İş Bankası Kredi Kartı(?)
-
2 aydır İş bankasının iş'te üniversiteli kartını kullanıyorum,daha doğrusu pek kullanmıyorum. Borç harç pek sevmediğim için sadece dışarı çıkmaya üşendiğim zamanlarda kartı kullanıyorum, en geç 2-3 gün sonrada gidip parayı yatırıyorum. Şimdi benim soracağım şey şu; ben ekstreyi mailime göndersinler dedim, ama kesim tarihi 25i olmasına rağmen 2 aydır ekstre göndermediler, reklam maili falan bile yok :D Acaba borcum olmadığı içinmi göndermiyolar yoksa mail adresimi yanlış kaydettiler(yazım biraz kötü olduğu için yanlış okumuş olabilirler) de ondanmı göndermiyolar?
Ha bi de maxipuanlarımı nerelerde kullanabiliyom :) müşteri hizmetleriyle bankayla uraşmak istemediğim için burdan bilenlere danışayım dedim.
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------2 aydır İş bankasının iş'te üniversiteli kartını kullanıyorum,daha doğrusu pek kullanmıyorum. Borç harç pek sevmediğim için sadece dışarı çıkmaya üşendiğim zamanlarda kartı kullanıyorum, en geç 2-3 gün sonrada gidip parayı yatırıyorum. Şimdi benim soracağım şey şu; ben ekstreyi mailime göndersinler dedim, ama kesim tarihi 25i olmasına rağmen 2 aydır ekstre göndermediler, reklam maili falan bile yok :D Acaba borcum olmadığı içinmi göndermiyolar yoksa mail adresimi yanlış kaydettiler(yazım biraz kötü olduğu için yanlış okumuş olabilirler) de ondanmı göndermiyolar?
Ha bi de maxipuanlarımı nerelerde kullanabiliyom :) müşteri hizmetleriyle bankayla uraşmak istemediğim için burdan bilenlere danışayım dedim.
-----------------------------mail ekstre seçersen +5tl maxipuan yüklüyorlar hesabına öncelikle , sonrasında 2-3güne bir sürekli haberler reklamlar vs. mailleri geliyor.
gerçi benim borcum hiç bitmiyorda aylık kafadan 100 100 taksitlerim var. Sürekli geliyor yani hem mail hem sms.
maxipuanlarımı biriktirip genelde hepsiburada.com da kullanıyorum. ıstersen çoğu iş bankası anlaşmalı(pos makinası yetiyordu sanırım) işyerinde de kullanabilirsin zaten.
-
benimde ilk ay borcum olmadığından dolayı extre gelmemişti ama reklamlar sürekli gelıyor
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------mail ekstre seçersen +5tl maxipuan yüklüyorlar hesabına öncelikle , sonrasında 2-3güne bir sürekli haberler reklamlar vs. mailleri geliyor.
gerçi benim borcum hiç bitmiyorda aylık kafadan 100 100 taksitlerim var. Sürekli geliyor yani hem mail hem sms.
maxipuanlarımı biriktirip genelde hepsiburada.com da kullanıyorum. ıstersen çoğu iş bankası anlaşmalı(pos makinası yetiyordu sanırım) işyerinde de kullanabilirsin zaten.
-----------------------------5tlyi verdilerde mail atmıyolar,reklam smsleri geliyor ancak ne reklam amaçlı mail geliyo ne ekstre maili. bi yanlışlık varsa gidip düzelteyim diye sordum işte. gidip bi konuşayım o zaman bi ara,reklam maili falan gelmiyo çünkü
-
gerçekten bankayı aramak hic aklına gelmedi mi ?
-
İş bankası'nın online işlem merkezinden tüm bilgilerini kontrol edebiliyorsun. Bende iş bankası kullanıyorum ve online işlem merkezi gayet kullanışlı. ;)
-
maili okuyamamışlardır yoksa kesin gelirdi hiç kullanmasan da.
müşteri hizmetlerini arayıp bildir bence.
-
hocam ben de 1 aydır kullanıyorum kartı ekstresi mail olarak gelsin dedim hesap kesim tarihi 23 olmasına rağmen bugun hem mail hemde cep telefonuna mesaj olarak yollamışlar.. Maxi puanı ise alışveriş yapmadan kasiyere sölersen o maxipuandan alıyo.
-
online işlemi kullan cok kullanışlı bi sey...
maxipuanı bir çok markette kullanabiliyorsun..kasiyere önce söyle bir puanı kontrol etsin pos cihazından...sonra istedigin kadar puandan cektirirsin..
bazı alışveriş sitelerinde de kullanabilirsin...veya hattına kontör bile yükletebilirsinn...
-
Online şube herkese açıkmı açtırmak gerekiyo sanırım? müşteri numaramla giriş yapamadım çünkü. Yarın bi gidip konuşayım ben en iyisi.
-
hepsiburadada maxipuanlar kullanılabiliyor