Irakli Çocuğun Komutana Yazdiği Şiir
-
elmasekeri güzel zırvalamış gene yok deca muhalefet için diyomuş falan filan.o zaman senin görüşünde olmayan herkes muhalefet için konuşuyo?nasıl kıtbi anlayıştır bu.
beter olsunlar :) Israil-ABD rocks Araplar sucks :D -
söyleyecek birşeyler bulamadim...
-
tek kelimeyle
A.Q -
birilerinin bişe yapması gerek....ama şu var yakında abd ıraktan çekilcek o zamn kürrtler görcekler ebelerini.....
-
azizsenel55 bunu yazdı:
-----------------------------
birilerinin bişe yapması gerek....ama şu var yakında abd ıraktan çekilcek o zamn kürrtler görcekler ebelerini.....
---------------------------Ne demeye Calısıyosun ASLANIM ?
-
KorteX bunu yazdı:
-----------------------------azizsenel55 bunu yazdı:
---------------------------Ne demeye Calısıyosun ASLANIM ?
orda adam bölücü kürtlerden pkk ibnelerinden söz ediyo yani.Böyle lafların tek yazılışına bakıp tartışma yaratmamak gerek içindeki anlama bakmak gerek.Iraklıların arapların hali tabiki ortada ne oldukları da ortada ama hangi millet oolursa olsun çocukların acılarına sırt çevirmek insanlığa yakışan bi davranış olmaz...Olmamalı! -
siz herhangi bi türkmenin amerikaya kucak açtığını gördünüzmü?
neden savaşmadı diceksiniz ulan devlet zaten kürt arap türk die 3 e bunlarında şii sünni olarak sadece müslümanım diyen 6 dan fazla gruba bölünmüş kaldıki başka dinlerde var amerika yıllardır oyunlar çeviriyo orda amerikanın götü yermi bölünmemiş bi devlete girmeye yenemiyceğinden diğil şimdi bazı öküzler anlamasın ben burda kılıçla amerikayı yeneriz felan diorum.
elde imkan yok zaten oranın türk nüfusu savaşçı bi nüfus diğil malesef benm derdim şu anda adamların amerikayı yalaması diğil benm derdim ordakiçoğunluğa türk nüfusununda katılarak söylenmesi
yoksa bana ne ordaki kürt ne yapmış arap ne yapmış beni iğnelemez
-
Anlamadığım yazılarımı idrak mı edemiyorsunuz , ben ordaki türkmenden mi bahsettim? Daha konuya ilk mesajımı algılayamayan 2 3 kişinin yazdığı yorumları okuyarak yazının bütünlüğünü seçmekte zorlanıyorsunuz anladığım. "Abdyemi sayalım? Iraka mı? yoksa nadir üzülünecek halka mı... Beter olsunlar.."
Oldu mu şimdi? Sil baştan yazılarımı tekrar okuyun , okuyun ona göre yorum yapın. Ordaki türkmen e laf maf yoktur , savaşma bilinci olmayan vatan bilinci olmayan araplaradır bu yazılar. Nasılki Türkleri sattıkları gibi şimdide kendi vatanlarını yankilere peşkeş çeken bir ülkeye kaldıki kendi başbakanınız ABD ordusuna başarı diliyor üzülüyorsunuz!! Yuh size..
-
DecaMeroN bunu yazdı:
-----------------------------Anlamadığım yazılarımı idrak mı edemiyorsunuz , ben ordaki türkmenden mi bahsettim? Daha konuya ilk mesajımı algılayamayan 2 3 kişinin yazdığı yorumları okuyarak yazının bütünlüğünü seçmekte zorlanıyorsunuz anladığım. "Abdyemi sayalım? Iraka mı? yoksa nadir üzülünecek halka mı... Beter olsunlar.."
Oldu mu şimdi? Sil baştan yazılarımı tekrar okuyun , okuyun ona göre yorum yapın. Ordaki türkmen e laf maf yoktur , savaşma bilinci olmayan vatan bilinci olmayan araplaradır bu yazılar. Nasılki Türkleri sattıkları gibi şimdide kendi vatanlarını yankilere peşkeş çeken bir ülkeye kaldıki kendi başbakanınız ABD ordusuna başarı diliyor üzülüyorsunuz!! Yuh size..
-----------------------------aynen katılıyorum kendi düşen ağlamaz .Direnişçilerse hala direniyor ve direnmeyede devam edecekler .türkmenlere gelince ,umarım şu anki hükümet Azerbaycan-ermenistan savaşındaki hataya düşmez ve sadece el altından yardım la yetinmeyip müdahale eder.ama şimdiye kadar etkili bir sözlü yada yazılı bir nota veya müdahale göremedik.üzüntümüz ise o kalleşlere değil,sadece masum çocuklara ve kadınlaradır. -
erkan07 bunu yazdı:
DecaMeroN bunu yazdı:
-----------------------------Anlamadığım yazılarımı idrak mı edemiyorsunuz , ben ordaki türkmenden mi bahsettim? Daha konuya ilk mesajımı algılayamayan 2 3 kişinin yazdığı yorumları okuyarak yazının bütünlüğünü seçmekte zorlanıyorsunuz anladığım. "Abdyemi sayalım? Iraka mı? yoksa nadir üzülünecek halka mı... Beter olsunlar.."
-----------------------------aynen katılıyorum kendi düşen ağlamaz .Direnişçilerse hala direniyor ve direnmeyede devam edecekler .türkmenlere gelince ,umarım şu anki hükümet Azerbaycan-ermenistan savaşındaki hataya düşmez ve sadece el altından yardım la yetinmeyip müdahale eder.ama şimdiye kadar etkili bir sözlü yada yazılı bir nota veya müdahale göremedik.üzüntümüz ise o kalleşlere değil,sadece masum çocuklara ve kadınlaradır.
-----------------------------amma büyüttünüz saddamın heykeli indirilirken de o çocuklar ordaydı zaten alkışlarla karşıladılar en sonun da dönüp dolaşıp aynı yere geldiniz@üzüntümüz ise o kalleşlere değil,sadece masum çocuklara ve kadınlaradır.@ zaten konunun amacı da buydu