İş Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    essan bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocam çalışmak mecbur değilse kpss sınavına hazırla kendini sınava gir bakarsın devlet kadrosunda rahat bir iş bulursun.. veya çalışmak mecburiyetindeyim diyorsan hem çalışırsın hem kendini sınava hazırlamaya bak yada sen bilirsin hocam..
    hocam nası ve nerden başvuruyoruz? başvuru tarihi en son ne zaman ve sınav soruları yine klasik mat,ed,sözel vs. yani kısacası öss gibi mi ?

dont think twice its all right
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

KPSS burdan ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsin, 2004 veya 2006 da girdiysen bankaya 35 ytl yatırıp netten başvuru yapabiliyorsun, yok ilk kez müracat ediceksen 35 i yatırdıktan sonra kayıt alan bir liseye gitmen gerekiyor. Sen yine de KPSS burayı bi incele.. 26 sı diye biliyorum son başvuru tarihini.

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

Lemuria bunu yazdı:
    essan bunu yazdı:
    hocam çalışmak mecbur değilse kpss sınavına hazırla kendini sınava gir bakarsın devlet kadrosunda rahat bir iş bulursun.. veya çalışmak mecburiyetindeyim diyorsan hem çalışırsın hem kendini sınava hazırlamaya bak yada sen bilirsin hocam..
    hocam nası ve nerden başvuruyoruz? başvuru tarihi en son ne zaman ve sınav soruları yine klasik mat,ed,sözel vs. yani kısacası öss gibi mi ?

umut hocamız sağolsun zahmet oldu ama.. Lemuria hocam umut hocamız herşeyi açıklamış bir şey anlamadıysan buraya yaz daha detaylı açıklayabiliriz hocam. sınava çalışmak için ise http://www.kpssdersanesi.com/ bu siteye gözatabilirsin veyahutta kitap alıcam diyorsan A yayınları yazarı İsmail Tekten'in kitabını alabilirsin. fiyatı 19 YTL pazarlık yaparsan 15 YTLye kadar indirtebilirsin..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

bende is ariyom :D

gizemli hoca taksimte ev tutmak felan :| cok para ister :D

kıyıda köşede bi ev tut derim :)

cv örnegi bende alabülür müyüm :D hocalar para kazanmam lazım.istanbul avrupa yakası.tercihen esenyurt/Avcılar yakın yerler :D 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

hiç bi yerde çalışamazsınız. dayın yoksa gelme istanbula.

Organize sanayi fabrikalarına başvur. bulursun.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

arkadaşlar ev var  sorun deel o ,  sadece bana iş lazımmm o kadarr anlatabiliyom mu ???

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

Bİ Tane ütü paketçi var esenlerde 550 milyon vericem diyodu kalacak yer falanda veriyo ama sigorta falan yok:(

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

bende iş arıyom amk  :|

ne kadar işsiz varmış yahu  

aynen bunlar benım içinde geçerli garsonluk, şaklabanlık, palyaçoluk 

qaMbLer bunu yazdı:

beyler bende iş arıyorum

inşaatlarda bile calısırım belkim ünlü olurum falan

internet cafe - mcdonalds gibi fast foodlar falan :D

garsonluk komilik

şaklabanlık

soytarılık her iş gelir elimden

hatta kamber gel senle palyaço olalım maket vb açılışlara gideriz beraber mhhahhahaha :D

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    taksim de imam adnan sokakta bi net cafe var. 2. (3 te olabilir) katta. tam adrsini veremicem ama eleman arıo die hatırlıyorum. o civarda oturanlara sormak lazım :S

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    aksarayda bulabılırsın :) barda falan güzel para var bızım bır arkadas calısıyordu gunluk 50 60 liradan aşagı almıyordu..
Toplam Hit: 4471 Toplam Mesaj: 31