İş İmkanı Bodrum,Antalya,Marmaris Güzel Para
-
Düzgün bir fizik
İleri Seviyede İngilizce
prezentablÖzelliklere sahip birisi bu gibi yerlerde yaz sezonunda toplam ne kadar para toplıyabilir.
NE gibi işlerde çalışılabilir.Varmı tanıdığınız İş veren olarak.
-
5 ila 25 bin euro .. turizm.. meslek varmı ?
-
Masörlük olabilitesi var :)) Bknz ben :D
-
İleri seviyede İngilizce,ileri Rusça ve normal birde fizik var.Animatör olarak çalışma fırsatı çok geçti elime hatta çağırdılar bir kaç kerede gitmedim.
Not:İşini bilmeyen animatörler için çok para dönmez.
u235 tarafından 25/Kas/12 22:56 tarihinde düzenlenmiştir -
blmrt bunu yazdı
5 ila 25 bin euro .. turizm.. meslek varmı ?
Ne iş olsa yaparım abi :)
Şaka bir yana web developer ım sadece değişiklik yapmak istiyorum ve bu yazdan sonra yurtdışına çıkmayı düşündüğüm için hem ingilizce pratik yapmak hemde biraz kafa dağıtmak amacındayım.Hemde para kazanmak istiyorum.
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı
Hocam biraz detay verebilir misin? Sertifika falan var mı yoksa free mi ? :D
-
u235 bunu yazdı
İleri seviyede İngilizce,ileri Rusça ve normal birde fizik var.Animatör olarak çalışma fırsatı çok geçti elime hatta çağırdılar bir kaç kerede gitmedim.
Not:İşini bilmeyen animatörler için çok para dönmez.
seninle önümüzdeki sezona bişeyler yaparız gibime geliyor..
-
bende gidecem komi olurmuşum en düşük. bu yaz gidicem, çok eleman arıyolarmış her türlü iş bulursun diyorlar.
-
Ne iş olsa yaparım derken harbiden öyledir yani.
5 yaşımdan beridir hep çalışırım.Yaşım 19 şuan .Çabuk kavrayıp çok çalışma gibi prensibim vardır.Garsonluk düşünüyorum.
plastner tarafından 25/Kas/12 23:06 tarihinde düzenlenmiştir -
şu hayatta bişey öğrendiysem o da: iddialı ve hızlı/kolay/güzel para kazanma sevdasında olanlardan bi cacık olmadığıdır.
-
Kutengri bunu yazdıSaNaL_AjaN bunu yazdı
Hocam biraz detay verebilir misin? Sertifika falan var mı yoksa free mi ? :D
Kabala çalışmıyoruz hocam :D Kemal sunalın da dediği gibi mektebine gittik öğrendik :)) 608 saatlik sertifika alıyorsn yaklaşık 4.5 ay sonra turizim sezonu açılıyor tuttuğunu şey et masaj et :D detaylar için Pm pls :))