İran"Da 4,5 Tonluk 2 Metre Dev Kaplumbağa Bulundu
-
one lan kocaman bir canevar :D
iyide niye bu kaplumbağa hiç divinmiyor ? bence o seste kavuğuna çekmesi lazım kendisini yalan olabilir haber...
Ayrıca o ipler 4 tonluk kamplumbağayı nasıl tutacak ?
-
feyk len bu (: bir keresinde televizyonda izlemiştim. tobağa kabuğun içindeyken bi arabanın altına koyuyorlardı, kafayı falan çıkardığı zaman o arabayı kaldırabiliyordu. yani özetle bacakları çok sağlam bunların kriko gibi kullanabiliyorlar. 3 tane ipinmi koparamayacak. hiçmi panik yok len bu hayvanda (:
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------DkN bunu yazdı:
-----------------------------
Sizde yediniz bunu öylemi? suna inanmıs birisi varsa kendisini karanlık odaya kapatıp 3gun boyunca yasama amacını sorgulasın
-----------------------------az önce televizyonda ana haber de seyrettim gerçektir herhalde ama sunyy2003 dediği gibi hiçmi kafasını içeriye sokmaz
kardeşim bu 1,5 kiloluk tosbağa değil ki senden korkup kafasını içine koysun.4,5 tonluk tosbağa senden mi korkacak sanki. sıkıyorsa git yanına :D
-
iSTaN_BuLL bunu yazdı:
feyk len bu (: bir keresinde televizyonda izlemiştim. tobağa kabuğun içindeyken bi arabanın altına koyuyorlardı, kafayı falan çıkardığı zaman o arabayı kaldırabiliyordu. yani özetle bacakları çok sağlam bunların kriko gibi kullanabiliyorlar. 3 tane ipinmi koparamayacak. hiçmi panik yok len bu hayvanda (:
e bir zahmet uyuştursunlar ha? :D -
sqourtle'ın evrimleşmişi lan buuuuuuu :|
-
bulutbey bunu yazdı:
-----------------------------ohaa amk :S bu ne lan
bu ne oluyo şimdi sikortıl ın gelişmişi , vörtoltıl , onun bi gelişmişi vardı :D o heralde bu :D volkanlardada çarizard felan var heralde :C
blastoise:D bu onunda gelişmişi hoca -
insan yinede böyle şeylerin olmasını istiyor be kardeşim...
-
ya sittirsinler.. aynı maketi bizim parkada aynı şekilde getirdiler :)
kaplumbağada mübarek kafa ayak dışarda , korku neyim yok , dimdik aynı yere bakıyor ilginç :)
bunlara inananlara çük sevgilerimi monteliyorum :D -
PIROMANTANRI bunu yazdı:
iSTaN_BuLL bunu yazdı:
e bir zahmet uyuştursunlar ha? :D
-----------------------------kafası havada nasıl uyusuyor abi (:
-
bu mu