Irkçılar Köln"De Buluşuyor !
-
Almanya’nın Köln kentinde, ırkçı ve aşırı sağcı gruplar “İslam Karşıtı Konferans” için buluşacakla
Bu 1 sen kalkarsann dinini kotu nıyetlenn kulanırsan dinine saygı kalmaz )))deniz feneri misali
2. si isee bızde ırkcıyızz bız derken genelemeee yapıyorum mesala kayserıde kaleye bı bayrakMI hacmı çekıldı mılet az kalsın belgesel çekımınıı yapanları Linç edıyordu :DD:D:D:D
-
Ne halt ederlerse etsinler..
ne severim ne sayarım ne de bize karsı olusumlarına ''normaldir bizde milliyetçiyiz aynı sey'' derim.
Bizim milliyetçiliğimizle onlarınkini aynı kefeye koyanlarada ''hadi lenn'' derim.
Yüksek insan vasfına ulasmıs dini bütün ahlakı saglam adama derim ben Türk Milliyetçi si diye..
Bizim milliyetçiliğimiz insanları yakmayı, dini yadsımayı öngörmez ve hos karsılamaz..
-
Türk ırkı saolsun diyicem ama olmuycak:)Yaşasın ergeneokon hahahaha:)))
Edit: Bi gün bu ergenekon yüzünden içeri alıcaklar beni a.q çok dalga geçiyom:)
-
ırkçılar ,neonaziler 1000(bin) kişi İslamcılar 40.000(kırkbin) kişi :) bi bok olmaz.
Türkiye almanya maçında bunlar değilmiydi biz ırkçılığa karşıyız diye beraber metin okuyan. aptal rüştü golleri yemeseydi ya
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------ırkçılar ,neonaziler 1000(bin) kişi İslamcılar 40.000(kırkbin) kişi :) bi bok olmaz.
Türkiye almanya maçında bunlar değilmiydi biz ırkçılığa karşıyız diye beraber metin okuyan. aptal rüştü golleri yemeseydi ya
-----------------------------
nitelikli azınlık niceliksiz çoğunluktan her zaman daha güçlüdür.
nitelikten kastım: maddi güç,ekonomik ve siyasi güç. Almanyada kimsenin islamcılara sahip çıkçağını sanmıyorum (devlet bazında) -
yarınki kölnde buluşmada dediydim bin kişiye kırkbinkişi karşı karşıya birbirlerini protesto edecek diye (:
-
mayrip bunu yazdı:
yarınki kölnde buluşmada dediydim bin kişiye kırkbinkişi karşı karşıya birbirlerini protesto edecek diye (:
polisler muhtemelen ırkçıları destekler :D -
Kreston bunu yazdı:
-----------------------------Ülkemizdeki hristiyanlar kiliseler yaptırıp yayılmaya çalışsalar karşı çıkmaz mıyız? amına bile koyarız.
Ne farkı var? Adamlar da kendi dinlerini korumaya çalışıyolar işte
-----------------------------kardes ulkemizdeki kilise sayisi hakkinda bi bilgin yok sanirim. biz turk milleti olarak kendi dinimize kulturumuze saygi bekledigimiz gibi baska din ve kulturlerede saygiliyiz. Dunya uzerinde bu konuya en hosgorulu yaklasan milletin biz oldugumuzu iddia edebilirim. Almanyada suan benim yasadigim sehirde yer degistirme zorunda kalan 2. cami ile karsi karsiyayiz. adamlar caminin ust katina genel ev actilar ve toplanan tum imzalar bosa gitti. baska bir yere tasimak zorunda kaldik camiyi. suan baska bi caminin ayni sokagina genel ev ve ayni binanin yanina kumar makinalari olan bi yer aciliyo. İnsanlarin kendi din ve kulturunu savunmasi degil bu konu bu konu bu heriflerin her yil musluman olan hiristiyan yuzdesinden rahatsiz olma durumu .
-
Kreston bunu yazdı:
-----------------------------Ülkemizdeki hristiyanlar kiliseler yaptırıp yayılmaya çalışsalar karşı çıkmaz mıyız? amına bile koyarız.
Ne farkı var? Adamlar da kendi dinlerini korumaya çalışıyolar işte
kadiköy hristiyan mekanı amk biz kiliselerine girip taşak geçip çıkıyoruz . türkiyede kimse sallamaz hristiyanları babuş.isterse köşe başı cami yerine köşe başı kilise havra açsınlar bi skime derman olmaz .
ırkçlarmış peh anca kafasıyla oynarlar