İran"Da 4,5 Tonluk 2 Metre Dev Kaplumbağa Bulundu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

ne var lan bu da beni kaplumbağam. rahmetli :( rorom benüm :(:( 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek
    foxxly beim kide ölmüştü çok güzel di ya bişe sorcam bunları nasıl çoğaltıyoz

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek
    a.q 4.5 tondiyo o kamyon onu kaldıramaz bi kere a.q sahte :F

Kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Allah'tan Etcil Bir Hayvan Değil :D

Ayrılığın rüzgarı zamansız estiği vakit, beni arama buralarda. Ben bilmem hangi meridyenin, bilmem kaçıncı paraleline savrulmuş olacağım. Bilinmez yollarda yürüyeceğim, başı öne eğik. İşte diyecekler, işte o yabancı geçiyor yine yalın ayak, başı dumanlı. Yüreğimin çarpıntısını bilmeden arkamdan ahkam kesecekler. Ellerimde hesap soracak derman yok. Dişlerim kenetlenmiş, dilim lal konuşmuyor benimle. Dermansız dertlerin, onulmaz yangınların, alev alev, har har, kor kor yandığı ve kavuşma ümidinin hızla eridiğini bilerek ve kalbimin bu erimeye inat donduğunu hissederek yürümekteyim. Elimde ne bir pusulam, ne de bir haritam var. Bana klavuzluk eden sadece kargalar. Kargalar kargaşadalar, bense karmaşada. Her şey muamma, her şey bilinmezlerle çevrili. Bende bu bilinmezin, bilinmezliğinde kaybolmak istiyorum Mutlak Sonsuza...! ( Elixir )
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek
    iSTaN_BuLL bunu yazdı:
    -----------------------------

PIROMANTANRI bunu yazdı:
    iSTaN_BuLL bunu yazdı:
    feyk len bu (: bir keresinde televizyonda izlemiştim. tobağa kabuğun içindeyken bi arabanın altına koyuyorlardı, kafayı falan çıkardığı zaman o arabayı kaldırabiliyordu. yani özetle bacakları çok sağlam bunların kriko gibi kullanabiliyorlar. 3 tane ipinmi koparamayacak. hiçmi panik yok len bu hayvanda (:
    e bir zahmet uyuştursunlar ha? :D

kafası havada nasıl uyusuyor abi (: 

sen o hayvanla kendini bir tutuyorsun sanırım :D

her hayvanın anatomisi farklıdır kardeşim. timsah da uyuştuğunda veya normal uykudayken ağzı açık durur...

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    taşa benzer ama yürür bilin baqalım nedir bu :D

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

KapTaN60 bunu yazdı:
    foxxly beim kide ölmüştü çok güzel di ya bişe sorcam bunları nasıl çoğaltıyoz

onları biz çoğaltamıyoz hoca. bunlar sahillerde filan yumurta bırakıyo ,onları topluyolar. bildiğim kadarı ile bizim satın aldıklarımız amerikadan geliyomuş. aldığım adam 

öyle demişti. orada çiftleşiyorlarmış bunlar 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    mr66tr bunu yazdı:

Goruntuleri izledim.Hayvanda hareket yok.İran tosbaaları demekki boyle uyuşuk tipler.Amma velakin güzel ülkemin abaza tosbaalarına bakın.El kadar hayvan boyundan büyük işlere kalkışıyor.işte Türk Tosbaası :izleyin bakalım.

http://www.youtube.com/watch?v=9SfakJ0OuJc

dikkat +18.çoluk çocuk bakmasın.

yuHHH abi ya, ben böle azimli bi hayvan görmedim, bide böle tuhaf inceden~ganiden ses çıkaran :f

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
Toplam Hit: 7338 Toplam Mesaj: 30