İş Arıyorum
-
essan bunu yazdı:
-----------------------------
hocam çalışmak mecbur değilse kpss sınavına hazırla kendini sınava gir bakarsın devlet kadrosunda rahat bir iş bulursun.. veya çalışmak mecburiyetindeyim diyorsan hem çalışırsın hem kendini sınava hazırlamaya bak yada sen bilirsin hocam..
hocam nası ve nerden başvuruyoruz? başvuru tarihi en son ne zaman ve sınav soruları yine klasik mat,ed,sözel vs. yani kısacası öss gibi mi ? -
KPSS burdan ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsin, 2004 veya 2006 da girdiysen bankaya 35 ytl yatırıp netten başvuru yapabiliyorsun, yok ilk kez müracat ediceksen 35 i yatırdıktan sonra kayıt alan bir liseye gitmen gerekiyor. Sen yine de KPSS burayı bi incele.. 26 sı diye biliyorum son başvuru tarihini.
-
Lemuria bunu yazdı:
essan bunu yazdı:
hocam çalışmak mecbur değilse kpss sınavına hazırla kendini sınava gir bakarsın devlet kadrosunda rahat bir iş bulursun.. veya çalışmak mecburiyetindeyim diyorsan hem çalışırsın hem kendini sınava hazırlamaya bak yada sen bilirsin hocam..
hocam nası ve nerden başvuruyoruz? başvuru tarihi en son ne zaman ve sınav soruları yine klasik mat,ed,sözel vs. yani kısacası öss gibi mi ?
-----------------------------umut hocamız sağolsun zahmet oldu ama.. Lemuria hocam umut hocamız herşeyi açıklamış bir şey anlamadıysan buraya yaz daha detaylı açıklayabiliriz hocam. sınava çalışmak için ise http://www.kpssdersanesi.com/ bu siteye gözatabilirsin veyahutta kitap alıcam diyorsan A yayınları yazarı İsmail Tekten'in kitabını alabilirsin. fiyatı 19 YTL pazarlık yaparsan 15 YTLye kadar indirtebilirsin..
-
bende is ariyom :D
gizemli hoca taksimte ev tutmak felan :| cok para ister :D
kıyıda köşede bi ev tut derim :)
cv örnegi bende alabülür müyüm :D hocalar para kazanmam lazım.istanbul avrupa yakası.tercihen esenyurt/Avcılar yakın yerler :D
-
hiç bi yerde çalışamazsınız. dayın yoksa gelme istanbula.
Organize sanayi fabrikalarına başvur. bulursun.
-
arkadaşlar ev var sorun deel o , sadece bana iş lazımmm o kadarr anlatabiliyom mu ???
-
Bİ Tane ütü paketçi var esenlerde 550 milyon vericem diyodu kalacak yer falanda veriyo ama sigorta falan yok:(
-
bende iş arıyom amk :|
ne kadar işsiz varmış yahu
aynen bunlar benım içinde geçerli garsonluk, şaklabanlık, palyaçoluk
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------beyler bende iş arıyorum
inşaatlarda bile calısırım belkim ünlü olurum falan
internet cafe - mcdonalds gibi fast foodlar falan :D
garsonluk komilik
şaklabanlık
soytarılık her iş gelir elimden
-----------------------------hatta kamber gel senle palyaço olalım maket vb açılışlara gideriz beraber mhhahhahaha :D
-
taksim de imam adnan sokakta bi net cafe var. 2. (3 te olabilir) katta. tam adrsini veremicem ama eleman arıo die hatırlıyorum. o civarda oturanlara sormak lazım :S
-
aksarayda bulabılırsın :) barda falan güzel para var bızım bır arkadas calısıyordu gunluk 50 60 liradan aşagı almıyordu..