Irak'tan PC Getirmek

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 20/Ocak/2003
    Erkek

    Devam etmek isteyen ?


    pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Hava mis gibi ban kokmuş konuda. 


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Eylül/2007
    Erkek

    thinkpad x1 carbon tipi şeylere bakmanı öneririm ciddi fiyat farkları var bu serilerde.

     

    Garip bir şekilde thinkpad ve macbook ikinci elleri ırakta ucuz. Diğer cihazların fiyatları arasında hemen hemen hiç fark göremedim ben.

    RETRET tarafından 07/Nis/19 02:01 tarihinde düzenlenmiştir

    ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2004
    Erkek

    Şimdi bu para mevzularında daima çakılırım, pek anlamam tamam ama, Allah aşkına birisi bana şu olayı bir anlatsın yahu, Kaos ve savaş halinde olan ülkelerdeki ucuzluk, mal tedarik ve edinme imkanları neden cennet vatanımızda yok.. Bu devlet sistemimizde ciddi bir sıkıntı var yahu..! Bakın savaş durumundaki, kaos içindeki ülkeliğini bile yitirmiş yerlerden daha beteriz.. Bu korkunç bir şey...!

     

    ShockMan tarafından 07/Nis/19 03:43 tarihinde düzenlenmiştir

    Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Homo

    konuya ilk bakınca ırakta macbook satılması garip geldi, ırak diyince aklıma kerpiç yıkık evlerin arasında her gün pirinç yiyip yaşayan adamlar geliyo ama savaş biteli baya oldu. normale dönmüştürler heralde.

    fiyatlara bakmak için alexa top sitelerde bi eticaret sitesi aradım ama bulamadım, var mı ırağın sahibinden.com u diyebileceğimiz bir site? girip bakalım

    https://www.alexa.com/topsites/countries/IQ

     

    ShockMan bunu yazdı

    Şimdi bu para mevzularında daima çakılırım, pek anlamam tamam ama, Allah aşkına birisi bana şu olayı bir anlatsın yahu, Kaos ve savaş halinde olan ülkelerdeki ucuzluk, mal tedarik ve edinme imkanları neden cennet vatanımızda yok.. Bu devlet sistemimizde ciddi bir sıkıntı var yahu..! Bakın savaş durumundaki, kaos içindeki ülkeliğini bile yitirmiş yerlerden daha beteriz.. Bu korkunç bir şey...!

     

    vergiler hacı, verginin vergisi, sana o aldığın şeyi satan adamın vergisi, onun vergisi bunun vergisi. şu memleketin tek sorunu vergi. hiç bişey yapma vergileri sıfıra yaklaştır uzaya çıkarız bak.

    vergiler düşse, insanlar rahatça araba alır. evler toplu taşımaya yakın olsun diye yukarı doğru çıkmaz, yana doğru güzel düzgün yapılaşma olur.çocuklarımız apartmanda değil bahçeli evde büyür. inşaatla araziyle gelen rant, zengin olma muhabbetleri azalır bu durum herkesi çalışmaya iter. daha camında pimapen olmayan eve okula yakın diye 3k kira vermem mesela. 

    yolbulucu tarafından 07/Nis/19 03:55 tarihinde düzenlenmiştir

    29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2008
    Erkek

    Benim anlamadığım, mesajlar niye siliniyor alüminyum. ^^D`

    İkisine de 12şer saat uzaklaştırma verilerek ,Adalet sağlanmaya çalış'ıl'mış. ^^D` 

     


    I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 4559 Toplam Mesaj: 37
notebook notebook macbook air