İran"Da 4,5 Tonluk 2 Metre Dev Kaplumbağa Bulundu
-

ne var lan bu da beni kaplumbağam. rahmetli :( rorom benüm :(:(
-
foxxly beim kide ölmüştü çok güzel di ya bişe sorcam bunları nasıl çoğaltıyoz
-
a.q 4.5 tondiyo o kamyon onu kaldıramaz bi kere a.q sahte :F
-
Allah'tan Etcil Bir Hayvan Değil :D
-
iSTaN_BuLL bunu yazdı:
-----------------------------PIROMANTANRI bunu yazdı:
-----------------------------
iSTaN_BuLL bunu yazdı:
feyk len bu (: bir keresinde televizyonda izlemiştim. tobağa kabuğun içindeyken bi arabanın altına koyuyorlardı, kafayı falan çıkardığı zaman o arabayı kaldırabiliyordu. yani özetle bacakları çok sağlam bunların kriko gibi kullanabiliyorlar. 3 tane ipinmi koparamayacak. hiçmi panik yok len bu hayvanda (:
e bir zahmet uyuştursunlar ha? :D
-----------------------------kafası havada nasıl uyusuyor abi (:
sen o hayvanla kendini bir tutuyorsun sanırım :Dher hayvanın anatomisi farklıdır kardeşim. timsah da uyuştuğunda veya normal uykudayken ağzı açık durur...
-
taşa benzer ama yürür bilin baqalım nedir bu :D
-
KapTaN60 bunu yazdı:
foxxly beim kide ölmüştü çok güzel di ya bişe sorcam bunları nasıl çoğaltıyoz
-----------------------------onları biz çoğaltamıyoz hoca. bunlar sahillerde filan yumurta bırakıyo ,onları topluyolar. bildiğim kadarı ile bizim satın aldıklarımız amerikadan geliyomuş. aldığım adam
öyle demişti. orada çiftleşiyorlarmış bunlar
-
-
mr66tr bunu yazdı:
-----------------------------Goruntuleri izledim.Hayvanda hareket yok.İran tosbaaları demekki boyle uyuşuk tipler.Amma velakin güzel ülkemin abaza tosbaalarına bakın.El kadar hayvan boyundan büyük işlere kalkışıyor.işte Türk Tosbaası :izleyin bakalım.
http://www.youtube.com/watch?v=9SfakJ0OuJc
dikkat +18.çoluk çocuk bakmasın.
-----------------------------yuHHH abi ya, ben böle azimli bi hayvan görmedim, bide böle tuhaf inceden~ganiden ses çıkaran :f