İş Teklifi-2000 TL
-
Arkadaşlar 2000 TL maaş ile iş teklifi aldım 10 pc,lik bir şirketin server işini yapacakmışım ancak server deneyimim yok bana neler önerebilirsiniz fikirlerinize ihtiyacım var.
-
Jubei bunu yazdı
Arkadaşlar 2000 TL maaş ile iş teklifi aldım 10 pc,lik bir şirketin server işini yapacakmışım ancak server deneyimim yok bana neler önerebilirsiniz fikirlerinize ihtiyacım var.
windows isa yada linux server öğren hızlı bi ön yüz ders sonrası gelir git başla korkmana gerek yok
hemen hemen bütün problemlerin çözümleri internete mevcut zaten kaçırma derim -
teklif ettiklerine göre biliyorsun yoksa etmezlerdi
-
maaşın miktarı seni ilgilendirir herkesin kıstası farklı o yüzden bişey diyemem ama eğer maaş beğendiğin bi düzeydeyse,
yapılacak işi tam öğren, firma hangisiyse bi soruştur ota boka mesai kitlemeyi meslek edinmiş firmalar var onlardan mı bu , sana işi öğretebilecek bi adam var mı yoksa seni server diye alıp tüm angarya işlere mi iteleyecekler bunları bi araştır derim. bunlar tamamsai maaşa da fitsen gir tabi :) -
zaman kaybetmeden ne bulursan server konusunda emmeye başla derim, muhtemelen windows tabanlı kullanıyorlardır (exchange server kaynaklı olarak şeyettim). hiç link kaynak falan bulamazsan pm at bana araştırırım senin için.
-
Mycity bunu yazdıJubei bunu yazdı
windows isa yada linux server öğren hızlı bi ön yüz ders sonrası gelir git başla korkmana gerek yok
hemen hemen bütün problemlerin çözümleri internete mevcut zaten kaçırma derimburadaki bilgiler bana yardımcı olurmu ?
Windows Server 2003'te ISA Server'ı Çalıştırma
http://support.microsoft.com/kb/331062/trŞirket, Windows 2000 ile ISA Server 2000 kullanarak Internet'e bağlanmak nasıl
http://support.microsoft.com/kb/300876/tr -
Jilet_Boris bunu yazdı
zaman kaybetmeden ne bulursan server konusunda emmeye başla derim, muhtemelen windows tabanlı kullanıyorlardır (exchange server kaynaklı olarak şeyettim). hiç link kaynak falan bulamazsan pm at bana araştırırım senin için.
Eyvallah Jilet sağolasın.
-
MaviGozluDev bunu yazdı
maaşın miktarı seni ilgilendirir herkesin kıstası farklı o yüzden bişey diyemem ama eğer maaş beğendiğin bi düzeydeyse,
yapılacak işi tam öğren, firma hangisiyse bi soruştur ota boka mesai kitlemeyi meslek edinmiş firmalar var onlardan mı bu , sana işi öğretebilecek bi adam var mı yoksa seni server diye alıp tüm angarya işlere mi iteleyecekler bunları bi araştır derim. bunlar tamamsai maaşa da fitsen gir tabi :)şirketi biraz inceleyeyim bakayım ?
-
Eger server kuracaksan oraya server 2008 r2 kuruyorsun sonra active directy kurup butun pc leri server a bagliyorsun mail hizmetini disardan aliyorlardir muhtemelen bi sure sonra onuda server a alicaksin sonra yan gep yat bunlari google uzerinden bulabilirsin eger yardim istersen bi ucret karsiligi gelip kurarim sanada temel bilgiyi veririm.
-
2000 tlyi direk kabul etme naz yap biraz . bu onlara işi bilmese bukadar rahat olamaz tavrını verir buda senin zaman kazanmanı saglar. bu zamanda server konusunda ilerlemiş olursun.
-
Jubei bunu yazdı
Datacenter/sistem odası, donanın ve temel olarak network kosunda her zaman yardımcı olabilirim.