İran"In Siyasi Tutumunu Nasıl Buluyorsunuz ? Geleceği Ne Olacak
-
iranın kafa tutması hoşumuza gidebilir. benimde gidiyo ama ben iranın bizden güçlü olmasını kesinlikle istemem. iran bize tarihte daima puştluk yapan yegane devletlerden biri. komşu momşu kardeşim bu devletin yine eskiden olduğu gibi bizi arkadan vurmaması için bi sebep göremiyorum ben. onun için bizde bir an önce nükleer enerjiye geçmeliyiz. aslında teknoloji ve bilgimiz var, ama irade ve cesaretimiz yok diyebiliriz. iran sözde cumhuriyetle yönetiliyo ama orda çok kuvvetli bi molla hakimiyeti var. bizim yönetiminde böyle olmasını istiyo. hatta bugün derste bunla ilgili bi belgesel izledik neden hedef türkiye? adlı bi belgesel. onda da aynı şeyleri diyodu. sonra büyük bi Türk nüfus var iranda, ama onlarda mollacı işin ilginç tarafı bu, bizden çok irana bağlılar
-
ya nükleer silah flan yalan be kardeşim.ne üretmiş olabilirki.tek mermiyle tüm amerikan ordusunumu yok edicek.ufak tefek bişiler üretmiştir belki.amerika irana girmek için bunları bahane ediyo büyüterek.iranında g.tü kalkıo sallıo işte :D
-
neye yönlendirilmişim? şunu belirteyim burda söylediklerimin hiç birini birinden duyupta söylemdeim bunlar benim düşüncelerim. neye yönlendirilmişim.? yanlışşa oyun oynama da doğrusunu yaz bizde öğrenelim.
-
İran'ın nükleer füzesi olsa ne olacak.Kendi kendinimi vuracaklar.Nükleer füzenin yarattığı etkiden ve senelerce izlerinin o bölgeden silinmeyecek tahribata yol açtığından haberiniz varmı? İran'ın öyle bir şeye kalkışması bile uluslararası yasalara aykırı olduğu için BM onayıyla tüm aç kurtların o bölgeye saldırmasıyla son bulur.
-
İran için sozu ne hacet
şu dunyada calıp cırpmadan ayakta kalmayı başaran tek ulke
haksızlığı sevmeyen gerekirse dunyaya kafa tuta bilicek bir ülke
bir nevi Arka sokak ların delikanlı abisi gibi :)
Toplam Hit: 2288 Toplam Mesaj: 16