İş Görüşmesi (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

omerelili bunu yazdı:
    -----------------------------

bende işten ayrılmak üçün behane arıyorum.lanetlik bir şirket dayanamıyorum off daha sabah geldim sınır.hasta olucam vallaha

-----------------------------

çıkışını al gel sana hemen iş vereyim şantiyede :D

bak uzakta değil, flame towers bilirsin, 3 tane kule varya hani targova dan görünüyo, orası işte :d

bu arada hocam, rahat ol her sorduğuna net cevaplar ver, giysi de önemli tabi, şık görün, o işi istediğini, yapmak istedğini belli et.

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

kesinlikle takım elbise giyme . yeni mezun , kendine güvensiz bi adam olduğun yaftasını yapıştırırlar. şık ol ama takım giyme. illa giyeceksen de ceket giyme

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

çok heycan yapmaman samimi we soğukkanlı olmanı tawsiye ederim 

birde sonuçları buraya yazarsan meraktan kurtuluruz :D

dewdim dewrildim geldim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

senin işe ihtiyacın olduğu kadar onların da sana ihtiyacı olduğunu unutma.

rahat davran, kendini karşı taraftan asla küçük görme. arkadaşınla konuşuyormuş gibi kendine güvenli ol

bilgisayar sektöründeki insanlar genelde spor giyinir. takım elbise çok abest bence, uyumlu giyin yeter.

tecrübesiz olman gözükü korkutmasın, kimse anasının karnında tecrübe kazanmadı.

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

bi pantolon bi gomlek yeter  gerisi zaten sen isi bilmiosan gotunu yirtsan olmaz :)  ha diosanki ben yapicam ise hakimim yururum ozaman salla gitsin sana is lazimsa onlarada senin gibi eleman lazimdir gersi faso fiso :)

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
Toplam Hit: 3152 Toplam Mesaj: 16