İş Başvurularında Diploma İstenir Mi
-
olcayatay bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar üniversiteden mezun olmama az bi zaman kaldı alttan 2 dersim vardı finalleri bitti sonuçlar açıklanmadı askerliğimi yaptım ve şu anda iş arıyorum başvurduğum yerlere mezunum desem alttan dersim olduğunu söylemesem beni de işe alsalar istenen evraklar arasında diploma da olur mu ? sadece yüksekokul mezunuyum demem yeterli değil mi sizce ?
-----------------------------Kardeş mezun olmak üzereyim de...
Resmi bir iş değilse pek problem olmaz ( diploman kulanılmayacak ve mesleki imza atmayacaksan.. )
-
ltcelik bunu yazdı:
-----------------------------olcayatay bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar üniversiteden mezun olmama az bi zaman kaldı alttan 2 dersim vardı finalleri bitti sonuçlar açıklanmadı askerliğimi yaptım ve şu anda iş arıyorum başvurduğum yerlere mezunum desem alttan dersim olduğunu söylemesem beni de işe alsalar istenen evraklar arasında diploma da olur mu ? sadece yüksekokul mezunuyum demem yeterli değil mi sizce ?
-----------------------------Kardeş mezun olmak üzereyim de...
Resmi bir iş değilse pek problem olmaz ( diploman kulanılmayacak ve mesleki imza atmayacaksan.. )
-----------------------------yok sadece şirketlerin muhasebe bölümlerinde çalışacağım.
-
muhasebe bölümünde çalışacaksan hiç gerek yok, çünkü resmi muhasebeyi tutamazsın, imza yetkin olmaz zaten bunları yapabilmek için mali müşavir belgen olması gerekir, muhtemelen şirketin ön muhasebe işiyle uğraşacaksın. genelde öyle işlerde program bilgini sorarlar lks, mikro biliyomusun derler, daha önce çalıştın mı ? falan sorarlar, diploma iş yapmaz, muhasebede bilgi, tecrübe önemlidir.
mezun oldum sayılır de :D diplomayı bekliyorum de en mantıklısı, sanki diplomayı mı çalıştıracaklar salla gitsin kafaya takma böyle şeyleri.