İş Bankası İnternetten Hesabıma Giremiyorum
-
valla bugün şubeye gittim eleman cep numaramı kayıt edip onayladı. bayada bi sohbet ettik... şimdi internetten hesabınla sorunsuz işlem yapabilirsin dedi.. eve geldim girdim yeni şifre felan belirledim girdi hesaba çok şükür :)
-
işbankasının internet servisi bok gibi, bir zamanlar kullanmaya kasıyordum canımdan bezdim resmen herşeyi doğru yapmana rağmen ne login olabiliyorsun ne işlem yapabiliyorsun birde kendi yanlışlarından dolayı senin internet hesabını kapatıyor. hangi kıt beyinli yazmışsa kesinlikle login olma kavramına yabancı olduğuna eminim. iyisimi işbankası internet şubesini kullanarak işlem yapmaya uğraşmayın ...
-
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------
işbankasının internet servisi bok gibi, bir zamanlar kullanmaya kasıyordum canımdan bezdim resmen herşeyi doğru yapmana rağmen ne login olabiliyorsun ne işlem yapabiliyorsun birde kendi yanlışlarından dolayı senin internet hesabını kapatıyor. hangi kıt beyinli yazmışsa kesinlikle login olma kavramına yabancı olduğuna eminim. iyisimi işbankası internet şubesini kullanarak işlem yapmaya uğraşmayın ...
-----------------------------hocam babam ve abim kullanıyor bi sorun yok çok memnunlar zten babam dedi iş bankasından açtır hesabu diye... güvenlik son safhada şuan için bi sorun yok :)