için savaşıyor yada boş ver savaş sence temelden ele alırsak doğru bişeymi.Ayrıca Amerikanın ne bok olduğunu bilmiyormusun? Ya boş ver giden canlara üzülmek lazım o çocuklar ataları bir kansızlık yaptıysa bile bunu çekmek zorundamılar yazık değil mi?

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    DecaMeroN bunu yazdı:
    Hiç vicdanım sızlamadı beter olsun diyorum buradan... Kendi devlet başkanlarının heykellerini yıkarlarken düşüneceklerdi bunları... ABD askerleri şehire gelirken halay çekmeden önce düşüneceklerdi... Vatan bilincinden yoksun adamlarla dolu bir ülke... Saddam varken cesaret edilemeyen neverland kurdistanı kurdular parçalara ayırdılar güneyde hala araplar savaşıyor kuzeyde ülkelerini satan dönekler.. Abdyemi sayalım? Iraka mı? yoksa nadir üzülünecek halka mı... Beter olsunlar..
    Hocaya katılmamak elde deil, yaptıkları hainlik fakat sunu da unutmamak gerek; bunu yapan halk dıs dunyadan uzunca sure soyutlanmıs, cahil, ac insanlar. amerikanın çekiç guc denilen (ve neyazıkki bizim de alet edidigimiz) harekatında yerlestirilen (tabii ki bunlar ilk deildi) provakatorlerin cabalarıyla kandırılmıs insan toplulugudur.( rte olsa bindirilmis kıtalar derdi)...

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek
    zervalone bunu yazdı:

DecaMeroN bunu yazdı:

onu yapan halkın aptal kısmıydı amerika taşşağımı öp dese yalıyacak tiplerdi zaten çoğununda ırkı belli orda bi tane  türkmen bulamazsın mesela çünkü türk milelti asil bi millettir. onun için toplumu suçlamamak lazım eğer oraları görse idin zaten böyle konuşmazdın

Harbiden öyle ıraklıların a.q ama hoplayıp zıplamayan kısmından da olabilir mesela 10-15 sene sora dötümüze iyice nüfuz etmiş dalgaya bakıp bütün türkiyeye söversen ayıp olur dimi. Bizim memleketimizde de war amerika taşşamı öp dese yalıycak tiplerin dötünü bekleyenler tüm toplumu suçlamamak lazım bence de
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Ya yapmayın gözünüzü sevim... Savaşmayı bilen vatan bilinci olan uluslar ortadadır yüzyıllardır... Türkü Almanı Rusu Çini Vietnamlısı vsvsvs , din kardeşiyiz diye araplara sempati beslemek dünya durdukça yanlış olmaya mahkum bir olgudur.Din kardeşliği diye birşey yoktur.Örneklere bakacak olursak , Malazgirt savaşında Peçenek Türkleri hristiyan olmalarina rağmen Müslüman Türklerin tarafina geçmiştir çünkü onlar için kan kardeşliği daha değerliydi. Birinci dünya savaşında ise Son Osmanlı Sultanı ve halife cihad ilan etmesine karşın Müslüman Araplar İngilizlerin tarafına geçmişlerdir. Çünkü onlar için önemli olan menfaatleri idi.Ve hainlik etmeden duramazlardı birçok örneği daha yaşamıştır tarih... Tarih tekerrürden ibarettir... Azınlığa kimsenin birşey dediği yok. Sadece vatan bilinci olmayan bir ülkedir bahsi geçen burada...
    Byhacktr ye, merak etme senden çok tanırım ABD yi , yaptığı onca şeye yürüyüşlerle boykotlarla emperyalizmine karşı tutumumu bilimum onlarca yoldan gösterdim... Ama halkımız ABD nin kuklası bir devlet istiyor bunu ispatladı... Bende vazgeçtim Anti-Emperyalist yapımdan :D Param var banane fukaradan.. Onca zaman haklarını açıklayan derneklere kurumlara destek olduk , oldukta ne oldu... 2 kilo bulgura dediler kahvehanede oturan ahmet bey " bana yemek veriyor" , sana iş verilsin diye uğraşıldı adam anlamıyor...

Konu saptı neyse kısaca tekrar beter olsunlar diyorum.. Zaten savaşın kazananı olmaz.. ABD'de saplandı çamura.. Ama şu varki Irak'ın üzerinden bu leke yüzyıllar boyunca geçmeyecek. Terörizmin simgesi,hain yuvası olarak kalıcak

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi

ulan bu kadar mi insanliktan çiktiniz adamlar ölüyo çocuklar ölüyo savasta siz biktik diyonuz yaa :((

bi kesim amerikalilar geliyo diye sevinip cahillik etmis ztn ne beklersiniz böle bi ülkeden hepsi bölünmüs ee ne diyelim aa ii oldu gebersinler mi? :@

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bu ara hereks ek$i sözlükten copy paste yapıo galiba !!! anlayan anladı. (evet kişiye özel sosyal msj)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tyler371
    tyler371's avatar
    Erkek
    DecaMeroN bunu yazdı:
    şimdi bizim ülkemizinde durumu belli, gitgide boka sarıyoruz. gevurun biri çıkip "akp'ye oy wermeden önce düşünceklerdi" dese sen ne yaparsın?

korku nedir bilmeyiz biz dağların erleri yuva yaptık göklere başdöndüren yerlere engel tanımaz aşarız yüce engin dağları el verir uzanırız mor siyah bulutlara ben türk KOMANDOSUYUM düşmanı çelik pençemle ezerim her yerde ben varım havada karada denizde çölde batakta çatakta her zaman ve her yerde hazır? DAİMA HAZIR hazır? DAİMA HAZIR kim? KOMANDO kim? KOMANDO olamazsın? YAH olamazsın? YAH komandolar? ALLAH komandolar? ALLAH ALLAH TÜRK KOMANDOSUNU KORUSUN AMİNN...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi

aq millete bak ya yok onlar arap ölsünler diyonuz kafaniz siyasete basiyo insanlik 0 ya

ii decameron yarin trde savas olursa senin çocuklarinda beter olsun

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Bu kadar seviyordunuz Irak ı , bu kadar umursayacağınız tuttu... INCIRLIK KAPATILSIN diye çıktınız mı biriniz :D Komşumuzu biz bombalattık şimdi üzülesimiz mi tuttu? ABD askerine sağ salim dönme temennisi veren başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan değilmidir? Tükürdüğünüzü yalamayın bari... Biz bombalattık Irak ı... Bırakın siz üzülmeyin , yaptıklarınızdan ödün vermeyin erkek gibi yaptıklarımızın arkasında duralım bari ;)

Graywolf a bende senin çocuklarına tüm bedduaları ediyorum inşallah!! ( inşallah maşşallahtan anlıyorsun anca ) dahada beteri senin çocuklarının başına gelir:D

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
Toplam Hit: 6368 Toplam Mesaj: 42