İş Bankası Hesap İşletim Ücretini İademi Etti?
-
30 lira masraf ücreti çekmişler. Bu ne kepazeliktir. Steamden oyun alıcaktım hesaptaki parayı sıfırlamışlar. Zaten 3-5 kuruş bişi vardı.
Şikayetvar.com'a hücum.
-
aradım iade istedim olmaz dediler, bankaya gittim yine olmaz dediler, dilekçe yazdım olmaz dediler, aradım kapatmakla tehdit ettim yine alamadım, aradım kartı kapattırdım yine alamadım parayı, kapatma işlemi 2 dakika bile sürmedi, adamlar ısrar bile etmediler kapatmayayım diye :D
-
KuZeTaR bunu yazdı
aradım iade istedim olmaz dediler, bankaya gittim yine olmaz dediler, dilekçe yazdım olmaz dediler, aradım kapatmakla tehdit ettim yine alamadım, aradım kartı kapattırdım yine alamadım parayı, kapatma işlemi 2 dakika bile sürmedi, adamlar ısrar bile etmediler kapatmayayım diye :D
Edit: Bir daha "Hesapta para dursun lazım olur" diyenin...
Subtitle tarafından 26/Ara/13 14:16 tarihinde düzenlenmiştir -
KuZeTaR bunu yazdı
aynen bende böyle tehdit etmiştim hiç ısrar etmediler direk kapattılar :d
-
Yalnız bir şeye dikkat ettim. Benim hesaptan parayı, para oldukça çekmişler. Yani 31,61 liramı almışlar, bunu tek seferde ypamamışlar daha doğrusu para olmadığı için yapamamışlar. Ve bu çekimler hep 22:40-22:50 arası olmuş.
Edit: Şerefsiz herifler tüm planımın içine ettiler.
Edit2: Telefonla aradım. "50 Lira çekicez toplamda" dedi kadın. Afedersiniz de sterim böyle işi.
Subtitle tarafından 26/Ara/13 14:16 tarihinde düzenlenmiştir -
Az önce gidip şubeden paramı çektim.
Sikayetvar.com gerçekten çok işe yarıyor.
-
HoLyCat bunu yazdı
Bize de okul açtırttı. Yemekhanede yemek yiyebilmek için işbankası hesabı şart. Şikayette açıklama kısmı daha geniş olsaydı bunu da yazıcaktım da artık olmadı bi dahaki şikayete :).
Hocam sen şikayetten ne kadar süre sonra aldın paranı geri.
-
Subtitle bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
Bize de okul açtırttı. Yemekhanede yemek yiyebilmek için işbankası hesabı şart. Şikayette açıklama kısmı daha geniş olsaydı bunu da yazıcaktım da artık olmadı bi dahaki şikayete :).
Hocam sen şikayetten ne kadar süre sonra aldın paranı geri.
1 gün sonra mail olarak dönüş yaptılar, hemen gidip paramı aldım.
-
İş Bankası öğrenci olandan para almıyor benim bildiğim. Benden 60 kağıt çekmişlerdi. Öğrenci belgem ile dilekçe gönderdim. İade ettiler.