folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Irkçılar Köln"De Buluşuyor !

Irkçılar Köln"De Buluşuyor !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Quetzalcoatl bunu yazdı:
    -----------------------------
    Oğuz Kaan diye biri hiç bi zaman olmamıştır ki..sadece bi destandır..

Yok ya, benim amca oğlunun isim soyisim o. Ondan söyledim.

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    Kreston bunu yazdı:

Irkçı bir millet değil miyiz? Kendi içimizde bile kürt-türk diye ayrım yapıyoruz. Hrant dink öldürüldüğünde adamın katiliyle fotoğraf çektiriyoruz. Ermenistan maçını bi savaşı izler gibi izliyoruz. Nerde yaşıyosun sen birader?

söylediklerinin hepsi fevri hareketler.az önce de söylediğim gibi bir kitlenin topluca bir tarafa meylettiğini göremezsin.zaten öyle olsa bir çok kaba kuvvet olayı görürüz..

bunlar her millette olur.ufak tefek şeyler.Türk - Kürt ayrımı yapılsa bugün iç savaş çıkardı.her ülkenin ezeli düşmanı, rekabette olduğu ülkeler var.ermenistan maçınıda böyle algıla.hrant dink öldüğünde sokaklara dökülenleri biliyorsun.bu kitle harekatıydı ama fotoğraf çektiren sadece 3-5 kendini bilmezdi.ben türkiyede yaşıyorumda sen nerde yaşıyorsun çok merak ettim.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    Funky_Punky bunu yazdı:

Quetzalcoatl bunu yazdı:
    Oğuz Kaan diye biri hiç bi zaman olmamıştır ki..sadece bi destandır..

Yok ya, benim amca oğlunun isim soyisim o. Ondan söyledim.

benden selam söyle amca oğluna o zaman :)

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    fatihack bunu yazdı:
    Kreston bunu yazdı:

Irkçı bir millet değil miyiz? Kendi içimizde bile kürt-türk diye ayrım yapıyoruz. Hrant dink öldürüldüğünde adamın katiliyle fotoğraf çektiriyoruz. Ermenistan maçını bi savaşı izler gibi izliyoruz. Nerde yaşıyosun sen birader?

söylediklerinin hepsi fevri hareketler.az önce de söylediğim gibi bir kitlenin topluca bir tarafa meylettiğini göremezsin.zaten öyle olsa bir çok kaba kuvvet olayı görürüz..

bunlar her millette olur.ufak tefek şeyler.Türk - Kürt ayrımı yapılsa bugün iç savaş çıkardı.her ülkenin ezeli düşmanı, rekabette olduğu ülkeler var.ermenistan maçınıda böyle algıla.hrant dink öldüğünde sokaklara dökülenleri biliyorsun.bu kitle harekatıydı ama fotoğraf çektiren sadece 3-5 kendini bilmezdi.ben türkiyede yaşıyorumda sen nerde yaşıyorsun çok merak ettim.

Eğer yaşadığın o küçük dünyadan çıkabilseydin sevgili fatihackcim canım ciğerim güzelim benim, 3-5 diye tabir ettiğin kişi sayısının çok daha fazla olduğunu görebilirdin. Ben seçimler yapılırken sokağa dökülen yüzbinleri de biliyorum ama sen bu olayın sonucunu biliyor musun şekerparem? %47 oy alıyor sevgili akpcim sevgilim.  Çoğunluk ve azınlık arasındaki farkı öğrenmen gerekiyor.

Zimbabwe
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Kreston bunu yazdı:
    fatihack bunu yazdı:
    Kreston bunu yazdı:

Ülkemizdeki hristiyanlar kiliseler yaptırıp yayılmaya çalışsalar karşı çıkmaz mıyız? amına bile koyarız. 

Ne farkı var? Adamlar da kendi dinlerini korumaya çalışıyolar işte 

ülkemizde bir çok kilise var zaten.ayrıca hristiyanlar gayette yayılıyorlar misyonerlik faaliyetleriyle.
    bir kaç fevri hareket dışında, asla kitle harekatı olmadı bunlara karşı.ve olmayacakta.çünkü biz asla ve asla ırkçı bir millet değiliz.belkide en güzel özelliğimiz.

Senin yanlışın var hoca, biz ne zaman ırkçılık yaptık, ne zaman misyoner olduğu için insanların kafalarını kestik, ne zaman rahip bıçakladık, ne zaman alevileri diri diri yaktık? Yapma hoca Allah aşkına sende ya!

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    SpoofU bunu yazdı:
    Kreston bunu yazdı:
    fatihack bunu yazdı:
    Kreston bunu yazdı:

Ülkemizdeki hristiyanlar kiliseler yaptırıp yayılmaya çalışsalar karşı çıkmaz mıyız? amına bile koyarız. 

Ne farkı var? Adamlar da kendi dinlerini korumaya çalışıyolar işte 

ülkemizde bir çok kilise var zaten.ayrıca hristiyanlar gayette yayılıyorlar misyonerlik faaliyetleriyle.
    bir kaç fevri hareket dışında, asla kitle harekatı olmadı bunlara karşı.ve olmayacakta.çünkü biz asla ve asla ırkçı bir millet değiliz.belkide en güzel özelliğimiz.

Senin yanlışın var hoca, biz ne zaman ırkçılık yaptık, ne zaman misyoner olduğu için insanların kafalarını kestik, ne zaman rahip bıçakladık, ne zaman alevileri diri diri yaktık? Yapma hoca Allah aşkına sende ya!

İçimizde "onlara" karşı beslediğimiz kini televizyonlarda göremezsiniz.  

Zimbabwe
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Türk(bizim ülkemizde Faşizm) - İslam(bizim ülkemizde Yobazlık) sentezi denilen şeyin tavana vurabilme potansiyelinin en fazla olduğu ülkede yaşıyoruz. Artık bi koca kafanıza sokun şunu. Nerde yaşadığınızın farkı varın, her şeyi yumuşatmayın. Ülkenin bilinç seviyesi, geçmişi, verilen değerler, yükselen değerler; her şey ortada.

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    Kreston bunu yazdı:

çıkabilseydin sevgili fatihackcim canım ciğerim güzelim benim, 3-5 diye tabir ettiğin kişi sayısının çok daha fazla olduğunu görebilirdin. Ben seçimler yapılırken sokağa dökülen yüzbinleri de biliyorum ama sen bu olayın sonucunu biliyor musun şekerparem? %47 oy alıyor sevgili akpcim sevgilim.  Çoğunluk ve azınlık arasındaki farkı öğrenmen gerekiyor.

o %47 ninde mitinglerde ne kadar toplandığını görmüşsündür umarım cigerim.3-5 kişi tabiki mecazi.ama ortada büyük bir çoğunluk var.he yarın bu kişiler çoğalabilir, büyük söz hakkına sahip olabilirler.bunuda istemem açıkcası.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    akpye oy verenler koyun statüsünde(mecazi anlamda) olduğu için sokağa çııkmalarını bekleme.Onlar oylarını dindar bir partiye verip müslümanlık görevlerini edâ ettiler.Şüphesiz ki onlar her şeyi iyi bilen ve yapanlardır.Hikmetlerinden sual olunmaz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

İlk önce dürüst olucaksınız.Ben sahsım adına 3 milyon almananın ülkemde hem çeteleşip hemde uyusturucu vb bir çok pisligi tekeline almıs hemde oraya buraya cami açıp palazlanmasını istemem.Aynı sekilde tepki gösteririm haklı bir sekilde.Yanlız bizimle onların arasında fark var.Biz bebeklere çoluga çocuga el kaldırıp canını yakamayız.Çünkü Türküz.

Zamanında oraya gidenlerin yetiştirdigi çocukların hepsi dejenere olmuş durumda.Sacı havaya dikip uclarını sarıya boyatıp lüks arabların önünde poz vermekten başka hiç bir halta yaramayan bir et yıgını var.Bu adamların anaları babalarıda yıllarca çöpcülük,kapıcılık,hizmetcilik yapıp kırk kaanata birşeyler biriktirierek yarı yok yarı aç yasadılar.Ama ne olursa olsun her yere cami yaptırmasını biliyorlar.O kadar cami yaptırıcaklarına gidip Atatürk'ü Cumhuriyeti ve Türklüğü çocuklarına anlatıcak onları bir çatı altında toplyacak bir dernek bile yaptırmıyorlar.Sonra her maçta üstlerinde Ay yıldızlı forma sahada allhuekber allahuekber.Daha türkçeyi dogru düzgün konusamayan adamlar amuda kalkıp arapca konusmasını biliyorlar.Olmaz öyle Türk.Yeni neslin tek gayasi sokak baslarında harac kesip çeteleşmek.Sonra adamlar niye bize ırkcı davranıyolar.Hayvan yerine konularak çalısıp dişinden tırnagından arttıtdıgın paralarla adam gibi bir dernek açmayıp her yere cami açarsan çocuklarını Türk degil yarı arap yarı alman yetiştirisen.Karsı taraftan hiç bir halt beklemiyecen.

Herseyi yapıp ay aman bu dincidir bu efendidir dur suna yardım yapıyım diyip paranıda deniz fenerine verirsen hemşeri hemşeriyi gurbette öper hesabı parayı alıp hadi eyw.Sonra el oglu gelip haklı olarak sana düşmanca yaklasırsa kimse oturup aglamıyacak.Acımıyorum hiç birine sadece orada ki bebeklere,çocuklara acıyorum.Tutup bunuda ne yazık ki cermene anlatamazsın.

Birde şu ırkcılıgın arasına alevi katliamını yok papaz öldürülmelerini falan sokmayın.Saçma sapan konusmayın.Irkcı adam alevinin öz be öz Türk oldugunu bilir.Papazada gidip vay efendim sen burda misyonerlik yapıyorsun diyerek kimseye kursun sıkmaz.Bu siyasal islamın bir ürünüdür.Kara yobazların fişteklemesidir.Evet aynen bende katılıyorum milletin papazını öldür misyoner etiketi yapıstırıp onun bunun bogazını kes ama bu ırkcılık degil siyasal islam terörüdür.Ve Türk tarihinde ırkcılık yasanmamıs ve hiç kimse bu yüzden katledilmemiştir.İbrenizi şaşırmayın.

Ek olarak şimdi milletimize ırkcı su bu deniliyo zaten kendinize şiar ednmişsiniz bir faşist iki ırkcı anasını satıyım baska icraat yok.İstiklal marsını ıslıklayanları,Türk pis kanı akıtılıcak diyenleri,hem katliamların asıl sorumlusu kendileri oldugu halde bize yapmadıgımız bir sucu pişmiş kelle gibi sırıtarak mal edenleri,bu halkın nasıl karsılamasnı bekliyorsunuz.Dısarda ki mehemet efendiden en üst kadamedi kıcı deri koltuklardan kalmayan tüm insanlar yani Türk halkı söyleyin bakalım sebepsiz yere hangi millete karsı kin beslemiş.

Toplam Hit: 5315 Toplam Mesaj: 30