İş Arıyorum Yardım Edin.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CuNdA
    CuNdA's avatar
    Erkek
    tahir bunu yazdı:
    -----------------------------

bende Özel güvenlik işi arıyorum :D oldumu

-----------------------------

her yerde var bu dedigin isten nerede oturuyosun sehir olarak

Hayaller Elbette Gerçekleşir. Büyük Bir İmparatorluk, Bir Çadırın İçinde Hayal Edilmemişmiydi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackdeath
    blackdeath's avatar
    Erkek
    http://www.isomak.com.tr/applicationFrm.asp hocam bu hafta falan eleman alıcaklar bı bakıver ıstersen

agzıyla içmesini bilmeyenlere yeni rakıdan bir yenilik 35lik yenifitil. ışığa kadar götürür.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    İnş DiLediğin Gibi GüzeL Bir İşe Girersin, EvLeneceksin Yani Bu Zamanda Geçinmek Çok Zor. aLLah Yardimcin oLsun

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mximus
    mximus's avatar
    Erkek

zumsuk dogru söyluyorsun ama en azından gelecegi olan bir iş olsa yada sigortalı felan .

blackdeath hocam sagol bu siteyede bakıcam.

sagolun arkadaslar.

En çok da kapı kendiliğinden açıldığında korkuyorum şu hayattan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberSpY
    CyberSpY's avatar
    Erkek
    ah bende iş arıyorum askerden yeni geldim,su an mcse+s (isa+exchange) eğitimine gidiyorum..bilgisayar teknisyeniyim..donanım arıza tesbiti,sorunun çözümlenmesi,tüm windows işletim sistemleri(2000,2003 dahil),Linux,network kurulumu,tasarımı,yönetimi.Tcp/iP.Ms Office..iş tecrübem topu topu 1.5-2 yıl..ama iş bulamıyorum.. :(
Toplam Hit: 5268 Toplam Mesaj: 16