İran"Da 4,5 Tonluk 2 Metre Dev Kaplumbağa Bulundu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

one lan kocaman bir canevar :D

iyide niye bu kaplumbağa hiç divinmiyor ? bence o seste kavuğuna çekmesi lazım kendisini yalan olabilir haber...

Ayrıca o ipler 4 tonluk kamplumbağayı nasıl tutacak ?

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek
    feyk len bu (: bir keresinde televizyonda izlemiştim. tobağa kabuğun içindeyken bi arabanın altına koyuyorlardı, kafayı falan çıkardığı zaman o arabayı kaldırabiliyordu. yani özetle bacakları çok sağlam bunların kriko gibi kullanabiliyorlar. 3 tane ipinmi koparamayacak. hiçmi panik yok len bu hayvanda (:

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek
    stillalive bunu yazdı:
    -----------------------------

DkN bunu yazdı:
    Sizde yediniz bunu öylemi? suna inanmıs birisi varsa kendisini karanlık odaya kapatıp 3gun boyunca yasama amacını sorgulasın

az önce televizyonda ana haber de seyrettim gerçektir herhalde ama sunyy2003 dediği gibi hiçmi kafasını içeriye sokmaz

kardeşim bu 1,5 kiloluk tosbağa değil ki senden korkup kafasını içine koysun.

4,5 tonluk tosbağa senden mi korkacak sanki. sıkıyorsa git yanına :D

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek
    iSTaN_BuLL bunu yazdı:
    feyk len bu (: bir keresinde televizyonda izlemiştim. tobağa kabuğun içindeyken bi arabanın altına koyuyorlardı, kafayı falan çıkardığı zaman o arabayı kaldırabiliyordu. yani özetle bacakları çok sağlam bunların kriko gibi kullanabiliyorlar. 3 tane ipinmi koparamayacak. hiçmi panik yok len bu hayvanda (:
    e bir zahmet uyuştursunlar ha? :D

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    sqourtle'ın evrimleşmişi lan buuuuuuu :| 

dont think twice its all right
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek
    bulutbey bunu yazdı:

ohaa amk :S  bu ne lan

bu ne oluyo şimdi sikortıl ın gelişmişi , vörtoltıl , onun bi gelişmişi vardı :D o heralde bu :D  volkanlardada çarizard felan var heralde :C

blastoise:D bu onunda gelişmişi hoca

Yapay zeka, zeka değildir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek
    insan yinede böyle şeylerin olmasını istiyor be kardeşim...

Yakarız Bu Gezegeni...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    ya sittirsinler.. aynı maketi bizim parkada aynı şekilde getirdiler :)

kaplumbağada mübarek kafa ayak dışarda , korku neyim yok , dimdik aynı yere bakıyor ilginç :)

bunlara inananlara çük sevgilerimi monteliyorum :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek

PIROMANTANRI bunu yazdı:
    iSTaN_BuLL bunu yazdı:
    e bir zahmet uyuştursunlar ha? :D

kafası havada nasıl uyusuyor abi (: 

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xfilesss
    xfilesss's avatar
    Erkek
     bu mu
Toplam Hit: 7341 Toplam Mesaj: 30