İş Bankası Kredi Kartı(?)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

2 aydır İş bankasının iş'te üniversiteli kartını kullanıyorum,daha doğrusu pek kullanmıyorum. Borç harç pek sevmediğim için sadece dışarı çıkmaya üşendiğim zamanlarda kartı kullanıyorum, en geç 2-3 gün sonrada gidip parayı yatırıyorum. Şimdi benim soracağım şey şu; ben ekstreyi mailime göndersinler dedim, ama kesim tarihi 25i olmasına rağmen 2 aydır ekstre göndermediler, reklam maili falan bile yok :D Acaba borcum olmadığı içinmi göndermiyolar yoksa mail adresimi yanlış kaydettiler(yazım biraz kötü olduğu için yanlış okumuş olabilirler) de ondanmı göndermiyolar?

Ha bi de maxipuanlarımı nerelerde kullanabiliyom :) müşteri hizmetleriyle bankayla uraşmak istemediğim için burdan bilenlere danışayım dedim.

:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

wasd bunu yazdı:
    -----------------------------

2 aydır İş bankasının iş'te üniversiteli kartını kullanıyorum,daha doğrusu pek kullanmıyorum. Borç harç pek sevmediğim için sadece dışarı çıkmaya üşendiğim zamanlarda kartı kullanıyorum, en geç 2-3 gün sonrada gidip parayı yatırıyorum. Şimdi benim soracağım şey şu; ben ekstreyi mailime göndersinler dedim, ama kesim tarihi 25i olmasına rağmen 2 aydır ekstre göndermediler, reklam maili falan bile yok :D Acaba borcum olmadığı içinmi göndermiyolar yoksa mail adresimi yanlış kaydettiler(yazım biraz kötü olduğu için yanlış okumuş olabilirler) de ondanmı göndermiyolar?

Ha bi de maxipuanlarımı nerelerde kullanabiliyom :) müşteri hizmetleriyle bankayla uraşmak istemediğim için burdan bilenlere danışayım dedim.

mail ekstre seçersen +5tl maxipuan yüklüyorlar hesabına öncelikle , sonrasında 2-3güne bir sürekli haberler reklamlar vs. mailleri geliyor.

gerçi benim borcum hiç bitmiyorda aylık kafadan 100 100 taksitlerim var. Sürekli geliyor yani hem mail hem sms.

maxipuanlarımı biriktirip genelde hepsiburada.com da kullanıyorum. ıstersen çoğu iş bankası anlaşmalı(pos makinası yetiyordu sanırım) işyerinde de kullanabilirsin zaten.

http://www.leyladansonra.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hesbaz
    hesbaz's avatar
    Erkek

benimde ilk ay borcum olmadığından dolayı extre gelmemişti ama reklamlar sürekli gelıyor

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

BarisYigit bunu yazdı:

mail ekstre seçersen +5tl maxipuan yüklüyorlar hesabına öncelikle , sonrasında 2-3güne bir sürekli haberler reklamlar vs. mailleri geliyor.

gerçi benim borcum hiç bitmiyorda aylık kafadan 100 100 taksitlerim var. Sürekli geliyor yani hem mail hem sms.

maxipuanlarımı biriktirip genelde hepsiburada.com da kullanıyorum. ıstersen çoğu iş bankası anlaşmalı(pos makinası yetiyordu sanırım) işyerinde de kullanabilirsin zaten.

5tlyi verdilerde mail atmıyolar,reklam smsleri geliyor ancak ne reklam amaçlı mail geliyo ne ekstre maili. bi yanlışlık varsa gidip düzelteyim diye sordum işte. gidip bi konuşayım o zaman bi ara,reklam maili falan gelmiyo çünkü

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gerçekten bankayı aramak hic aklına gelmedi mi ?

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matr0x
    matr0x's avatar
    Erkek

İş bankası'nın online işlem merkezinden tüm bilgilerini kontrol edebiliyorsun. Bende iş bankası kullanıyorum ve online işlem merkezi gayet kullanışlı. ;)

Tanrının bana baş edemeyeceğim bir şey vermeyeceğini biliyorum. Sadece keşke bana bu kadar güvenmeseydi diyorum...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

maili okuyamamışlardır yoksa kesin gelirdi hiç kullanmasan da.

müşteri hizmetlerini arayıp bildir bence.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalenes
    kartalenes's avatar
    Erkek

hocam ben de 1 aydır kullanıyorum kartı ekstresi mail olarak gelsin dedim hesap kesim tarihi 23 olmasına rağmen bugun hem mail hemde cep telefonuna mesaj olarak yollamışlar.. Maxi puanı ise alışveriş yapmadan kasiyere sölersen o maxipuandan alıyo.

Olduğu kadar , Olmadığı kader ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hickirik13
    hickirik13's avatar
    Erkek

online işlemi kullan cok kullanışlı bi sey...

maxipuanı bir çok markette kullanabiliyorsun..kasiyere önce söyle bir puanı kontrol etsin pos cihazından...sonra istedigin kadar puandan cektirirsin..

bazı alışveriş sitelerinde de kullanabilirsin...veya hattına kontör bile yükletebilirsinn...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Online şube herkese açıkmı açtırmak gerekiyo sanırım? müşteri numaramla giriş yapamadım çünkü. Yarın bi gidip konuşayım ben en iyisi.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

hepsiburadada maxipuanlar kullanılabiliyor

le le le sakine
Toplam Hit: 2297 Toplam Mesaj: 15