folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İş Bankası İnternetten Hesabıma Giremiyorum

İş Bankası İnternetten Hesabıma Giremiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Arkadaslar 2 hafta önce bi hesap açtırdım iş bankasından. daha önce bankayla hiç işim olmadı ufak tefen para yatırma hariç. o yuzden sistemi pek bilmiyorum neyse hesabı açtırdım bankamatik kartımı aldım  interaktif bankacılık şifremi felan belirledim... eve geldim internetten hesaba giriş yapıcam havale yapmak için lakin cep telefonunuz sistemimizde kayıtlı değil 4440202 i arayın i anahtar felan belirleyin diyo... bu iş tam olarak nası olcak bende kontor yok arayamıyomda biri en bastan ne yapmam gerektiğini anlatbilirmi tkrar şubeye gitmek istemiyorum şimdi havale yapmam gerek :)

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alli
    alli's avatar
    Erkek

usta bi atmden cep nonu kayıt ettirmen lazım benim bildiğim . daha kolay bi yolu varmıdır , vardır belki

https://i.imgur.com/lCgZ0V0.jpg
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

pazartesi ben bi ara giremiyodum şuanda bir sorun yok.

DOM..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

hacım önce şifre belirle dedi belirledik şimdide cep telefonu diyo allinin dediği gibi bankamatiklerden sistemimize girebilirsiniz cep telinizi diyo yine çarsıya gitmek zorundayım... oda yarına kaldı of allam şunu evden halletmenin yolu yokmu yaw kesin bi yolu olsa kontor montor bulurum :) sitesindede zaten hersey karmakarsıık bi sürü icat çıkarmıslar :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Hocam 1. Şubeden aktif edecektin interaktif işlemleri. Ayrıaten Atm'den ya da müşteri hizmetlerinden interaktif internet hizmetleri şifreni belirlemen gerekiyordu. ( Yazdıkların bu sayılanları yaptığını düşündürüyor )

2. 2010 yılı itibariyle internet bankacılık işlemleri için güvenliğin üst seviyede olması yeni yasayla zorunla hale geldi.

İş bankası için ileri güvenlik araçları 3 tane. Bunlardan birini aktif etmen gerekiyor, o yüzden giremiyorsundur hesaba.

a)Ya para verip 25 liraya i-anahtar alıcan, bu alet tek kullanımlık şifre üretiyor.

b)Diğeri de cep anahtar, telefona yüklüceksin programı, kullanımı ücretsiz aynı mantıkla şifre üretiyor.

c) Mobil imza diye bi şey vardı ayrıntıları hatırlamıyom:P

Bunlardan birini aktif etmen lazım, bence sorunun bu...

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

AnaMuhalefet bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam 1. Şubeden aktif edecektin interaktif işlemleri. Ayrıaten Atm'den ya da müşteri hizmetlerinden interaktif internet hizmetleri şifreni belirlemen gerekiyordu. ( Yazdıkların bu sayılanları yaptığını düşündürüyor )

2. 2010 yılı itibariyle internet bankacılık işlemleri için güvenliğin üst seviyede olması yeni yasayla zorunla hale geldi.

İş bankası için ileri güvenlik araçları 3 tane. Bunlardan birini aktif etmen gerekiyor, o yüzden giremiyorsundur hesaba.

a)Ya para verip 25 liraya i-anahtar alıcan, bu alet tek kullanımlık şifre üretiyor.

b)Diğeri de cep anahtar, telefona yüklüceksin programı, kullanımı ücretsiz aynı mantıkla şifre üretiyor.

c) Mobil imza diye bi şey vardı ayrıntıları hatırlamıyom:P

Bunlardan birini aktif etmen lazım, bence sorunun bu...

telefonuma program yüklenmiyoki 25 ytl de veremem mobil imza nasıl bişi acep 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek

bende az önce telden şifre almaya çalışıyodum alamadım bi türlü amk:S

edit: amk girebildim bursum yatmamış girmez olaydım:(

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Ver bi de ben deniyim... :P

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

aynı sorunu bende yasadım 1 hafta once oncelıkle gırıs yapamıyoosan kesınlıkle bır banakaya gıt yoksa olmaz

sonrada gorustun adama ben interaktif bankacılıkta herseyı kullanmak ıstıyorum sınır olmadan de tmmdır bı kagıt ızalarsın olur bıter.

bıde hesap acarken tel ıstemıs olmaları lazım neden ole olmuskı nese dedıklerımı yap ısın hallolur.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

emnimax bunu yazdı:

aynı sorunu bende yasadım 1 hafta once oncelıkle gırıs yapamıyoosan kesınlıkle bır banakaya gıt yoksa olmaz

sonrada gorustun adama ben interaktif bankacılıkta herseyı kullanmak ıstıyorum sınır olmadan de tmmdır bı kagıt ızalarsın olur bıter.

bıde hesap acarken tel ıstemıs olmaları lazım neden ole olmuskı nese dedıklerımı yap ısın hallolur.

evet cep tel yazdım forma bide bankamatik kartını aldırken yazdım heralde sisteme gecmediler daha yarın gider konusurum bi halledelim şu işi

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilgekaan1907
    bilgekaan1907's avatar
    Erkek

ilk önce internet şubesinden interaktif şifre belirleyeceksin ki bunun için de cep nonun kayıtlı olması gerekiyo.şubeye gidip cep nonu kaydettirceksin daha sonra netten parola alıp telefonun agelen tek kullanımlık şifreyle hesabına girebilirsn ama işlem yapamazsın çünkü güvenlik sebebiyle kısıtlı olarak açılıyo hesap.yine şubeye gidip hesabımı kısıtsız yapmak istiyorum diyceksin 2 dakkalık işi var kağıt imzalıyosun kısıtsız hale gelmesini istiyorum diye anında hallediyo bilgisayardan...

Toplam Hit: 5954 Toplam Mesaj: 14