İran"Da Son Model İdam
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Lathedarkman bunu yazdı:
-----------------------------
İdama karşıyım kesinlikle.. Ağırlaştırılmış hapis cezası daha uygundur.
-----------------------------Toplum Düşmanlarını, İçerde Rahat ettirmek içinmi, Sıcak Yemeğimizi Yesinler diyemi.? O Şerefsizler için Tecavüzcüler, Bombacılar, Teröristler, Yaptıklarının ne olduğunu bilmedenmi yapan Kişiler Sence.?
Bak Adam Mecbur kalmış, Çalmış, Hırsızlık yapmış, Yakalanmış Pişman olmuş bu kadarını anlayabilirim, Ama Halka Düşmanlık edeni Anlayamam.
Gariban Halkımın Kızlarını Kirleten, Sokakta Yada Bir Parkta Ailecek Otururken Bomba Patlatıp Katleden, Dağda Askerime Mermi Sıkanı Besleyecez Öylemi, Sencede Bu Mantıklımıdır.
-----------------------------içeride rahat ettirenler utansın, sen ağırlaştırılmış hapis cezasından rahatı sıcak yemeği anlıyorsan o ayrı.
-
Lathedarkman bunu yazdı:
-----------------------------ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Lathedarkman bunu yazdı:
İdama karşıyım kesinlikle.. Ağırlaştırılmış hapis cezası daha uygundur.
-----------------------------Toplum Düşmanlarını, İçerde Rahat ettirmek içinmi, Sıcak Yemeğimizi Yesinler diyemi.? O Şerefsizler için Tecavüzcüler, Bombacılar, Teröristler, Yaptıklarının ne olduğunu bilmedenmi yapan Kişiler Sence.?
Bak Adam Mecbur kalmış, Çalmış, Hırsızlık yapmış, Yakalanmış Pişman olmuş bu kadarını anlayabilirim, Ama Halka Düşmanlık edeni Anlayamam.
Gariban Halkımın Kızlarını Kirleten, Sokakta Yada Bir Parkta Ailecek Otururken Bomba Patlatıp Katleden, Dağda Askerime Mermi Sıkanı Besleyecez Öylemi, Sencede Bu Mantıklımıdır.
-----------------------------içeride rahat ettirenler utansın, sen ağırlaştırılmış hapis cezasından rahatı sıcak yemeği anlıyorsan o ayrı.
-----------------------------Ama Neticede Bu Halkın Yemeğini Verecekler, Yaşıyorsa Beslemek Zorundalar Bunu Sende Biliyorsun. İsterse Kıç Kadar Yer olsun. Bir Gün Kurtulacam Ümidi İle Orada Bekler o Şerefsiz. Bunuda Düşündünmü, Ayrıca Hükümetlerimiz Bol Keseden Ha bire Bişeyi Kutliyim derken Genel Af Felan yapıyor. Bunları Düşündünmü.
-
elbette devletin parası harcanacak bu kaçınılmaz. Valla müebbet hapis yiyip 20 yıl yattıktan sonra suçsuz olduğu ortaya çıkan adamlar var. komplo ya uğrayıp suçsuz yere yatan adamlar var. ben bunlarıda düşündüm. dediğim gibi hapis cezasından hapis cezasına çok fark var.
-
Lathedarkman bunu yazdı:
elbette devletin parası harcanacak bu kaçınılmaz. Valla müebbet hapis yiyip 20 yıl yattıktan sonra suçsuz olduğu ortaya çıkan adamlar var. komplo ya uğrayıp suçsuz yere yatan adamlar var. ben bunlarıda düşündüm. dediğim gibi hapis cezasından hapis cezasına çok fark var.
-----------------------------Haklısın bu konuda, Yalnız Cezası Kesinleşmiş Kişiler için İstem Ciddi bir Arzudur. Ancak Deliller Kesinleşmemişse Zaten Suçsuz Birini Asacaklarını Sanmıyorum, Tabi Geçmişte Deniz Gezmiş Gibi Halk Dostlarınıda Asan Siyasileri Düşünürsek Türkiyedeki Hak Hukuk Meselesinin Ne Kadar Sağlıklı işleyeceğide Düşündürücüdür.
-
kutlarim.
Iran isini biliyor..
-
71-2003 deki cezaevindeki insanların sayısıyla 2009daki cezaevi sayısı oranı 3 kat artmıştır.
düşmana düşmanca ceza verilir derler...idam terörist itlerine uygulanmalı.başta apo itine.
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------71-2003 deki cezaevindeki insanların sayısıyla 2009daki cezaevi sayısı oranı 3 kat artmıştır.
düşmana düşmanca ceza verilir derler...idam terörist itlerine uygulanmalı.başta apo itine.
hesap hesaptır bu hesap soralacaktır..apo denen köpekten.. -
hocam içeride gitsin de besleyelim mantığı birtek bizde var! dışarıda mahkumları eşşek gibi calıştırıyorlar getir sistemi burayada ibneler içeride sefa cekmesin! irana sor onlardan daha müslüman yok ama iş uygulamaya gelince şeriatla müslümanlık çok yerde çelişiyor... ondan sonrada bu vahşeti önümüze seriyorlar! idam olur olmaz bişey demiyorum ancak topluma acık alanlarda yapıyorlar orada 4-5 yaşındaki çocuğun psikolojisi ne hale geliyor kimse bunları düşünmüyor...
-
idamların milletin önünde yapılmasına kesinlikle karşıyım ancak toplumun refahı için bence de idam gereklidir. baksanıza apo'dan neler çekiyoruz. o kadar para cebimizden çıktı adamın sağlığıdır bilmem nedir diye bir sürü dava açıldı. ayrıca müebbet hapis vereceğine idam ver zaten adam açısından farkı yok hem bu kadar para harcamazsın hem de kaçırılma, sağlığıyla ilgili davalar vs. olmaz.
ayrıca islama göre toplumun refahını tehlikeye atacak kişiler idam edilebilir. diye biliyorum ben. misal osmanlı'da isyancıların başları idam edilmeseydi tekrar isyan çıkabilirdi. caydırmak gerek sonuçta.
-
Buremba bunu yazdı:
-----------------------------idamların milletin önünde yapılmasına kesinlikle karşıyım ancak toplumun refahı için bence de idam gereklidir. baksanıza apo'dan neler çekiyoruz. o kadar para cebimizden çıktı adamın sağlığıdır bilmem nedir diye bir sürü dava açıldı. ayrıca müebbet hapis vereceğine idam ver zaten adam açısından farkı yok hem bu kadar para harcamazsın hem de kaçırılma, sağlığıyla ilgili davalar vs. olmaz.
ayrıca islama göre toplumun refahını tehlikeye atacak kişiler idam edilebilir. diye biliyorum ben. misal osmanlı'da isyancıların başları idam edilmeseydi tekrar isyan çıkabilirdi. caydırmak gerek sonuçta.
hocam osmanlı kim ya kitapta var mı böle bişi yok! ayrıca canı veren de alan da allahtır sen idam ederek allaha kendini aynı seviyeye getirmiş olmuyormusun? hem kim diyo ki git para harca fln die onu anlamıyorum amerikada fln mahkumlar eşşek gibi çalıştırılır hapisanede bile yatabilmek için çalışmak zorundadırlar ama biz herşeyde tembelliğe alışmışız ya burada bile kendimizi gösteriyoruz...