folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İş Hayatına Bayanların Tecavüzü :S

İş Hayatına Bayanların Tecavüzü :S

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Yaş olarak 1 - 2 ay içinde 27'ye giricem. İşsiz geçen ömrümün 1. yıl'ını + bir kaç gününü geride bıraktım.

Askerden geldikten 1 hafta sonra plastik sektöründe faaliyet gösteren bir firmada muhasebe bölümüne girdim. Bir sene sorunsuz çalıştım. Senemin dolmasına 1-2 gün kalasıya, dediler " Bütçemizi sarsıyorsun ( O zamanlar 500 ytl alıyorum, şirket sermayesi 10.000.000 YTL ) Küçülmeye gidiyoruz, eleman çıkartıyoruz " Eyvallah dedik.

İşten ayrıldıktan sonra Md.rü ziyarete gittim. Baktım muhasebe bölümüne 2 tane 18-20 yaşlarında tic. lisesinden yeni mezun olmuş iki tane çıtır almışlar. Müdürüm bunlar kim, " Finansta çalışan OROSPU ÇOCUĞU ***** isimli şahsın tanıdığı, diğeride satış bölümünde çalışan ****** isimli evde kalmış bir OROSPUNUN yeğeni".

Sonra zar sor bir iş daha buldum. Ayakkabı sektöründe bir firma. 2 bayan bir de benim gibi sapı almdılar. 3 ay sonra duydumki bayanlar kalacak ben çıkacam. Onlar kovmadan ben kaçtım.

En son mercedes firmasında muhasebe departmanında muhasebe elemanı olarak hayatımı ikame ettiriyordum. Ardından aniden yapılan toplantı sonucunda işime son verildi. Gerekçe MYO Mezunu olmamdı. Neyse Can sağolsun dedik, eyvallah dedik çıktık gittik.

Ardından bir formalite için gittiğimde masamda, yüzüne bir batman boya sürmüş, kokana görünümlü, 18-19 yaşlarında, muhasebe - finans - banka - bilgisayardan bi bok anlamadığı belli olan bayanın oturduğunu gördüm. Sordum Meslek Lisesi mezunu idi. Dedimki " Ek-2 bildirgesi için geldim " " O ne " dedi. İçimden dedimki ebenin amı :S

Neyse ordan çıktım, aşağı indim, temizlik işleri özelleştirilmiş, erkek arkadaşlar gitmiş, yeni bayan arkadaşlar gelmiş.

vs.vs.

Aslında burda haksız olan benim. Salak olan benim, aptal olan da benim.

Be sap seni kim napsın?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek

Hocam Allah sabır versin. 

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    valla haklısın ya erkekler iş bulamıyo bu kadınların yusunden birde hiç bi yeteneği yokken sadece kadın oldugu için tercih edilenler var onlar daha çok sinir bozucu ama şöyle düşünelim bi şirketin muhasebe muduru olsaydım etrafımda birsürü erkek çalışan görmektense :D bilmiyorum yani allah kolaylık versin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ThEDARq
    ThEDARq's avatar
    Erkek
    Hocam Şimdi Ne Desemki:S  Bizimde Anamız-Bacımız Çalışıyo:S:S:S:SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

|| Beyaz Atlı Prensini Bekleme,Seyize Razı Ol,Yoksa Beygire Kalırsın..||
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    Sürekli frikk veren bi çıtırmı istersin kar$ında yoksa bi adammı.. ögrenimlerine bilgilerine bakılmadan fizige göre i$e alınıyor artık. bülent abimiz önceden görmü$ kestirmi$ :)

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    bala ii sabretmişin yerinde olsam cinnet geçirmiştim :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hani sölenecek söz yok derler ya hocam...

Öle bi konu olmuş...

Allah sabır versin...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

ThEDARq bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hocam Şimdi Ne Desemki:S  Bizimde Anamız-Bacımız Çalışıyo:S:S:S:SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
    Hoca kimsenin anasına bacısına lafımız yok, kendine neden birşeyler çıkarmaya çalışıyorusun.

Benim lafım,

Makyaj parası için,

100 kontor için,

Kendisini düzen erkeğe hediye almak için,

Taksitlerini ödemek için;

Piyasayı bok eden, ortalama maaşı düşürerek diğer şahısların ekmeği ile oynayan kaltaklara lafım benim.

Ama ne yazıkki çoğunlukta bu kaltaklar da, değilmi ama ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ThEDARq
    ThEDARq's avatar
    Erkek

YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:

ThEDARq bunu yazdı:
    Hoca kimsenin anasına bacısına lafımız yok, kendine neden birşeyler çıkarmaya çalışıyorusun.

Benim lafım,

Makyaj parası için,

100 kontor için,

Piyasayı bok eden, ortalama maaşı düşürerek diğer şahısların ekmeği ile oynayan kaltaklara lafım benim.

Hocam Kendime Bişey Çıkarmak Deil...Suçun %80 i Bunları Kendilerini Tatmin Etmek İçin İşe Alan asasa patronlarda ...bende  çok karşılaştım böyleleriyle patrondan azcık yüz bulduktan sonra tepemize s***çmaya  kalkıyolardı :O ALLAH Şükür Hiç Kendimi Ezdirmedim Ezdirmemde.. 

|| Beyaz Atlı Prensini Bekleme,Seyize Razı Ol,Yoksa Beygire Kalırsın..||
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:

ThEDARq bunu yazdı:
    Hocam Şimdi Ne Desemki:S Bizimde Anamız-Bacımız Çalışıyo:S:S:S:SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Benim lafım,

Makyaj parası için,

100 kontor için,

Hacım çok doğru söylüyorsun böyleleri hem işverene zarar hem ev geçindirmek zorunda olan işsizlere... Sanki evde otursa ailesiyle yatsa kalksa bi tarafına bişi batıo. Yahu sevgilime hediye alıcam die aileme yük olmiim die çalışıolar yemek vs. evden makyaj parası sevgilisine ota b*ka hediye almak için yani işin lüks kısmı için çalışıyorlar tabi para kazanmak zorunda olmadığı için burnu kaf dağında işverenin iki dudağına bakmıyor. Kafası esince ben çıkıyorum diyor çekip gidiyor. Çok haklısın... 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek
    Nury bunu yazdı:

salaklık başa bela olmuş.

Allah sabır versin

Salaklık derken ?

Toplam Hit: 4881 Toplam Mesaj: 32