folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İş Bankası Hesap İşletim Ücretini İademi Etti?

İş Bankası Hesap İşletim Ücretini İademi Etti?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaslar,

Mevcut hesabimdan hesap isletim ücreti kesildi. 

Bende sikayetvar a sikayet ettim, bana boyle bir mail attılar. 

Sayın ************

Bu e-posta sikayetvar.com sitesi aracılığı ile iletmiş olduğunuz mesaja istinaden gönderildi.Hesap İşletim Ücreti iade talebinize istinaden gerekli incelemeler yapılmıştır. Bu seneye özel olarak iade talebinizin olumlu karşılandığını ve söz konusu tutarın hesabınıza iade edildiğini belirtmek isteriz. İşlemim detaylarını hesap özetinizden kontrol edebilirsiniz.Diğer yandan; Bankamız uygulaması kapsamında 6 aylık dönem sonlarında vadesiz mevduat grubundaki hesaplara yansıtılan " Hesap İşletim Ücreti " iadesine ilişkin talebiniz Bankamızca titizlikle değerlendirilmiştir. Bu kapsamda öncelikle "Hesap İşletim Ücreti" istisna kriterleri hakkında size bilgi sunmak isteriz. İki adet fatura veya Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. Bireysel Emeklilik katkı payı veya kredi kartı / tüketici kredisi borç ödemeleri için otomatik ödeme talimatının bulunması gibi istisna kriterlerini haiz hesaplardan, dönem sonlarında belirtilen şartları sağlaması halinde masraf tahsil edilmemektedir. İstisna kriterleri hakkında ayrıntılı bilgiye Şubelerimizden, 0 850 724 0 724 numaralı Telefon Şubemizden ve http://www.isbank.com.tr/content/TR/Fiyat_ve_Oranlar/Hesap_Isletim_Masrafi_Uygulamasi-740-364.aspx adresinden rahatlıkla ulaşabilirsiniz.İstisna kriterleri her yıl için 6 aylık dönemler itibariyle birbirinden bağımsız olarak değerlendirilmekte olup, yukarıda belirtilen linkte yer verilen istisnaların herhangi bir tanesini içermeyen hesaplardan tahsil edilen Hesap İşletim Ücreti tutarlarına http://www.isbank.com.tr/TuketiciVerileri.aspxadresinden ulaşabilirsiniz.Yasal düzenlemelere uygun olarak belirlenen Masraf ve Komisyon Tarifemiz, yetkili mercilere bilgi amaçlı olarak iletilmekte; Türkiye Bankalar Birliğinin 26.02.1993 tarihli Yönetim Kurulu kararı gereğince ve 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunun 12. maddesine uygun olarak da şubelerimizde "Ücret Tarife Tablosu" içerisinde ilan edilerek müşterilerimizin bilgisine sunulmakta ve BDDK'nın düzenlemeleri kapsamında internet sitemizde yayımlanmaktadır. Söz konusu yasal düzenlemelerin yanı sıra, Bankamız şubeleri nezdinde hesap açtıran her müşterimizce imzalanan ve gerçekleştirilen bankacılık işlemlerinde esas alınmak üzere düzenlenen Bankacılık Hizmetleri Sözleşmesinin ilgili maddesinde, müşterilerimizden " Hesap İşletim Ücreti " tahsil edileceği ve Bankanın belirleyeceği bu tutarı müşteri hesabından resen tahsile yetkili olduğu hususu yer almaktadır. Saygılarımızla

,TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.Müşteri İlişkileri Birimi 

Simdi bunlar ucreti iademi ettiler?

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Hocam ne yazdın şikayet vara :D

İmza YOK !!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    JiggSaw bunu yazdı

Hocam ne yazdın şikayet vara :D

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2191616#gorusmeler

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    Şikayetler / Bankacılık / İş Bankası / Şikayet No : 2191616

Görüntülemeye çalıştığınız şikayet yayına hazırlanmaktadır.

İmza YOK !!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    JiggSaw bunu yazdı
    Şikayetler / Bankacılık / İş Bankası / Şikayet No : 2191616

Görüntülemeye çalıştığınız şikayet yayına hazırlanmaktadır.

X bir şirket de işe başlarken, şirketin zorunlu olarak İş Bankasından tarafıma hesap açması ve mevcut bulunan hesabımdan, 47 TL #hesap işletim ücreti kesilmiştir. Ücretimin iadesini talep ediyorum..

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

hocam iş bankası maaş kartlarından zaten ücret kesmiyo ki.

şikayete gerek yoktu aslında şubene çekeceğin bi fax ile hesabının maaş hesabı olduğunu belirtmen yeterli. Hatta ödenen ücreti geri bile ödüyolar. ben bu şekilde geri aldım, iş yerinde benden gören herkes fax çekti aldı parasını geri.

Bu ücreti ödememen için ya otomatik ödeme talimatın olacak, ya da hesap maaş hesabın olacak.

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Banka-Kredi-Masrafini-Aldim-178282/6/banka

bende şikayet ettim benimkinide iade ettiler

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    antivir-US bunu yazdı

hocam iş bankası maaş kartlarından zaten ücret kesmiyo ki.

şikayete gerek yoktu aslında şubene çekeceğin bi fax ile hesabının maaş hesabı olduğunu belirtmen yeterli. Hatta ödenen ücreti geri bile ödüyolar. ben bu şekilde geri aldım, iş yerinde benden gören herkes fax çekti aldı parasını geri.

Bu ücreti ödememen için ya otomatik ödeme talimatın olacak, ya da hesap maaş hesabın olacak.

Totoslar 2 defa 47 tl kesmisler. Bankaya gittim, hesap isletim ucreti dediler. Bende peki dedim sikayet var a sikayet ettim.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tutum
    tutum's avatar
    Erkek

maaş hesabı değilse de eğer iki adet otomatik ödeme verdiğinizde ya da buna benzer birkaç işlem yaptığınızda yine kesmiyorlar hesapişletim ücretini.

https://youtu.be/-bvKwS7GeVs
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ffjoness
    ffjoness's avatar
    Dişi

Selam Arkadaşlar

sikayetvar.com bu siteyi şiddetle tavsiye ediyorum.Modem almıştım.müşteri hizmetlerini  3 gün boyunca aramama rağmen ulaşamamıştım.siyaketvar.com dan üye oldum mail attım.ertesi gün ögleden sonra sorunum çözüldü ve firmadan sikayeti kaldırmamı istediler.

Bir arkadşımın ttnet te nakil işlemi vardı 4 aydır başvuru yapmasına ragmen bir türlü yapmamıyorlardı.Onun adına da bir şikayet oluşturduk.ertesi gün aradılar ve aynı gün işlem yapıldı.sıkıntılı durumlarda başvurlacak bir yer.kimlerle çalıştıklarını gösteren listede de var.inceleyin umarım ihtiyacınız olmaz ama olursa sorun çözmede etkili bir yer.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

Ben gittim öğrenciyim dedim anında iade ettiler. kapımın önünde atm vardı ama +plus özelliği yoktu diye para yatıramıyorum mail attım bir hafta sonra koca kamyonla gelip atm yi söküp yenisini taktılar. İş bankasına laf dedirtmem beylerrr :D

bence türkiyedeki en iyi banka...

Cigu bigule :(
Toplam Hit: 2632 Toplam Mesaj: 20