İş Arıyorum
-
tbt müridleri bi hafta sonra istanbul | taksim'e yerlescem ama bana iş lazım , bana iş verecek , iş bulacak olan yada tavsiye edebileğiniz bi mekan var mı ?? genelde çalıştıığım işler [ muhasebe - internet cafe v.b gibi ] , iş ilanlarına başvur derseniz , onlardan bi boq cıkmıyo...
-
By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------tbt müridleri bi hafta sonra istanbul | taksim'e yerlescem ama bana iş lazım , bana iş verecek , iş bulacak olan yada tavsiye edebileğiniz bi mekan var mı ?? genelde çalıştıığım işler [ muhasebe - internet cafe v.b gibi ] , iş ilanlarına başvur derseniz , onlardan bi boq cıkmıyo...
-----------------------------
bi ara imzanda iş arıyorum yazmışdın imzanı değiştirince bende buldu sandım :) -
bende işden çıkmayı düşünüyorum yerime birisini arıyorum ama senin alanlar farklı be hocam bana :|
-
bende işden çıkmayı düşünüyorum yerime birisini arıyorum ama senin alanlar farklı be hocam bana :|
---------------------
dayı onlar bnm alanım deeL sadece çalıştıgım işler o , sen ne iş yapıyorsun ? -
hadi tbt de el ele verin :) gizemliye iş bulucaz
-
web programlamadayım ben. Uyarsa sana pm at bana (Bölede cümlelerimde kafiyeyi döktürürüm :D)
-
web programlamadayım ben. Uyarsa sana pm at bana (Bölede cümlelerimde kafiyeyi döktürürüm :D)
----------------
dayı çok saol ama web programla işim olmazz -
ok o zaman kardeş başka branşda bende yok şimdilik. (Gördünüz yardım ettim kabul etmedi mürid !! :D)
-
ne güzel ben de arıyorum -antalya çevresi-
-
valla bende işsizler kervanındayım arıyorum.www.elemanonline.com gir bi bak derim ara sıor çağırıyolarda ben gitmedim.işime gelmedi.:D
-
bende istiyom iş walla yaz tatilinde çalışmak için (yaş 14 ) Bursa bekar !
Toplam Hit: 4472 Toplam Mesaj: 31