İş Bankası Kredi Kartı(?)
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------Online şube herkese açıkmı açtırmak gerekiyo sanırım? müşteri numaramla giriş yapamadım çünkü. Yarın bi gidip konuşayım ben en iyisi.
-----------------------------şubeye gidip dilekçe yazıyosun onlarda merkeze fakslıyolar sonra interaktif bankacılığı kullanabiliyosun
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------Online şube herkese açıkmı açtırmak gerekiyo sanırım? müşteri numaramla giriş yapamadım çünkü. Yarın bi gidip konuşayım ben en iyisi.
-----------------------------bankadan bilgilerini güncelleştir bi de online işlemler sifresi belirle...bankadaki müsteri hizmetlerinden de alabilirsin eger sıra varsa bankamatikten de veyahut içerde de bi alet var ondan da yapabilirsinn...
dilekceye filan gerek yok...telefon numaran güncel mi diye bak bir de sifreyi kendin belirliyorsun matiklerden o kadar..gerisini bilgisayar basında halledersinn..
-
beyler bende bişey sorayım. kredi kartının asgarisini yatırınca faiz binmiyor değil mi bir dahaki kesime kadar?
-
sokasın iş bankasına. ota boka kesinti yapıyorlar.. bi ara birikmiş param vardı bankamatiği iş ten aldım her ay 30 lira kadar bi miktar kesmişler. her para lağzım olduğum kendi atm lerini kullandığım halde para kestiler mk. işlem makbuzu 25 kuruş dendi 2.50 lira kesildi. mk böyle bankanın anasın TBT komple girsin :W