İş İmkanı Bodrum,Antalya,Marmaris Güzel Para
-
Triumph bunu yazdı
şu hayatta bişey öğrendiysem o da: iddialı ve hızlı/kolay/güzel para kazanma sevdasında olanlardan bi cacık olmadığıdır.
Olur ama Tony Montana hesabı olur :B
-
Triumph bunu yazdı
şu hayatta bişey öğrendiysem o da: iddialı ve hızlı/kolay/güzel para kazanma sevdasında olanlardan bi cacık olmadığıdır.
Hep iç karartıcı mesajlar :D
İnsanın içini ferahlatıcak bir post olmazki burda .........
-
İyi derece ingilizce ve yurtdışı tecrübem var. Çok az da ispanyolca.
Yemek + kalacak yer + maaş ile bu yaz tatil bölgelerinde çalışmayı düşünüyorum. Turizm sektöründe iş tecrübem yok. Var mı işveren mürid :)
-
matr0x bunu yazdı
Yemek + kalacak yer + maaş ile bu yaz tatil bölgelerinde çalışmayı düşünüyorum. Turizm sektöründe iş tecrübem yok. Var mı işveren mürid :)
Hocam malesef sadece dil fayda etmiyor Türkçe bilen herkesin pazarcılık yapamayacağı gibi...Ama ben senin yerine olsam çok basit ve güzel bir iş yapardım hemde kendi işin :)) yaklaşık en fazla 500-750 tl ye doktor balıklar var hocam onun için 2 tane büyük(ayak girecek şekilde)akvaryum yaptırıyorsun sonra içine tanesi 1-2 t lden alabildiğin kadar ama ortalama 50-60 tane balık alıyorsun sonra yüksek 2 tane koltuk koyuyorsun zaten dilin var biraz araştırma yapıyorsun internet üzerinden bu balıklar hakkında bir broşür sonra turistlere çok güzel fiyatlara satıyorsun :)) takıldığın konu varsa sorabilirsin.Fiyat olarak ortalama 15 dk 5-10 € kadar ama gerçekden de işe yarıyor bu balıklar!!!
Not:Ben kaçar beyler mesajlara yarın cevap verebilirim iyi geceler...
SaNaL_AjaN tarafından 26/Kas/12 00:33 tarihinde düzenlenmiştir -
matr0x bunu yazdı
İşimede göz diktin hocam :D