İrandaki Teknolojiye Kimse Dur Diyemiyor!
-
Biz yapsak büyük ihtimalle adı Osman V.1.01 olur. Osman V.2.0.1 da 2 tane delik olur. V.3.0.0 ve sonrası için neler olur düşünemiyorum .
-
EcHoLL bunu yazdı

asdagasd :DD
-
küfür etmeye girmiştim =D
-
Yarin iran savaşırsa bu robot namaz kılarak irani kurtarir.
-
ersn bunu yazdı
Biz yapsak büyük ihtimalle adı Osman V.1.01 olur. Osman V.2.0.1 da 2 tane delik olur. V.3.0.0 ve sonrası için neler olur düşünemiyorum .
osman olacaktı tabik ne olacaktı osman olur ahmet olur mahmut olur
illa robocop erminator predator mu olcak
-
swordfish bunu yazdıersn bunu yazdı
i am parator (imparator) olacak tabiyiki başçalanın desteğiyle :))
ArduouS tarafından 26/Şub/14 23:44 tarihinde düzenlenmiştir -
Yapıcan böyle bi robot keyfine bakcan cennet garanti.
-
İranlılar salak bir millet değildir.2-3 tane yakından bayağıda uzakdan tanıdığım iranlı oldu ve gördüklerimin çoğu oturmasını kalkmasını bilen,yardımsever ve çalışkan insanlardı.Biçoğuda irandaki yönetimi istemiyordu.
İrandaki üretim Türkiyede yok.Meyve,sebze,giyecek,gıda adamların çok fazla üretimi var.Askeri alanda geliştirdikleri araçlarıda gerçekden kendileri geliştiriyorlar.Bizdeki gibi Alman silahının patentini alıp üstünde 2 değişiklik yaptıkdan sonra Türk üretimi silah adıda mehmetçik falan diye göz boyamıyorlar.
-
swordfish bunu yazdıersn bunu yazdı
Sen ne diyon ya ? Ben robocop olsun osman olmasın mı dedim.
-
güzel olmuş namaz öğretmek açısından güzel türkiye baş talip olur