İş Arıyorum Yardım Edin.
-
selam hacılar yakında evleniyorum.işte onun için sigortalı bir iş arıyorum....
vasıfım ise: pc teknik servis konusunda herseyi yapabiliyorum,yani tüm arızalara bakabiliyorum.zaten suan teknik serviste çalışıyorum ama sigortayı yapmıyo adam işte o yüzden ne yapıp ne edip iş bulmam lazım...ist'de oturuyorum bide...yaşar
-
bende Özel güvenlik işi arıyorum :D oldumu
-
amına koyim otelci/turizmci olmayın da ne olursanız olun ekmeğini yiyen bu pis meslekten kurtulamıyo.Mesela ben. sigortasının da a.q. mesleğinin de...
-
klas bi tasarımcı olsaydın bizim iş yerinde çalışırdın belkide ...
-
motor kullanmayı biliyorsan kuryelerin tam iş zamanı uyandırayım. seni evlendirir yuvana bakar, (ama riskli)
http://s7.directupload.net/images/110511/xwd3smrw.swf
-
delta güvenlikten istanbula özel güvenlikçi eleman alınacaktı :) mülakatlar bitti mi bilmiyorum. 700 gayme maaş+sigorta+yemek+varsa yol parası+yatacak :)
-
Ticarettten Sonrası bos abi.. Ticaret olsun pazarcılık olsun.....Öle aman abililik bir sermayede gerektirmez.. tanıdım bir çok üniversiteli arkadasım pazarcılık ile uyrasıyor.. ve işleri çok iiiii.....
-
arkadaslar yardımlarınız için sagolun...
valla bi arkdas kariyer.net demiş oraya bende bakıyorum ama bişi cıkaramadım daha....
ya bilgisayar ,elektrik,elektronikden saşmak istemıyorum arkdaslar,şu alanda bi sigortalı iş bulamadım...
-
istediğin bırans ta iş bulmak gercekten cok zor
-
paraya ihtiyacın varsa sevdiğim iş, bildiğim iş diye tutturman yersiz.
bende elektronikci,otomasyon teknikeri, aynı zamanda da donanımcıyım ama şuan demircilik yapıyorum (ticaret ama alakam yok)
önemli olan kendini ve evini geçindirmen.
-
yenibiris.comada bakabilirsin :)