İrandaki Teknolojiye Kimse Dur Diyemiyor!
-
Din öğretmeni namaz kılan robot yaptı
İran'da bir din öğretmeni namaz kılmayı çocuklara öğretmek amacıyla bir robot geliştirdi.
Kur'an dersleri veren 27 yaşındaki öğretmen Ekber Rızai, geliştirdiği robotun namaz kılmayı ve ibadet etmeyi, çocuklar için cazip ve eğlenceli hale getirdiğini savundu.
http://www.milliyet.tv/video-izle/Din-ogretmeni-namaz-kilan-robot-yapti-3kNzjNASkNek.html
=)) asimoyu geçtiler
-
bi iran kadar olamadık.adamlardaki silahlar ucaklar muhimmat nukleer teknoloji bizde yok
her ne kadar işin taşşağında olsanızda
swordfish tarafından 26/Şub/14 19:16 tarihinde düzenlenmiştir -
swordfish bunu yazdı
bi iran kadar olamadık.adamlardaki silahlar ucaklar muhimmat nukleer teknoloji bizde yok
burdaki müminler ibadetten başka birşey yapmıyor , adam din için teknoloji geliştiriyor.
-
swordfish bunu yazdı
Adam haklı!
-
ArduouS bunu yazdıswordfish bunu yazdı
burdaki müminler ibadetten başka birşey yapmıyor , adam din için teknoloji geliştiriyor.
Düzeltiyorum,
Burdaki 'mümin'ler soygundan başka bir şey yapmıyor, adam din için teknoloji geliştiriyor.
-
Bende savas cikiyor sandim hiaa........
-
ee zaten bunlardan çok yok mu, bende yeni bir şey geliştirdi sandım
-
öyle yada böyle ne güzel adam uğraşmış etmiş bizimkiler anca laf ebeliği
-
şey ya bişey dicem yanlış anlamayın, bunun gibi bi robot yapıp sürekli besmele çektirsen sevap kazanırmısın?
-
Bi zengin arap alır onu kendi adına namaz kıldırır :D Din işinde iyi para var hocalar demedi demeyin
-