folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Irakli Çocuğun Komutana Yazdiği Şiir

Irakli Çocuğun Komutana Yazdiği Şiir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    elmasekeri güzel zırvalamış gene yok deca muhalefet için diyomuş falan filan.o zaman senin görüşünde olmayan herkes muhalefet için konuşuyo?nasıl kıtbi anlayıştır bu.
    beter olsunlar :) Israil-ABD rocks Araplar sucks :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek
    söyleyecek birşeyler bulamadim...

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    svs
    svs's avatar
    Erkek
    tek kelimeyle

A.Q

Hep kardeş olacak değiliz ya, yaşasın halkların sevgililiği...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    birilerinin bişe yapması gerek....ama şu var yakında abd ıraktan çekilcek o zamn kürrtler görcekler ebelerini.....

Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

azizsenel55 bunu yazdı:
    -----------------------------
    birilerinin bişe yapması gerek....ama şu var yakında abd ıraktan çekilcek o zamn kürrtler görcekler ebelerini.....
    ---------------------------

Ne demeye Calısıyosun ASLANIM ?

Yetim düşler bekçisi
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    KorteX bunu yazdı:

azizsenel55 bunu yazdı:
    ---------------------------

Ne demeye Calısıyosun ASLANIM ?

orda adam bölücü kürtlerden pkk ibnelerinden söz ediyo yani.Böyle lafların tek yazılışına bakıp tartışma yaratmamak gerek içindeki anlama bakmak gerek.Iraklıların arapların hali tabiki ortada ne oldukları da ortada ama hangi millet oolursa olsun çocukların acılarına sırt çevirmek insanlığa yakışan bi davranış olmaz...Olmamalı!

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zervalone
    zervalone's avatar
    Erkek

siz herhangi bi türkmenin amerikaya kucak açtığını gördünüzmü?

neden savaşmadı diceksiniz ulan devlet zaten kürt arap türk die 3 e bunlarında şii sünni olarak sadece müslümanım diyen 6 dan fazla gruba bölünmüş kaldıki başka dinlerde var amerika yıllardır oyunlar çeviriyo orda amerikanın götü yermi bölünmemiş bi devlete girmeye yenemiyceğinden diğil şimdi bazı öküzler anlamasın ben burda kılıçla amerikayı yeneriz felan diorum.

elde imkan yok zaten oranın türk nüfusu savaşçı bi nüfus diğil malesef benm derdim şu anda adamların amerikayı yalaması diğil benm derdim ordakiçoğunluğa türk nüfusununda katılarak söylenmesi

yoksa bana ne ordaki kürt ne yapmış arap ne yapmış beni iğnelemez

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Anlamadığım yazılarımı idrak mı edemiyorsunuz , ben ordaki türkmenden mi bahsettim? Daha konuya ilk mesajımı algılayamayan 2 3 kişinin yazdığı yorumları okuyarak yazının bütünlüğünü seçmekte zorlanıyorsunuz anladığım. "Abdyemi sayalım? Iraka mı? yoksa nadir üzülünecek halka mı... Beter olsunlar.."

Oldu mu şimdi? Sil baştan yazılarımı tekrar okuyun , okuyun ona göre yorum yapın. Ordaki türkmen e laf maf yoktur , savaşma bilinci olmayan vatan bilinci olmayan araplaradır bu yazılar. Nasılki Türkleri sattıkları gibi şimdide kendi vatanlarını yankilere peşkeş çeken bir ülkeye kaldıki kendi başbakanınız ABD ordusuna başarı diliyor üzülüyorsunuz!! Yuh size.. 

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    DecaMeroN bunu yazdı:

Anlamadığım yazılarımı idrak mı edemiyorsunuz , ben ordaki türkmenden mi bahsettim? Daha konuya ilk mesajımı algılayamayan 2 3 kişinin yazdığı yorumları okuyarak yazının bütünlüğünü seçmekte zorlanıyorsunuz anladığım. "Abdyemi sayalım? Iraka mı? yoksa nadir üzülünecek halka mı... Beter olsunlar.."

Oldu mu şimdi? Sil baştan yazılarımı tekrar okuyun , okuyun ona göre yorum yapın. Ordaki türkmen e laf maf yoktur , savaşma bilinci olmayan vatan bilinci olmayan araplaradır bu yazılar. Nasılki Türkleri sattıkları gibi şimdide kendi vatanlarını yankilere peşkeş çeken bir ülkeye kaldıki kendi başbakanınız ABD ordusuna başarı diliyor üzülüyorsunuz!! Yuh size.. 

-----------------------------aynen katılıyorum kendi düşen ağlamaz .Direnişçilerse hala direniyor ve direnmeyede devam edecekler .türkmenlere gelince ,umarım şu anki hükümet Azerbaycan-ermenistan savaşındaki   hataya düşmez ve sadece el altından yardım la yetinmeyip müdahale eder.ama şimdiye kadar etkili bir sözlü yada yazılı bir nota veya müdahale göremedik.üzüntümüz ise o kalleşlere değil,sadece masum çocuklara ve kadınlaradır.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    erkan07 bunu yazdı:
    DecaMeroN bunu yazdı:

-----------------------------aynen katılıyorum kendi düşen ağlamaz .Direnişçilerse hala direniyor ve direnmeyede devam edecekler .türkmenlere gelince ,umarım şu anki hükümet Azerbaycan-ermenistan savaşındaki hataya düşmez ve sadece el altından yardım la yetinmeyip müdahale eder.ama şimdiye kadar etkili bir sözlü yada yazılı bir nota veya müdahale göremedik.üzüntümüz ise o kalleşlere değil,sadece masum çocuklara ve kadınlaradır.

amma büyüttünüz saddamın heykeli indirilirken de o çocuklar ordaydı zaten alkışlarla karşıladılar en sonun da dönüp dolaşıp aynı yere geldiniz@üzüntümüz ise o kalleşlere değil,sadece masum çocuklara ve kadınlaradır.@ zaten konunun amacı da buydu 

Toplam Hit: 5774 Toplam Mesaj: 42